FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Paja
- Kontakt:
Dje si procitao da je zainteresovan za antitalenta Yayu? na goal.com mozda?Romariooo je napisao/la:Wenger je bio zainteresovan za Yayu, samo sto Yaya nije htio u Arsenal haha, otisao covjek u City i sad vidimo da je igracina i u Engleskoj, a Paja je pisao da u jednom Arsenalu moze samo vodu nosati hahha, a Yaya bi bio mozda i najbolji igrac arsenala.Toxicity je napisao/la:Ima Arsenal Xavija na bacanje aa? Denilson, Song, Ramsey.. = Antitalenat do antitalenta
Ato se tice dolaska Cesca, vidjet cemo sta biti, prosle godine bio je blizu, moguce da je tada i napravljen dogovor da dodje ovog ljeta. Ne znam imamo li pravo na ljeti recimo dati Afelaja i pare za njega, moguce da ce klub ici na tu soluciju, moguce prodaja Maskerana, vidjecemo sta ce biti, bilo bi jako lijepo kad bi dosao Cesc, iako nam nece biti toliko potreban, barem ne sve dok xavi ne ode u penziju

Dio Arsenala
Pajo pokopaj se,ako iole duze pratis arsenal,znas Wengerovo misljenje o Yayi Toure-u.Covek je izjavio da prati Yayu od njegove 15. godine,kad je Yaya bio u kamp centru Arsenala i tu bio menju najboljima.Medjutim nije mogao da dobije radnu dozvolu u Engleskoj,pa je otisao u Metalurg.Kaze da mu je veoma zao sto ga nije tad zadrzao.-Paja je napisao/la:Dje si procitao da je zainteresovan za antitalenta Yayu? na goal.com mozda?Romariooo je napisao/la:Wenger je bio zainteresovan za Yayu, samo sto Yaya nije htio u Arsenal haha, otisao covjek u City i sad vidimo da je igracina i u Engleskoj, a Paja je pisao da u jednom Arsenalu moze samo vodu nosati hahha, a Yaya bi bio mozda i najbolji igrac arsenala.Toxicity je napisao/la:Ima Arsenal Xavija na bacanje aa? Denilson, Song, Ramsey.. = Antitalenat do antitalenta
Ato se tice dolaska Cesca, vidjet cemo sta biti, prosle godine bio je blizu, moguce da je tada i napravljen dogovor da dodje ovog ljeta. Ne znam imamo li pravo na ljeti recimo dati Afelaja i pare za njega, moguce da ce klub ici na tu soluciju, moguce prodaja Maskerana, vidjecemo sta ce biti, bilo bi jako lijepo kad bi dosao Cesc, iako nam nece biti toliko potreban, barem ne sve dok xavi ne ode u penzijuNemas ti sta gledati sta ce biti kad se zna da ce biti isto, Fabregas ostaje Romario naredne sezone ponovo prica ma dogovor je bio blizu jes ti nekome ponudis pare za mobitel on odbije to je blizu dogovora?
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Paja
- Kontakt:
Naravno bio je talentovan ali igranje u klubovima tipa Metalurg, Barcelona i tako ti slicni klubici ucinilo ga je jednim prosjecnim igracem. Nije istina da mu je zao kad je tu strasni Song, no dosta o Arsenalu nego da pitam hoce li Fabregas ovo ljeto preci i da vas ponovo pitam sta cete kad ne prodje hocete li u ovo doba naredne godine opet pricati o tom nemogucem transferu?
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Naravno bio je talentovan ali igranje u klubovima tipa Metalurg, Barcelona i tako ti slicni klubici ucinilo ga je jednim prosjecnim igracem. Nije istina da mu je zao kad je tu strasni Song, no dosta o Arsenalu nego da pitam hoce li Fabregas ovo ljeto preci i da vas ponovo pitam sta cete kad ne prodje hocete li u ovo doba naredne godine opet pricati o tom nemogucem transferu?
A nije valjda da si ozbiljan toliko s tim Arsenalom? Pa ljudi grade ekipu od 2004. i još nisu blizu završetka

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:-Paja je napisao/la:Naravno bio je talentovan ali igranje u klubovima tipa Metalurg, Barcelona i tako ti slicni klubici ucinilo ga je jednim prosjecnim igracem. Nije istina da mu je zao kad je tu strasni Song, no dosta o Arsenalu nego da pitam hoce li Fabregas ovo ljeto preci i da vas ponovo pitam sta cete kad ne prodje hocete li u ovo doba naredne godine opet pricati o tom nemogucem transferu?
A nije valjda da si ozbiljan toliko s tim Arsenalom? Pa ljudi grade ekipu od 2004. i još nisu blizu završetka.. Pa ti moraš pričati o Barceloni i Realu kao institucijama koja Arsenal neće nikad biti

