@Monolog
U pravu si oko nekih igraca,ali si malo pretjerao.Recimo Duff koji je bio fantastican i koji je svoje najbolje godine proveo kod nas,pa spomenuo si i Robbena koji je tada bio,odgovorno tvrdim,bolji igrac nego danas.Dosta si nabrojao igraca koji su bili klasicni back-up ili ti ga 'upadaju kad zatreba',a nikako nosioci igre i igraci koji ce biti glavni dugo godina.Oni su svoje odradili,mozda su bili preplaceni(to zamjeram Romanu),ali sta je tu je.
Bilo je tu velikih promasaja,ali desava se svakom,pogotovo u situaciji kad smo trazili i trenera,a titula nam je bila glavni cilj.Sve planirano je ostvareno,jedino LP nije jos,ali to je takmicenje u kojem cesto ne pobjedjuje najbolji.
Najvaznije da se nastavi raditi sistemski i planski,a time cemo se naosvajati trofeja i trofeja.
Ja nemam nista protiv Citya i Arapa,neka oni trose koliko hoce,ja gledam nogomet i njihovu igru,a ona u ovom trenutku nije niti blizu onoj nasoj iz 04/05 ili recimo iz prosle sezone.Mozda ce s godinama dobiti i igru,ali cisto sumnjam da ce se to desiti dok je Mancini trener.
Dolaskom Dzeke imaju strasnu ekipu napadacki,al oni se jos traze na terenu i nemaju neki svoj stil,igru i nekako mi to ne mirise na titulu,barem ne ove sezone.Njima cilj treba ostati CL,a ako se ukaze prilika za nesto vise trebaju je iskoristit.