Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Veze ti nemas o loptanju hajde heklaj tamoHarisZe je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:51Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.

In Petev We Trust
E jbg sadDonT je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:55Veze ti nemas o loptanju hajde heklaj tamoHarisZe je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:51Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.![]()
In Petev We Trust
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Gledam po internetu po statistici Baždarevic je trenutno nas najuspješniji trener.
Gledao sam i statistiku Peteva i nije mu los prosjek pa sad da vidimo šta će biti, ja mislim da bi trebali covjeku dati šansu da pokaže šta može, ipak je ovo historijski momenat za nas da je Petev prvi strani selektor koji će voditi reprezentaciju.
Čini mi se da je u raniji interview rekao da do 15 Februar izabrati pomoćnike?
Gledao sam i statistiku Peteva i nije mu los prosjek pa sad da vidimo šta će biti, ja mislim da bi trebali covjeku dati šansu da pokaže šta može, ipak je ovo historijski momenat za nas da je Petev prvi strani selektor koji će voditi reprezentaciju.
Čini mi se da je u raniji interview rekao da do 15 Februar izabrati pomoćnike?
bojkotujete jedino ti i jos 10 fanaticosa. puna podrška petevu od tima je zagarantovanaHarisZe je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:51Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.
Pod prvo nacin na koji je izabran Mihajlo Petrov je cisti bezobrazluk i sramota, ovo bi napisao da je i Barba postao selektor. Drugo pored Osima, Musemica mi ovog bugara koji blage veze nema ( vrijeme ce pokazat) dovodimo. Kao sto napisa 3 tekme 3 poraza, narod vise nije glup da ne vidi sta se sve radi i kako politika ima svoje prste umjesane. Kakva ce ova brula biti mi nismo ni svjesniVarg je napisao/la: ↑16 feb 2021, 07:04bojkotujete jedino ti i jos 10 fanaticosa. puna podrška petevu od tima je zagarantovanaHarisZe je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:51Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A na osnovu čega to zaključuješ da Osim i Musemić imaju pojma a Petev nema, iako Petev ima neuporedivo bolju karijeru i CV iza sebe?HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 07:57Pod prvo nacin na koji je izabran Mihajlo Petrov je cisti bezobrazluk i sramota, ovo bi napisao da je i Barba postao selektor. Drugo pored Osima, Musemica mi ovog bugara koji blage veze nema ( vrijeme ce pokazat) dovodimo. Kao sto napisa 3 tekme 3 poraza, narod vise nije glup da ne vidi sta se sve radi i kako politika ima svoje prste umjesane. Kakva ce ova brula biti mi nismo ni svjesniVarg je napisao/la: ↑16 feb 2021, 07:04bojkotujete jedino ti i jos 10 fanaticosa. puna podrška petevu od tima je zagarantovanaHarisZe je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:51Ovaj frajer veze nema i to mu i rezultati govore, hajd sto nema rezultate u klubsklm fudbalu o nekom reprezentativnom novou je suvisno diskutovat. Evo scenario: Igraci bojkotuju dolazke, izvlaka Corona. Repka igra sa igracima koji griju klupe po nekim turskim ligama,pusimo sve 3 i sam bugar napusta kormilo. Laku Noc moja mala barbiko.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja kako znam Osimu a ni Husrefu nikad niko nije prije pocetka sezone usao na pressicu i rekao mi te ne zelimo kao trenera. Broj 2 Dinamo Zagreb je klub koji sa rezervama moze da ligu osvoji a on ni sa prvim timom to nije uspjo, trebal jos?
jos da dodam 3 tekme 3 poraza ce da budu nazalost, ode petrov sjetit ces me se, nema podrsku vecine navijaca a ni medija.
jos da dodam 3 tekme 3 poraza ce da budu nazalost, ode petrov sjetit ces me se, nema podrsku vecine navijaca a ni medija.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U toj sezoni sa Dinamom koju svi spominjete Petev je osvojio 86 bodova, samo 2 manje od Rijeke koja je osvojila titulu. Dakle 86 bodova. U bilo kojoj drugoj sezoni bi bio ubjedljiv prvak. Uzimati mu to kao neki minus i neuspjeh je smiješno.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:11Ja kako znam Osimu a ni Husrefu nikad niko nije prije pocetka sezone usao na pressicu i rekao mi te ne zelimo kao trenera. Broj 2 Dinamo Zagreb je klub koji sa rezervama moze da ligu osvoji a on ni sa prvim timom to nije uspjo, trebal jos?