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kompleks od velikih ekipa.. šta ćeš 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Drug Paja ocigledno ne konta u kojem smislu mi pricamo o transferu Fabregasa, ne konta sustinu, a to je da vecina nas misli da nam Cesc uopce nije nesto narocito potreban, bilo bi nam drago da dodje, al d a ga nesto zarko zelimo, to nije istina.
Mi imamo sjajan tim, popunjen na svim mjestima, dovodjenje novih igraca je samo slatka muka, a ne neka potreba.
Mi imamo sjajan tim, popunjen na svim mjestima, dovodjenje novih igraca je samo slatka muka, a ne neka potreba.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Veceras ocekujem da afellay debituje,nek barem dobije 20-15 min pred kraj.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
I ja isto, ako ispocetka nastupimo u najjacoj postavi, moglo bi se desiti da vec u prvom poluvremenu postignemo neki gol i da obezbijedimo prolazaka, pa da tako vidim Afelaya.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras ocekujem da afellay debituje,nek barem dobije 20-15 min pred kraj.
Bice interesantno na kojoj poziciji ce Pep koristiti, dal u sredini, dal po krilima, ja nekako mislim da nam je po krilima potrebniji, kako god sjajan je bio na svim pozicijama. Od velike koristi bio nam bio ako se ispostavi da se odlicno uklopi i u sredini i u napadu imat cemo kvalitetnu zamjenu u slucaju nedostatka xavija, inieste, pedra, mesija ili vilje, tako da bi to bila velika stvar, a i on bi mogao imati veliku minutazu s obzirom da ce cesto neko od ovih nabrojanih faliti ili ce biti odmarani
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Da to mi se svidja jer moze igrati na vise pozicija.Tako da se i ja mislim da ce imati veliku minutazu.Ali prije svega zelim da se dobro uklopi u barcelone.Romariooo je napisao/la:I ja isto, ako ispocetka nastupimo u najjacoj postavi, moglo bi se desiti da vec u prvom poluvremenu postignemo neki gol i da obezbijedimo prolazaka, pa da tako vidim Afelaya.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras ocekujem da afellay debituje,nek barem dobije 20-15 min pred kraj.
Bice interesantno na kojoj poziciji ce Pep koristiti, dal u sredini, dal po krilima, ja nekako mislim da nam je po krilima potrebniji, kako god sjajan je bio na svim pozicijama. Od velike koristi bio nam bio ako se ispostavi da se odlicno uklopi i u sredini i u napadu imat cemo kvalitetnu zamjenu u slucaju nedostatka xavija, inieste, pedra, mesija ili vilje, tako da bi to bila velika stvar, a i on bi mogao imati veliku minutazu s obzirom da ce cesto neko od ovih nabrojanih faliti ili ce biti odmarani
I ovo oko dolaska fabregasa nije da nebi volio,ali sad kad smo kupili affelaya koga izbaciti ?Siguran sam da sergio nece ici napolje xavi i i iniesta....Tako da mu se klupa smijesi.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
jel ovo veceras nema prenosa na sport klubu???
Por que ? Por que somos los mejores...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nema i ja maloprije gledo reko oni prenose ove kup utakmice.make je napisao/la:jel ovo veceras nema prenosa na sport klubu???
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Odvikao sam se od gledanja Barce na tv, osudjeni smo na streamove u pmDAVID VILLA 7' je napisao/la:Nema i ja maloprije gledo reko oni prenose ove kup utakmice.make je napisao/la:jel ovo veceras nema prenosa na sport klubu???
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa i prenose samo ide prenos na SK 3,ne verujem da to imas.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nema i ja maloprije gledo reko oni prenose ove kup utakmice.make je napisao/la:jel ovo veceras nema prenosa na sport klubu???
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sam lijepo stavio paket Arene i sve utakmice bilo u ligi ili u LS prenose tako da nemam brige.
Jedino ove Kup utakmice oni ne preonose,ali proslu utakmicu Barca-Bilbao prenosio je Sportbklub eo sad sam vidio da ne prenose.Prenose Mancester Siti vs Arsenal.I ja bih volio vidjet Ibrahima veceras...Tesko ce biti veceras i Bilbao ima svoje adute:Llorente,Gabilodno,Muniain,J.Martinez itd...Mec ce biti tezak i ovo je pravi izazov za nas,ali ipak ocekujem neku tesku pobjedu mozda cak i remi sa golovima koji nas salje dalje...Ocekujem sledecu postavu:Valdes,Alves,Pique,Puyol,Adriano,Xavi,Buss,Iniesta,Pedro,Villa,Messi.Visca el Barca!!!

Visca el Barca!!!
S obzirom da vec za vikend slijedi novo kolo lige, vjerujem da ce Pep i veceras malo kombinirati sastav. Ocekujem ovako nekako:
Pinto, Alves, Pike, Abidal, Maxwel, Maskerano, Xavi, Keita, Pedro, Bojan i Messi
Ako u prvom poluvremenu budemo imali lijep rezultat , nadamo se da ce nastupiti i tiago i Afelaj
Pinto, Alves, Pike, Abidal, Maxwel, Maskerano, Xavi, Keita, Pedro, Bojan i Messi
Ako u prvom poluvremenu budemo imali lijep rezultat , nadamo se da ce nastupiti i tiago i Afelaj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pinta sam zaboravio znaci Pinto umjesto Valdesa.Max je povredjen nesto, tako da nece igrat sigurno.Keita ma bolje odnda stavit Ibrahima ili Thiaga...Bojan nikako.Romariooo je napisao/la:S obzirom da vec za vikend slijedi novo kolo lige, vjerujem da ce Pep i veceras malo kombinirati sastav. Ocekujem ovako nekako:
Visca el Barca!!!
- -Paja
- Kontakt:
Zasto ti o Arsenalu pricas na ovoj temi? I zasot pricas o Arsenalu a lupas ovakve gluposti poput prave ekipu od 2004?Toxicity je napisao/la:-Paja je napisao/la:Naravno bio je talentovan ali igranje u klubovima tipa Metalurg, Barcelona i tako ti slicni klubici ucinilo ga je jednim prosjecnim igracem. Nije istina da mu je zao kad je tu strasni Song, no dosta o Arsenalu nego da pitam hoce li Fabregas ovo ljeto preci i da vas ponovo pitam sta cete kad ne prodje hocete li u ovo doba naredne godine opet pricati o tom nemogucem transferu?
A nije valjda da si ozbiljan toliko s tim Arsenalom? Pa ljudi grade ekipu od 2004. i još nisu blizu završetka.. Pa ti moraš pričati o Barceloni i Realu kao institucijama koja Arsenal neće nikad biti
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.