Sve kladionice imaju neki problem pri obradi rezultatakladionicar03 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:04sta glumi ovi iz premiera da mi je znati. gubitni listic su mi za sekundu oznacili gubitnim a dobitni mi nisu isplatili evo vec pola sata i vise![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- kladionicar03
kako su onda momentalno obradili utakmice debrecena i westerla koji su mi gubitni. cudni su mi ponekad.WOLF20 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:08Sve kladionice imaju neki problem pri obradi rezultatakladionicar03 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:04sta glumi ovi iz premiera da mi je znati. gubitni listic su mi za sekundu oznacili gubitnim a dobitni mi nisu isplatili evo vec pola sata i vise![]()
Ma brate imam istu situacijukladionicar03 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:12kako su onda momentalno obradili utakmice debrecena i westerla koji su mi gubitni. cudni su mi ponekad.WOLF20 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:08Sve kladionice imaju neki problem pri obradi rezultatakladionicar03 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:04sta glumi ovi iz premiera da mi je znati. gubitni listic su mi za sekundu oznacili gubitnim a dobitni mi nisu isplatili evo vec pola sata i vise![]()

- kladionicar03
meni je dobro ispalo ovo, 40ak km dobitak a htio sam all in na bayern da stavimWOLF20 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:20Ma brate imam istu situacijukladionicar03 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:12kako su onda momentalno obradili utakmice debrecena i westerla koji su mi gubitni. cudni su mi ponekad.![]()

Čekam mrtvi Toulouse od 24 minute još 2 gola, to jest igrao sam 2, 5 više golova i zabiju za 5 minuta, znači odigrao na marku bezveze Italijanske ove lige 3 gola, Špance Bilbao i Ovieda i ovoga i sve prošlo kvote brutalne 

X puta si upozoren za otvaranje novih tema!
Imas temu Prijedloga i tu ih stavljaj do mile volje.
Bravo Chelsea.

Ne do Bog 3+ da dodje.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hajde Ceara kartoni, malo live da pokusam
- diplomatija
- Kontakt:
Vuce koliko si ih klepio na sportingu?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hocu da uplatim na poluvremenu da padnu jos 2 gola na Bayern, ne moze uplata, prodje do 49' minute, hocu da uplatim da pada jos jedan gol na 2-3, ne moze uplata, padne gol nakon nekoliko minuta, bezze probam na 3:3 rekoh nece moci opet uplata - i naravno moze tad uplata, ne bude nijedna sansa od 75' minute i ostane 3:3
eh Premiere, Premiere
eh Premiere, Premiere
Don't believe the hype.
Meni evo još dobitak nisu isplatili a htio da igram ove Južnoameričke isto na golove, a kad fulim i ne uspijem se ponovo logovati piše promašeni tiketakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:22Hocu da uplatim na poluvremenu da padnu jos 2 gola na Bayern, ne moze uplata, prodje do 49' minute, hocu da uplatim da pada jos jedan gol na 2-3, ne moze uplata, prodje odmah, bezze probam na 3:3 rekoh nece moci opet uplata - i naravno moze tad uplata, ne bude nijedna sansa od 75' minute i ostane 3:3
eh Premiere, Premiere

- diplomatija
- Kontakt:
Hiljadu puta tako sa kartonima mi se desilo, majku im jrbemakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:22Hocu da uplatim na poluvremenu da padnu jos 2 gola na Bayern, ne moze uplata, prodje do 49' minute, hocu da uplatim da pada jos jedan gol na 2-3, ne moze uplata, prodje odmah, bezze probam na 3:3 rekoh nece moci opet uplata - i naravno moze tad uplata, ne bude nijedna sansa od 75' minute i ostane 3:3
eh Premiere, Premiere
- akisarajevo92
- Kontakt:
kao kad sam bio mladji uplacujem ne pita niko jesi li punoljetan, dodjem da dignem pare pita "da li si punoljetan"Celtic je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:24Meni evo još dobitak nisu isplatili a htio da igram ove Južnoameričke isto na golove, a kad fulim i ne uspijem se ponovo logovati piše promašeni tiketakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:22Hocu da uplatim na poluvremenu da padnu jos 2 gola na Bayern, ne moze uplata, prodje do 49' minute, hocu da uplatim da pada jos jedan gol na 2-3, ne moze uplata, prodje odmah, bezze probam na 3:3 rekoh nece moci opet uplata - i naravno moze tad uplata, ne bude nijedna sansa od 75' minute i ostane 3:3
eh Premiere, Premiere![]()
![]()
![]()

poceli su odnedavno traziti licnu kartu kad se dizu vece pare, meni su kad sam dizao zadnja 2 puta preko hiljadu KM
i kaze ova radnica non stop ih iz uprave zivkaju i govore "pazi ovo, pazi ono, nemoj ovo, nemoj ono"
Don't believe the hype.
Ja stavio Ceara 5.5 kartona, ma ni blizu. Odmah 0:2
@kladionicar03 slab Sporting kolega aa
Napokon da i ja nesto ubodem, Bilbao 3+ opasna kvota bila 2.70 , Sporting u SP 1.55, Verona 2.10 i West Ham 1.80.

Napokon da i ja nesto ubodem, Bilbao 3+ opasna kvota bila 2.70 , Sporting u SP 1.55, Verona 2.10 i West Ham 1.80.
Gordon i Tucker ne igraju
- kladionicar03
cestitam sto si prosao listic. nisam ja reko da je sporting slab ove godine,to sam mislio generalno da su iza porta i benfice tek treci klub u portugalu. 10 bodova razlike ima sad, kiksat ce oni sad par utakmica da bi se porto i benfica priblizila njima.
Hvala.kladionicar03 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 00:03cestitam sto si prosao listic. nisam ja reko da je sporting slab ove godine,to sam mislio generalno da su iza porta i benfice tek treci klub u portugalu. 10 bodova razlike ima sad, kiksat ce oni sad par utakmica da bi se porto i benfica priblizila njima.

- kladionicar03
- kladionicar03
ja ih nisam gledao ove godine ali svaka im cast da se toliko dugo drze na prvom mjestu pored porta benfice, nije to mala stvar. eh ako ne izgube od porta u gostima onda su i zasluzili da budu prvaciGoretzka je napisao/la: ↑16 feb 2021, 00:04Hvala.kladionicar03 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 00:03cestitam sto si prosao listic. nisam ja reko da je sporting slab ove godine,to sam mislio generalno da su iza porta i benfice tek treci klub u portugalu. 10 bodova razlike ima sad, kiksat ce oni sad par utakmica da bi se porto i benfica priblizila njima.ma znam zezam se, al meni su toliko ocit favorit bili, gledam ih svaku tekmu i bas grizu svake sekunde. Imaju Porta u gostima, ako to ne izgube nece nikako onda do kraja prvenstva
![]()

Fala qrcu dragom, konačno dobra NBA noć 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.