Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

miky_hz
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2011, 20:26

Veceras im nema Silve i Balotelia,Kolarova, Adebayor takodjer nije ni na klupi,pa ce tako Jo krenuti od prve minute u napadu pored Teveza...mislim da im je pusiona veceras,bar na papiru mi ovaj sastav Arsenala za veceras izgleda jace no dobro tu je to negdje

Ugl prvih 11 Hart,Richards,Toure,Kompany,Zabalata,De Jong,Barry,Yaya,Milner,Jo,Tevez
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 jan 2011, 20:33

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Koga ce smijesni Spudsi iznenaditi deceniju oni trose i krse pare a najbolje sto su uspjeli je 4. mjesto, patetican mali klub!
A sta je arsenal uspio ?
Osvoji je neku titulu ?
pa pogledaj sta je arsenal osvojio u protekloj deceniji a sta totenham(nista) i arsenal konstantno igra LP a totenham je tu tek 1 sezonu mislim smijesno je porediti arsenal i totenham presmijesno :D :D :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 05 jan 2011, 21:34

Kad vidim po forumima kakvi su navijači City-a prema "stranim" simpatizerima (sada prema bosancima) , povraća mi se ... Tek sad sam maximalno zamrzio klub ... Kofa nazivaju strance "gloryhunters" ... ma brate , odo izdrkat j.ebesh ovo ... btw tekma jaka

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 05 jan 2011, 21:36

Sto ne igra Johnson?
Chelsea F.C.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2011, 21:37

boom.dll je napisao/la:Kad vidim po forumima kakvi su navijači City-a prema "stranim" simpatizerima (sada prema bosancima) , povraća mi se ... Tek sad sam maximalno zamrzio klub ... Kofa nazivaju strance "gloryhunters" ... ma brate , odo izdrkat j.ebesh ovo ... btw tekma jaka
Sta su nego gloryhunters tipovi koji su jucer poceli navijat za klub?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2011, 21:38

Blue_He4rt je napisao/la:Sto ne igra Johnson?
Milner ima prednost ispred njega,kako ovu utakmicu tako i inace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jan 2011, 21:40

:lol: :lol: :lol: Ja gdje je Džeko došao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De Jong,Barry,Milner i Yaya samo kod ovog stručnjaka mogu zajedno tu je i kloc Jo koji ne zna dodat,ali ne krivim ga ipak mu je prirodna pozicija napadač no zbog genijalnih taktičkih zamisli Mancinija on igra krilo :lol: :roll: :mrgreen:
Btw gdje Johnson jel se izgubio onakav igrač ne igra zbog Milnera i Joa :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2011, 21:58

Ima li Džeke na tribinama?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 05 jan 2011, 22:05

Cartman je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:Kad vidim po forumima kakvi su navijači City-a prema "stranim" simpatizerima (sada prema bosancima) , povraća mi se ... Tek sad sam maximalno zamrzio klub ... Kofa nazivaju strance "gloryhunters" ... ma brate , odo izdrkat j.ebesh ovo ... btw tekma jaka
Sta su nego gloryhunters tipovi koji su jucer poceli navijat za klub?
aj mi reci kako mozes biti gloryhunter kad je city rinaka od kluba?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 22:41

oooj Sagna i Zabaleta "popili" po crveni :oops:
Kraj 0:0 ... Navijam za Milan SRCEM, ali u EPL simpatisem City istina od nedavno, odsada njih stalno "guram" u EPL baš kao što u Bundesu guram Werder 8-)

Možete/mo biti zadovoljni bodom ! 8-)

