Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Itekako. Meni lično najdraži igrač svih vremena.
Samo nebo bi mu bila granica da nije došlo do one povrede. Od tada sve nizbrdo krenulo.
Samo nebo bi mu bila granica da nije došlo do one povrede. Od tada sve nizbrdo krenulo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jeli babin balo ziv 

zasto ova tema nije zakljucana ili premjestena na ostalo?
besic se oprostio od fudbala isto kao muhamed konjic,spahic, hibic...
dozivim cringe kad vidim temu
besic se oprostio od fudbala isto kao muhamed konjic,spahic, hibic...
dozivim cringe kad vidim temu
- OldFashioned
- Kontakt:
Kad vidim ovo cringe, odmah znam da se radi o 21 i ispod.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hoće li ikada opet od Bešića biti igrača za reprezentaciju, fali nam pravi DM...
Nece al' mu halalimo sve samo da pocne ponovo igrat' pa makar u Simm Bau iz Mravicha ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Beduin
- Kontakt:
Grijesis, odmah znam da se radi o U18OldFashioned je napisao/la: ↑15 feb 2021, 16:56Kad vidim ovo cringe, odmah znam da se radi o 21 i ispod.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:06Grijesis, odmah znam da se radi o U18OldFashioned je napisao/la: ↑15 feb 2021, 16:56Kad vidim ovo cringe, odmah znam da se radi o 21 i ispod.![]()

Mozda je to ruzno kazati ali je očito da preferira novac prije igranja. Imao je on sigurno i prilika i ponuda za transfer ali nikada ponudjenu zadovoljavajucu platu.
Sad ce imati priliku na ljeto da koliko toliko osvjezi karijeru pa ako ga krene dobro ce nam i doci u septembru.
Vidim prema izjavama novog trenera da ce Kolasinca nastojati koristiti na DM-u, vidjet cemo da li ce to biti neko rjesenje u budućnosti...nisam optimista ali nikad se ne zna.
Sad ce imati priliku na ljeto da koliko toliko osvjezi karijeru pa ako ga krene dobro ce nam i doci u septembru.
Vidim prema izjavama novog trenera da ce Kolasinca nastojati koristiti na DM-u, vidjet cemo da li ce to biti neko rjesenje u budućnosti...nisam optimista ali nikad se ne zna.
Kosova i Mravici, selo jedno pored drugog uz magistralu prema Doboju ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
I previše je ostvario kakvu glavu ima.
"We need to suffer. And we need to fight."
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije imao ko da ga nauči, momak je po meni i ljudski potencijal bio ne samo nogometni, ali vidi se da ga je unazadio nepravilan smjer roditelja.
Bolje da predje kod Readiniga u Championship nego da ide u prosjecnu Madjarsku ligu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Apsolutno.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih ga više volio gledati npr. u Holandiji, nego u 2. engleskoj ligi. Dosta je on igrao po nižim ligama. Taj momak nije loš igrač i ima sigurno mjesta u većini osrednjih klubova top 10 evropskih liga.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ta 2. engleska liga i jeste među Top 10 evropskih liga, vjerovatno odmah iza glavnih pet.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑17 apr 2021, 01:15Ja bih ga više volio gledati npr. u Holandiji, nego u 2. engleskoj ligi. Dosta je on igrao po nižim ligama. Taj momak nije loš igrač i ima sigurno mjesta u većini osrednjih klubova top 10 evropskih liga.