Osim i Musemić nemaju šta raditi u i oko reprezentacije sve dok ne ostvare nešto u karijeri. Petev kakav god da je je najbolji trener koji nas je ikad preuzeo i to je činjenica. Koji je to trener u trenutku preuzimanja reprezentacije imao bolju karijeru nego on? Nijedan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobar Nino, uvijek je bio gospodin. Na njemu je bas ucinjena nepravda prije 15 godina.
A za skidanje dresova na presici ćutimo aaa? Druze mi se moramo mjenjat i pocet svoje vise cijenit i postovat. Pa vidis i sam da niko nece da mu saradnik bude, odbijaju ga ko na traci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:36U toj sezoni sa Dinamom koju svi spominjete Petev je osvojio 86 bodova, samo 2 manje od Rijeke koja je osvojila titulu. Dakle 86 bodova. U bilo kojoj drugoj sezoni bi bio ubjedljiv prvak. Uzimati mu to kao neki minus i neuspjeh je smiješno.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:11Ja kako znam Osimu a ni Husrefu nikad niko nije prije pocetka sezone usao na pressicu i rekao mi te ne zelimo kao trenera. Broj 2 Dinamo Zagreb je klub koji sa rezervama moze da ligu osvoji a on ni sa prvim timom to nije uspjo, trebal jos?
Osim i Musemić nemaju šta raditi u i oko reprezentacije sve dok ne ostvare nešto u karijeri. Petev kakav god da je je najbolji trener koji nas je ikad preuzeo i to je činjenica. Koji je to trener u trenutku preuzimanja reprezentacije imao bolju karijeru nego on? Nijedan.
Upravo kao sto se i trubilo prije izbora da je velika razlika u selektor i trener, kao i to sto nema iskustvo..pa kad ces ga dovesti nego sad da stekne to iskustvo jer je totalno apsurdno pricati o plasmanu na SP da je Pep selektor.
I stari reprezentativci i novi za covjeka i ko sve vise ne, ali eto ovi bolje znaju od sviju..
In Petev we trust

BašČelik!
Ne, rad i uspijeh se treba cijenti i postovati. Ne znam za Peteva, al lik je makar dobio sansu da vodi Dinamo Zagreb.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:53A za skidanje dresova na presici ćutimo aaa? Druze mi se moramo mjenjat i pocet svoje vise cijenit i postovat. Pa vidis i sam da niko nece da mu saradnik bude, odbijaju ga ko na traci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:36U toj sezoni sa Dinamom koju svi spominjete Petev je osvojio 86 bodova, samo 2 manje od Rijeke koja je osvojila titulu. Dakle 86 bodova. U bilo kojoj drugoj sezoni bi bio ubjedljiv prvak. Uzimati mu to kao neki minus i neuspjeh je smiješno.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:11Ja kako znam Osimu a ni Husrefu nikad niko nije prije pocetka sezone usao na pressicu i rekao mi te ne zelimo kao trenera. Broj 2 Dinamo Zagreb je klub koji sa rezervama moze da ligu osvoji a on ni sa prvim timom to nije uspjo, trebal jos?
Mozda da mi sad pocnemo postovati Osima i Husrefa onda bi oni dobili sansu da vode neki tima kao Dinamo? hmm...
Mozda bi se Tatar prodao u neki tim u BL ili Seria A da smo ga vise postovali? Strucnjaci iz Dinama, BL itd prvo gledaju da li trenera i igraca cijene nasi ljudi, ostalo nije vazno..
Ja sam istakao da je bio vrijedan selektor i maksimalno posvecen poslu. Druga stvar je sto nije bio taktički mag.
