BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Nedostatak rotacije, još u utorak se igralo 120 minuta, nije ostalo kuveta u igračima. Yebeno će ovo biti do kraja sezone.
-
- Kontakt:
Ma daj sta pricas , oni zgrcu milione ja bih natjetao da igraju svaki dan , dok k*v ne propisaju.
Ponasaju se ko pi*kice , hebote udje djete od 16 godina i zabije.
Watzke , Zorc .. Terzic sve napolje dok nije kasno.
Ponasaju se ko pi*kice , hebote udje djete od 16 godina i zabije.
Watzke , Zorc .. Terzic sve napolje dok nije kasno.
Watzke i Zorc moraju pod hitno promijeniti ponovo trenera, ako oni ne žele da budu na kraju sezone promijenjeni.
Iako mislim, taman i da propustite LP izvukla bi se hinjara zvana Watzke. Možda bi Zorca žrtvovali.
Često se prebrzo osuđuju treneri i nisam za to, ali kod BVB-a opšte nama strukture u igri. Terzić još krene ofanzivno, ekipa ipak i ne stvori
neke prilike..A toliko je ofanzivnog potencijala u ekipi.
Iako mislim, taman i da propustite LP izvukla bi se hinjara zvana Watzke. Možda bi Zorca žrtvovali.
Često se prebrzo osuđuju treneri i nisam za to, ali kod BVB-a opšte nama strukture u igri. Terzić još krene ofanzivno, ekipa ipak i ne stvori
neke prilike..A toliko je ofanzivnog potencijala u ekipi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mislim da neće popustiti sa zahtjevom da trener mora tečno pričati njemački jezik. Ja stvarno ne znam ko ima sada slobodan da bi nam pomogao, mislim da su imali koga da uopšte Terzić ne bi bio trener sada.
-
- Kontakt:
Nek uzmu trenera freiburg/a i garantiram da ce biti 3 na kraju sezone.
A kako bi se to izvelo? Ja se ne sjećam nijednog primjera ikada da trener u toku sezone napusti klub i pređe u klub iz iste lige, još kad sa svojim klubom ima zadovoljavajuće rezultate. Ja govorim o realnim opcijama/slobodnim trenerima koji zadovoljavaju kriterij pričanja jezika.jamesrodriguez je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:17Nek uzmu trenera freiburg/a i garantiram da ce biti 3 na kraju sezone.
-
- Kontakt:
Nepovezano baš sad sa ovim porazom neke greške su se napravile. Kvalitetan trener se mora dovesti, novi golman se mora dovesti jer se od ove dvojice ne zna ko je gori, Hummelsu se mora zahvaliti (na onom prvom boravku u klubu) i izbaciti ga iz tima, Sancho se morao prodati jer sad mu je cijena vjerovatno se bar prepolovila, Reus nije niti blijeda verzija samog sebe.
-
- Kontakt:
Slazem se veliki remont se mora uraditi , ovako jednostsvno vise ne ide.
Slijedeci tjedan nam gostuje Hofa , najgore je kad nisi vise siguran ni usta sto se tice bvb/a.
Slijedeci tjedan nam gostuje Hofa , najgore je kad nisi vise siguran ni usta sto se tice bvb/a.
Za mene je Sancho totalno overrated od samog početka bio, pažnju je dobio zbog dvije stvari.
1. Efikasno korišten kao super sub
2. Imao je veoma ofanzivnog Hakimija da mu stvara prostor
Čvrsto mislim još od prve Covid pauza da ga se treba što prije prodati dok se još koja marka može uzeti za njega.
Totalni remont je potreban u odbrani, Akanji me nervira otkako je Hummels došao, pozivam da se proda taj čovjek već godinama. Za Hummelsa bih volio da ostane tu do kraja svog ugovora (to je još jedna godina ako se ne varam?). Pod uslovom da se ustanove neka dva štopera kao prva opcija koji trebaju da budu budućnost odbrane.
EDIT: Tu bi mogla biti problem plata Hummelsa, koja pretpostavljam da je među najvećim klubu, da ga se toliko plaća da bude "treća" opcija, ali valjda mogu jednu godinu izdržati da ga plaćaju.
Burkija iako sam gotivio zbog nekih stvari i često mislim da je bio nepravdno okrivljen za dosta stvari, ipak nakon pofino vremena i milion šansi pokazao je da nije pouzdan golman.
Tako da kad se sve sabere i oduzme, po mom mišljenju, krucijalna stvar za slj. sezonu je kvalitetan trener sa vizijom, prodaja Sancha i potpuni remont odbrane/novi golman.
1. Efikasno korišten kao super sub
2. Imao je veoma ofanzivnog Hakimija da mu stvara prostor
Čvrsto mislim još od prve Covid pauza da ga se treba što prije prodati dok se još koja marka može uzeti za njega.
