@farci ovaj bijeli dres je super a crni mi ima previse detalja za moj ukus
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ironija je kad ljudi na ovoj temi jos uvijek ne znaju sta je sarkazam a sta ironija 
You are someone else I am still right here
Ma ne nego samo ovo okolo, necu im ja dresove praviti
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- feniksptica
- Kontakt:
Jest puno detalja na crnom pa sam smanjio na ostalim
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:

A zamisli bijelu i 3.garnituru.
Errea ima vrhunske dizajne, i ja bih bio super zadovoljan ako ce klub sa njima potpisati saradnju
FKS❤️1946
Bio na wc solji, pa pozurio da obrisem cmar, jel ti lakse sad kad si saznao ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Hvl Adk
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zar nije ovdje bila neka prica proslo ljeto da cemo ici sa new balance!?
Ne sjecam se ko je to napisao, a izvor je bio neko iz uprave!
Ne sjecam se ko je to napisao, a izvor je bio neko iz uprave!
FKS❤️1946
- feniksptica
- Kontakt:
Prolazi februar. Treba pocet smisljat opravdanja za ljetni prelazni rok. Vjerovatno ce pocet kampanja s prvim utakmica da i Milicevic nije neki igrac i da nece bit steta kad ode na ljeto.
Uleti Roma prije nas jbga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Errea je ok ako ce posebno za nas praviti dres svake godine ili max svake druge godine. Uz to da mi ne placamo njima nista za dresove, neka nas opreme od pjetlica do prvog tima.
Imamo 15 dana da Vinkec pronadje idealnih 11 za plavu ravaku, vecinu igraca i znamo, Kovacevic na golu, Oremus, Dupovac, Milicevic i Pidro nazad, Djokanovic i Pejovic u sredini, Susic ispred njih.
Eh sad, vjerovatno Fanimo desno (? zbog povrede, Jukic kao zamjena), Krste lijevo (u pet deka sa Jukicem) a Handzic u napad (ako nije suspendovan ili povrijedjen, zamjena Smiljanic).
Imamo 15 dana da Vinkec pronadje idealnih 11 za plavu ravaku, vecinu igraca i znamo, Kovacevic na golu, Oremus, Dupovac, Milicevic i Pidro nazad, Djokanovic i Pejovic u sredini, Susic ispred njih.
Eh sad, vjerovatno Fanimo desno (? zbog povrede, Jukic kao zamjena), Krste lijevo (u pet deka sa Jukicem) a Handzic u napad (ako nije suspendovan ili povrijedjen, zamjena Smiljanic).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I sta bi oni imali od toga?muhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:47Errea je ok ako ce posebno za nas praviti dres svake godine ili max svake druge godine. Uz to da mi ne placamo njima nista za dresove, neka nas opreme od pjetlica do prvog tima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Al basEvander je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:50I sta bi oni imali od toga?muhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:47Errea je ok ako ce posebno za nas praviti dres svake godine ili max svake druge godine. Uz to da mi ne placamo njima nista za dresove, neka nas opreme od pjetlica do prvog tima.
Nekad se pitam da li ovaj svijet postoji samo zbog FKS.
Meni NIKE bio dobar i ovi sko dodju, i oni ce mi biti dobri. Sve mi dobro ba dok smo bez poraza i na +9 u odnosu na drugog
- feniksptica
- Kontakt:
+9 sve rjesava a eventualnih +4 nakon sledeca 2 kola mijenja stvar. Onda nece bit dobar ni SD, ni dresovi. Sve se gleda kroz prizmu trenutnog. Nista to nije manje gore i opasnije od onoga sto su neki tjerali Vinka posle par kola.
+9 je zato sto su nam i konkurenti jednim dijelom u kurcu.
+9 je zato sto su nam i konkurenti jednim dijelom u kurcu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa sponzor? Sta ima i TA? Reklamises ih. Navijaci ce kupovati dresove, jos ako se potrude i naprave dobar dizajn..privuce raju.
Ako cemo mi placati dresove...onda cemo uzeti kvalitetnije od njih. Ostanes na nike, predjes na adidas ili slicno.
Ako cemo mi placati dresove...onda cemo uzeti kvalitetnije od njih. Ostanes na nike, predjes na adidas ili slicno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.