Svako ima svoje i to postujem, ono sto sam ja vidio nista ga ne razlikuje od Milosevica i njemu slicnihVarg je napisao/la: ↑11 feb 2021, 21:03zasto se lončar dovodi u istu vezu sa ovima? igrac koji je medju najboljima u rijeci i koji ce sigurno napredovati do liga 5JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 12:36Normalno je da se trebas rjesiti Kvrzica, Milosevica, Bajica Djurica, Hadzica, Tatara Loncara i svih koji su se dovodili u vezu sa reprezentacijom i osvjeziti ekipu nekim novim momcima pocev od Gazibegovica, Gigovica, Burnica, Bradonjica, Hasica, Đokanovic i slicni mladji igraci koji ce zamjeniti istrosene polovnjake
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Stjepan Lončar, prosječan fudbaler. Teško nama, ako očekujemo da će nas Lončar voditi ka prvenstvima koja željno iščekujemo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa nece nas Loncar ni voditi, Ivaylo Tuta je valjda zaduzen za to.
Kazu da je obisao sve moguce Sporove nebi li nasao dobitnu kmobinaciju za svetsko.
Kazu da je obisao sve moguce Sporove nebi li nasao dobitnu kmobinaciju za svetsko.

Ivaylo Petev bošnjački Hansi Flick. Idemo lagano osmina finala SP.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko se pljuje najbolji selektor kojeg smo do sada imali. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Za rukice...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
harixs je napisao/la: ↑13 feb 2021, 02:08Nas ni jedan selektor nije znao pričati i razgovarati sa novinarima Ćiro psovao kao da je neki veseli program (koliko god to nekom bilo internesantno)a ne reprezentacija,Meša kad krene mlatarat rukama i govorit ja se ne slažem sa tim,Safet kad dođe u onoj trenerci i kaže "ovjeda" ja bi se pojeo od muke,Prosinečki "pa dobro" Robert i njegove trenerke i patike razvezane bez šnjira i na kraju "blago teleći pogled"
Rodjeni su pitarske picke!
Panj !
Vjerujem da ce reprezentacija nakon dugo vremena imati neku strategiju i ideju u igri. Gospodin Petev se cini kao ozbiljan i vrijedan radnik.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:04Nevjerovatno koliko se pljuje najbolji selektor kojeg smo do sada imali.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jedini koji je jos bio vrijedan radnik jeste Bazdarevic...ali eto, lose postavljanje igre ga je kostalo.
Petev je izabran i valja ga sada podrzati. Možda nas bas iznenadi i to kada najmanje ocekujemo.
Petev je izabran i valja ga sada podrzati. Možda nas bas iznenadi i to kada najmanje ocekujemo.
Mi kao nacija nismo nista bolje ni zasluzili, iskreno. Ljudi zaboravljaju koliko je godina truda trebalo da se ulozi da se napravi taj iskorak, samo da dodjes do baraza nekoliko puta, pa da bi se jednom plasirao. Pa yebo te, mi smo se radovali kao djeca samo kad pobjedis Litvaniju. Godine i godine truda, a navijaci koji su bodrili reprezentaciju po gostovanjima su imali veliku zaslugu za taj uspjeh. I onda se sve to sroza u kratkom periodu. Sad nekako ima puno vise interesa, a manje zajednistva, a valjda je tako postalo od kada se i vise novca vrti. Bivsi reprezentativci kao Ibisevic i Grlic bi dali priliku Barbarezu, ali eto, i to bi se ismijavalo i degradiralo. Kad bi Hasan Salihamidzic dosao prije njegovog uspjeha sa Bayernom na neku poziciju u Savezu, i tu bi se trazila neka referenca, ljudi bi ga po forumu ismijavali, isto kao sto su ga nasi ljudi ovdje ismijavali kad je tek preuzeo funkciju u Bayernu. Sad ga svako uzdise, nas Brazzo a uspjesan. Zato i ne zasluzujemo nista bolje od ovoga sto trenutno imamo, kad nismo spremni dati priliku nasem covjeku. Petevu samo treba da se sudi po odabiru igraca i rezultatima, ali meni ne djeluje kao osoba koja ce privuci nase navijace na neko gostovanje u Finskoj, a sve je to potrebno da bi se vratilo neko dostojanstvo reprezentaciji.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 feb 2021, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv Irske !
Cocalić na defanzivnom veznom a Medunjanin i Salihović na klupi
Lijevi bek Zukanović na klupi Kolašinac
A druga tekma Cocalić opet DM sa Medunjaninom
Mijenja štoperski par Spahić - Šunjić u Zukanović - Spahić i mjesto Mujdže ubacuje Vranješa na desnog beka
Neka hvala ali nemoj više blizu reprezentacije
Rodjeni su pitarske picke!
Pjanić je naveo da je Mesa bio najstudiozniji i najmoderniji, druga je stvar sto si naveo sto nije znao postaviti igru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Podrska selektoru.
Petevu izvedi nas na pravi put
Petevu izvedi nas na pravi put

Dobar je Mesa bio cini mi se ubaci Kodru kao pojacanje i poslije ga izbaci hahahhahahaha cirkus od trenera on i Susic
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Tili daj nam sastav za finsku.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja čekam samo mart. Podržao sam što su doveli Peteva, jer podržati ću svakog selektora, a sad je na njemu da se dokaže da li zna ili ne zna. Po spisku, igri i rezultatima će nam sve biti jasno. Opet uzmite u obzir da Petev nije sa njive doveden da vodi reprezentaciju, ima čovjek iskustvo i znanje. Smirite se malo i čekajmo.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
In Petev We TrustOnakoBa je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:42Ja čekam samo mart. Podržao sam što su doveli Peteva, jer podržati ću svakog selektora, a sad je na njemu da se dokaže da li zna ili ne zna. Po spisku, igri i rezultatima će nam sve biti jasno. Opet uzmite u obzir da Petev nije sa njive doveden da vodi reprezentaciju, ima čovjek iskustvo i znanje. Smirite se malo i čekajmo.

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 17 gostiju.