Dakle, do utakmice je bio perfekcionista hajmo reci...ali onih 90 minuta vodjenja utakmice jako slaba ocjena.
soko je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:18Ne, rad i uspijeh se treba cijenti i postovati. Ne znam za Peteva, al lik je makar dobio sansu da vodi Dinamo Zagreb.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:53A za skidanje dresova na presici ćutimo aaa? Druze mi se moramo mjenjat i pocet svoje vise cijenit i postovat. Pa vidis i sam da niko nece da mu saradnik bude, odbijaju ga ko na traci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:36
U toj sezoni sa Dinamom koju svi spominjete Petev je osvojio 86 bodova, samo 2 manje od Rijeke koja je osvojila titulu. Dakle 86 bodova. U bilo kojoj drugoj sezoni bi bio ubjedljiv prvak. Uzimati mu to kao neki minus i neuspjeh je smiješno.
Mozda da mi sad pocnemo postovati Osima i Husrefa onda bi oni dobili sansu da vode neki tima kao Dinamo? hmm...
Mozda bi se Tatar prodao u neki tim u BL ili Seria A da smo ga vise postovali? Strucnjaci iz Dinama, BL itd prvo gledaju da li trenera i igraca cijene nasi ljudi, ostalo nije vazno..

3 tekme 3 poraza i tovar odbijenica od kljucnih igracasoko je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:18Ne, rad i uspijeh se treba cijenti i postovati. Ne znam za Peteva, al lik je makar dobio sansu da vodi Dinamo Zagreb.HarisZe je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:53A za skidanje dresova na presici ćutimo aaa? Druze mi se moramo mjenjat i pocet svoje vise cijenit i postovat. Pa vidis i sam da niko nece da mu saradnik bude, odbijaju ga ko na traci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 10:36
U toj sezoni sa Dinamom koju svi spominjete Petev je osvojio 86 bodova, samo 2 manje od Rijeke koja je osvojila titulu. Dakle 86 bodova. U bilo kojoj drugoj sezoni bi bio ubjedljiv prvak. Uzimati mu to kao neki minus i neuspjeh je smiješno.
Kao sto sam napisao, lik je dobio sansu da vodi Dinamo Zagreb. Nisam trvdio da je neki strucnjak.
Al tvrdim da naravno nisu dali sansu nekom puput Osima ili nekim nasim. Sigurno ne zato sto ih mi sami ne postujemo nego zato sto oni u njima ne vide kvalitet.
Kao sto je npr Ibisevic rekao, nas nema nigdje na globalnoj sceni. To se nece dostici ako cijenimo NERAD i NEUSPIJEH, nego ako ljudi pocnu da ozbiljno shvate posao, trening, rad i onda samim tim dolazi uspijeh itd itd.
Al tvrdim da naravno nisu dali sansu nekom puput Osima ili nekim nasim. Sigurno ne zato sto ih mi sami ne postujemo nego zato sto oni u njima ne vide kvalitet.
Kao sto je npr Ibisevic rekao, nas nema nigdje na globalnoj sceni. To se nece dostici ako cijenimo NERAD i NEUSPIJEH, nego ako ljudi pocnu da ozbiljno shvate posao, trening, rad i onda samim tim dolazi uspijeh itd itd.
Ako cemo iskreno govoriti, onda treba reci BiHPL = nerad i neuspjeh. Tu ne postoji princip takmicenja ko ce biti bolji, vec ko ce biti manje los. Nema ni malo dinamike u i oko lige, nema ni progresa. Kad smo bili na nivou mislim da smo bili najrespektabilnija reprezentacija sa najlosijom ligom. Kad bi bio taj parametar vjerujem da bi bili sampioni. Sve to sto su Glavas, Ibisevic, Milenkovic, Grlic govorili jeste da je Barbarez zasluzio sansu.soko je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:26Kao sto sam napisao, lik je dobio sansu da vodi Dinamo Zagreb. Nisam trvdio da je neki strucnjak.
Hajd samo nek prodju ove 3 tekme prve pa da ponovo pokusamo al ovaj put sa nekim ozbiljninjim trenerom
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Hansestadt, Proximic i 43 gosta.