Totalni remont je potreban u odbrani, Akanji me nervira otkako je Hummels došao, pozivam da se proda taj čovjek već godinama. Za Hummelsa bih volio da ostane tu do kraja svog ugovora (to je još jedna godina ako se ne varam?). Pod uslovom da se ustanove neka dva štopera kao prva opcija koji trebaju da budu budućnost odbrane.
EDIT: Tu bi mogla biti problem plata Hummelsa, koja pretpostavljam da je među najvećim klubu, da ga se toliko plaća da bude "treća" opcija, ali valjda mogu jednu godinu izdržati da ga plaćaju.
Burkija iako sam gotivio zbog nekih stvari i često mislim da je bio nepravdno okrivljen za dosta stvari, ipak nakon pofino vremena i milion šansi pokazao je da nije pouzdan golman.
Tako da kad se sve sabere i oduzme, po mom mišljenju, krucijalna stvar za slj. sezonu je kvalitetan trener sa vizijom, prodaja Sancha i potpuni remont odbrane/novi golman.
-
- Kontakt:
Sve mi to znamo da treba tako , ali kako da to dopre do uha Watzke/a.
Misljenja sam da nas Sancho sigurno napusta na ljeto , isto tako da Halland ostaje jos jednu sezonu , sto znaci da nas napusta 2022 god!
Prodati Dahoud , Schulz , Piszczek u mirovinu , prodati isto Meunier , prodati Akanji , rjesiti se Passlack.
Znaci novi trener , dva stopera , ja bih i dva nova beka i naravno novi golman.
Isto tako Refki Reus staklenom se zahvaliti na svemu do sada , uzima pare a ni sjena onog pravog Reusa.
Biti ce a i ima se love , znaci remont ekipe.
Misljenja sam da nas Sancho sigurno napusta na ljeto , isto tako da Halland ostaje jos jednu sezonu , sto znaci da nas napusta 2022 god!
Prodati Dahoud , Schulz , Piszczek u mirovinu , prodati isto Meunier , prodati Akanji , rjesiti se Passlack.
Znaci novi trener , dva stopera , ja bih i dva nova beka i naravno novi golman.
Isto tako Refki Reus staklenom se zahvaliti na svemu do sada , uzima pare a ni sjena onog pravog Reusa.
Biti ce a i ima se love , znaci remont ekipe.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neozbiljno je ovo sa Terzicem, odbrana suplja, u napadu bez ikakve ideje.
Bezveze će se izgubiti LP ovim glupim rasipanjem bodova...
Bezveze će se izgubiti LP ovim glupim rasipanjem bodova...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Marco Rose potvrđen za sljedeću sezonu, ne znam šta da mislim i da li da budem optimističan.
-
Čestitam dobar izbor! Sad još dva tri pojačanja, ali nemojte djecu već kvalitet, naprimjer: Neuhaus,Zakaria,Kramarić ili Wirz itd.
Mia san mia
Sa BMG mu ide dobro i igraju lijep fudbal sada kako će se priviknuti na malo veće apetite vidjet ćemo
Sa njim idu vjerovatno Alexander Zickler i Rene Marić kao asistenti
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Köln , Stuttgart .. Hofa sve gosti na SIP od mogucih 9 bodova mi uzeli samo 1!
Stara boljka.
Stara boljka.
- Desperado09
- Kontakt:
Kao što se pisalo prije par mjeseci Rose će biti novi trener. Bilo je interesovanja za njega još dok je bio u Salzburgu, ali eto ipak se čekalo da se dokaže u jačoj ligi.
Sutra sa Sevillom. Gledajući formu Sevilla favorit. Mi smo rasulo, ali kao i svaki navijač ipak se nadam pobjedi i hvatanju neke forme pred nekoliko težih mečeva.
Sutra sa Sevillom. Gledajući formu Sevilla favorit. Mi smo rasulo, ali kao i svaki navijač ipak se nadam pobjedi i hvatanju neke forme pred nekoliko težih mečeva.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sutra protiv ekipe koja je u dobroj formi i koja je majstor ovakvih utakmica (apsolutni rekorderi po broju osvojenih LE).
Sa druge strane BVB u zadnjih 6 utakmica samo jedna pobjeda i u prilicno losoj formi. O (pre)losoj odbrani da i ne pricam...
Bit ce tesko...
Sa druge strane BVB u zadnjih 6 utakmica samo jedna pobjeda i u prilicno losoj formi. O (pre)losoj odbrani da i ne pricam...
Bit ce tesko...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sutra vecer ce nas torpedovati Sevilla , oni su u velikoj formi a mi .....

Sevilla je u seriji od 9 pobjeda za redom, uključujući i pobjedu nad Barcelonom. Trenera i formu Dortmunda ne bih nešto puno komentarisao u poređenju sa protivnikom donji ste svakako, nadam se da će igrači pokazati neki mentalitet i želju i da će iznenaditi Sevillu. Dobra stvar je što im ne igraju Navas, Ocampos i Acuna.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jedino se nadati da će Sancho pred skautima odigrati kako zna i umije i tako povući cijelu ekipu prema dobrom rezultatu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.