Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kakav slijepac Porzingis
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Samo me interesuje kako je moguće ovako padati danima.

Eto kako?

Eto kako?
Meni je interesantno da svi kladionicar skoro isto igraju.
Pretežno na golove i sve dan u dan. Poveže se parovi samo za subotu, ako padneš pa za nedjelju, i tako dan u dan. Statistički je to totalna glupost. Ruski rolet.
Ima budala koji igraju samo cijelu Bundesligu subotom i čude se sto nemogu ništa dobiti. Slabo vidjam tikete ovde koje su na 3-5 dana podjeljene.. Možda nekoga da probudim
Pretežno na golove i sve dan u dan. Poveže se parovi samo za subotu, ako padneš pa za nedjelju, i tako dan u dan. Statistički je to totalna glupost. Ruski rolet.
Ima budala koji igraju samo cijelu Bundesligu subotom i čude se sto nemogu ništa dobiti. Slabo vidjam tikete ovde koje su na 3-5 dana podjeljene.. Možda nekoga da probudim
Znas sta je meni zanimljivo? Da se ti ovdje pravis pametan za svaku yebenu stvar, pa evo hajde daj ti te dobitne taktike i tikete. Promijenuo si nekakvih temi i pokusaja kladjenja bezbroj, a uspijehturok je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:47Meni je interesantno da svi kladionicar skoro isto igraju.

Ne glumi vise nekog savjetnika po forumu, ako sam nemas sta za pokazati..
⚽FK Garaže⚽
Naporan si i bogu i narodu, igraj ti sta ti mislis i uzimaj.turok je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:47Meni je interesantno da svi kladionicar skoro isto igraju.
Evo ja sam imao vikend za 10 ali nista nisam objavio, to sto ljudi vole golove itd to je njihova stvar.
Ja sam igrao evropske kosarkase, kartone
Druže ja ovde ništa ne postavljam sto dobijem zato sto su te stranice hak. Nije dobro za um nekom dobitne tikete pokazivati . Sta da ti pokažem ništa nemožeš kupiti. I žalosno vidjeti da neko stavi cijelu platu sto neko u Bosni zaradi. Zato nikad vise.FCB1986 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 13:07Znas sta je meni zanimljivo? Da se ti ovdje pravis pametan za svaku yebenu stvar, pa evo hajde daj ti te dobitne taktike i tikete. Promijenuo si nekakvih temi i pokusaja kladjenja bezbroj, a uspijehturok je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:47Meni je interesantno da svi kladionicar skoro isto igraju.
Ima budala koji igraju samo cijelu Bundesligu subotom i čude se sto nemogu ništa dobiti. Slabo vidjam tikete ovde koje su na 3-5 dana podjeljene.. Možda nekoga da probudim![]()
Ne glumi vise nekog savjetnika po forumu, ako sam nemas sta za pokazati..
- BlackCactus
- Kontakt:
Beal 31 O
Harden 24 O
Hield 16 U
Wall 23 O
Bam 18 U
Harden 24 O
Hield 16 U
Wall 23 O
Bam 18 U
-
- Kontakt:
Ma nema se sta ni analizirati doduse, Sporting vcrs dobija svakakogambler1899 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 13:48evo i ovako mozemo/te to raditda ne zatrpavamo tamo, zamisli sad svako za neciju utakmicu da svoju analizu misljenje, ne bi imalo smisla na onoj temi, ovdje da svakako
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Joj kad mi engleske ekipe u23 odigraju 0-0 zadnji znak da treba stat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tu bude oba daju gol 1.30 ali eto turok zna sta treba igrati.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:59Joj kad mi engleske ekipe u23 odigraju 0-0 zadnji znak da treba stat
Tu bude oba daju gol 1.30 ali eto turok zna sta treba igrati.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:59Joj kad mi engleske ekipe u23 odigraju 0-0 zadnji znak da treba stat
- BlackCactus
- Kontakt:
Oba daju je najgora opklada za igrace a najbolja za kladionicu.
- feniksptica
- Kontakt:
Daj bolan bolan, Bugari ti obje utakmice golovi prodju u prvom poluvremenu ovi nista. Cileanci glat prodju. Ovo stavio onako da mi pojaca ''dobitak''
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Grčku treba probati
Ko sada nije zaradio na Mumbai i beiktas treba kladionicu napustiti
Hahaha i dedo ti je igrao Mumbai
Ma bolje i to nego ko mene leeds maloprije odigrao over 3,5 u 50 min 30 i zavrsi takofeniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:59Joj kad mi engleske ekipe u23 odigraju 0-0 zadnji znak da treba stat

Nego haj ti nama reci sta da odigramo, da i mi uzmemo koji dinar.
Turska 2 Liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.