Come on City !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 05 jan 2011, 22:48

robovi88 je napisao/la: Možete/mo biti zadovoljni bodom ! 8-)
ne zadovoljni, nego navijaci citya, a i uprava i igraci trebaju turbe jos koji put posjetiti... kada skontam da je arsenal nekad ovako lose igrao, doduse osvajao, ali ovi imaju kapaciteta, ali djaba sve...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 22:50

e2_ze je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Možete/mo biti zadovoljni bodom ! 8-)
ne zadovoljni, nego navijaci citya, a i uprava i igraci trebaju turbe jos koji put posjetiti... kada skontam da je arsenal nekad ovako lose igrao, doduse osvajao, ali ovi imaju kapaciteta, ali djaba sve...
Pos'o je odrađen 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 05 jan 2011, 23:30

Ne znam koji majstor napisa da je Liverpool potrošio 250 miliona. Liverpool je kupovao, prodavao igrače, jer je to jedina ekipa kojoj vlasnici ne daju novac. Benitez je ukupno potrošio čistih 88 miliona funti. Zato je Liverpool i pao na ovako niske grane.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 23:38

LBJ MVP je napisao/la::lol: :lol: :lol: Ja gdje je Džeko došao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De Jong,Barry,Milner i Yaya samo kod ovog stručnjaka mogu zajedno tu je i kloc Jo koji ne zna dodat,ali ne krivim ga ipak mu je prirodna pozicija napadač no zbog genijalnih taktičkih zamisli Mancinija on igra krilo :lol: :roll: :mrgreen:
Btw gdje Johnson jel se izgubio onakav igrač ne igra zbog Milnera i Joa :roll: :lol:
Sta je cika Devil pricao. :lol:
Ali ja se jos uvek potajno nadam da Manciniu dodje iz bulje u glavu i da mu zaigra Johnson u toj vezi jer u suprotnom igrac kakav je Dzeko nece se nadavati golova pored njih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 05 jan 2011, 23:39

Dobra utakmica danas :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2011, 23:40

Bod po bod i eto Europe. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2011, 23:42

City je veceras igrao bez pola tima plus Dzeko...Mislim da su oba Mancestera glavni favoriti za titulu! plus kad proradi Dzeko aBd.. Zaista su prejaki,iako tu ima jos dosta mjesta za napredak!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 23:49

Eno citam na temi Arsenala a evo sada i ovde.
Zasto potencirate da je igrao City bez pola sastava:
Hart,Micah,KOmpany,Yaya,Kolo,Zabaleta,Milner,Barry,Jo,Tevez,De Jong.

Dakle igrao je Zabaleta umesto Ace koji je mislim suspendovan,ali Zabaleta je i poceo sezonu na levom beku dok je Aca bio povredjen.
Igrao je De Jong koji je isto tako poceo sezonu,ali se poslednjih nekoliko tekmi izgubio,i igrao je Jo koji je fakticki jedini koji nije iz prvog tima,svi su ostali bili tu uz samo male rokade u postavci igre(barem prema sastavu),te znaci jedino nije bilo Silve i Kolarova,i vi to nazivate pola tima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 jan 2011, 23:54

Rizah je napisao/la:Ne znam koji majstor napisa da je Liverpool potrošio 250 miliona. Liverpool je kupovao, prodavao igrače, jer je to jedina ekipa kojoj vlasnici ne daju novac. Benitez je ukupno potrošio čistih 88 miliona funti. Zato je Liverpool i pao na ovako niske grane.
Ja napisao nasao na transfermarketu,a napisao sam koliko je ko potrosio a nisam pisao prihode i rashode.Normalno da su kupovali i prodavali svi timovi inace bi imali po 100 igraca u timu.

Ontopic:Nije los za City ovaj bod sad prvo kup utakmica pa wolverhampton kuci gdje ce igrati i Dzeko :) Sam da ga posluzi sreca napocetku da zabije koji gol i radi samopouzdanja i razbijanja treme
RIP SALE VILENJAK

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 jan 2011, 00:12

Bosanka liga ima top 1 klub ( Željezničar )Španska liga ima top 2 ( Barca i Real ), Njemačka top 2 ( Beyern i Dortmund ) Italija top 4 ( Milan, Inter, Juve, Roma ), EPL ima top 6 ( United, City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham ).
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.