Ma voli on to glumatati da bude u centru paznje,ali ne postoji laksi protivnik od Milosa za njega
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj MTO sad da popucaju čirevi. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Koja defanziva, ovo nije realno, sve iz stretcha pod noge šalje 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Raonić ne može Novaka dobiti da ovaj u dijelovima izlazi 
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sampion.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma to on samo da se raja koja je protiv njega naloži, pa da bude posrana u facu 
samo ovo je dovoljno da vidismoj uzor-S.G je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:35Jel ima negdje info za procenat pobjeda Big3 na slemovima?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sljedeca uzdanica Fedtarda se zove Alexandar Zverev, naravno uz italijanskog maestra Fogninija.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi samo avatara pojedinim
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
To ti pricaj tamo dje si naucio, nemoj nas mazat'delinjo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:01Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Felix isto tako midget zasad, Karatsev te uzme na pet setova yebote.
Kakav fail Next Gena, jedino Međed i kvazi Švabo guraju dalje, Cicipas je tu još doduše, sa time da je jedino kvazi Švabo bez seta izgubljenog mislim došao ovdje, a Cicipas i Međed su igrali 5 settere.
Najveći problem next Gena je nedostatak ambicije, zadovolje se sa jednim dobrim rezultatom i onda kažu sebi, ma dobro si odigrao ima jos prilika, dok sampionski mentalitet kod Novaka, Rafe, Rogera pa čak i Murraya, kaže da nikad nije dosta.
Trebaće ovi stariji da se sklone da bi ovi nesto uradili, jer preko njih ne mogu.
Kakav fail Next Gena, jedino Međed i kvazi Švabo guraju dalje, Cicipas je tu još doduše, sa time da je jedino kvazi Švabo bez seta izgubljenog mislim došao ovdje, a Cicipas i Međed su igrali 5 settere.
Najveći problem next Gena je nedostatak ambicije, zadovolje se sa jednim dobrim rezultatom i onda kažu sebi, ma dobro si odigrao ima jos prilika, dok sampionski mentalitet kod Novaka, Rafe, Rogera pa čak i Murraya, kaže da nikad nije dosta.
Trebaće ovi stariji da se sklone da bi ovi nesto uradili, jer preko njih ne mogu.
Ako don Fabio odradi posao kako treba,mislim da bi bilo ok da pronosas babuku na avataru jedno sedmicnuNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:04To ti pricaj tamo dje si naucio, nemoj nas mazat'delinjo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:01Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
![]()
.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebiga u ocaju su, sada je daj sta das. Meni je zao sto Federer ne ucestvuje da citam ovdje uzivo kmecanje nakon novog poraza u velikom mecu.
-
jolicnikola
- Kontakt:
delinjo, mogo si Pennettin avatar staviti kad si već Fabia našo
- NerminFatic
- Kontakt:
Zverev, Djoko ili Medo, tesko ce neko tu cetvrti podici pehar. Steta za Thiema, s njim bi se vise zakuhalo.
Goretzka je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:02U medjuvremenu se zaboravljeni Andy Murray priprema za mec finala turnira u Bielliprotiv Marchenka.
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada![]()
Druze izvini al morao sam ovo podijeliti sta radi kladionica od nas
⚽FK Garaže⚽
Dobro jutro KolumboNerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:42Zverev, Djoko ili Medo, tesko ce neko tu cetvrti podici pehar. Steta za Thiema, s njim bi se vise zakuhalo.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.