Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Probisvjet » 12 feb 2021, 10:07

slusalica je napisao/la:
12 feb 2021, 08:33
Sariel1987 je napisao/la:
12 feb 2021, 08:16
nisam ni mislio na tebe, nego generalno kad se publika okrenula, a realno nismo imali toliko razloga za tjeranje i pljuvanje..
vise je bilo razloga za hvaljenje nego kudjenje, o tom pricam. ako cemo realno.
znam par likova koji su finu lovu slobodi dali, ali se nikad nisu eksponirali, nema potrebe, isto kao sto imas likova koji kad kupe kartu misle da imaju pravo sve pljuvat i odredjivat a realno nidje veze, to ti je duznost i obaveza minimalno ako si navijac/simpatizer nekog kluba.
hocu reci, treba znati cijeniti pa i postovati svakog onog koji je svoja sredstva davao, ulagao, i bacao niz vodu za nasu slobodu. pa tako i azmira.
Tuzla brate.
Intimno smo mu svi zahvalni za jedine svijetle poslijeratne trenutke kluba, ali eto, nije "tuzlanski" ne kritikovati i hebavati mater seljacku. :mrgreen:
Covjek davao svoje novce, halalio ogroman dio svojih potrazivanja. Rijetkost.

Nego, je li logo HEEZ firme stariji od njegovog izlaska iz kluba ?

slika
Ja kada kazem "SELJAK" ne mislim na covjeka koji je dosao ili zivi na selu. To smatram karakternom osobinom, isto kao kada kazes da je piz.da, ne mislis na polni organ nego na karakternu osobinu.
Kada MALOG, sto se igrao, nazovem SELJAK onda je to to. Ne mozas iz njega istresti onu primitivnu lazovsko malagradjansko seljacku utresu ni kloferom za sto godina. Dobro je skoro rekao Miso Ajaz, hem je lud, hem je seljacina.
Azmir jeste covjek sa sela, ima neispravan vokabular (sto i nije neka velika mahana. Nije knjizevnik jbg.) ali nije piz.da niti ljakse. Ko ga zna, zna kakve manire covjek ima.
Ovaj nas zgradonacelnik nece te ponuditi ni kahvom ni "LIMUNATOM", ako u tome ne vidi bar neku korist. Najjadnije za njega ce biti sto poslije njegovog "preseljenja" nece biti ni pohvale niti ce ga se neko sjetiti, pa ustati njemu na spomen. Penzionera tada nece biti, a mladi i djeca koji sada odrastaju ce vidjeti koju Him je napravio rupu u zivotu. Iza njega nece ostati niti jedna sportska legenda, vrhunska, jer je unistio korijen gdje to uspjeva, a to su klubovi i sportski tereni kojima se Tuzla ponosila u bivsoj YU. Nemamo cak ni kajakase. Djaba nam bara.

"Jasmin Imamović je sinonim za društveno devijantno ponašanje. On laže kada kaže da se Sidran ljuti što nije dobio nagradu. Ja o problemima u vezi sa organizacijom Cum grano salis i dodjelom nagrade Meša Selimović govorim od kraja 2008. godine i oni koji su pratili moje pisanje znaju to. Problem Cum grano salis leži u normativnom uređenju, koje, faktički, ne postoji. Pravilnik nije uređen i to je ono o čemu ja govorim. A kada bih progovorio o privatnim stvarima između mene i Imamovića, kao što to on govori, onda bi tuzlanski načelnik morao odmah da pakuje stvari i da bježi iz ove zemlje", govori Sidran. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 feb 2021, 10:29

Nema mi vece gluposti od floskule poput "tuzlanski je kritikovat", "samo u Bosni se tako i tako kritikuje" i slicno.
Svugdje u svijetu u svakoj bransi ljudi ce hvaliti nesto sto funkcionise i kuditi kad nesto prestane funkcionisat ili taj neko digne ruke od onoga sto volimo i cijenimo. Ili barem velika vecina ce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2021, 10:29

Nije ni Sidran čovjek za primjer, bar zadnjih godina.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 12 feb 2021, 12:28

ASD je napisao/la:
12 feb 2021, 10:29
Nije ni Sidran čovjek za primjer, bar zadnjih godina.
prostitutka
tz tz tz tz tz tz

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2021, 12:34

Haha pišu kazne kod prinčeve za nepropisno parkiranje tokom džume, yes I fucking love Tuzla

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 12 feb 2021, 12:47

coelho41 je napisao/la:
12 feb 2021, 12:34
Haha pišu kazne kod prinčeve za nepropisno parkiranje tokom džume, yes I fucking love Tuzla
Mozda ce na ovom svijetu platiti parking kaznu, ali na drugom svijetu ih ocekuje nagrada :yawn:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2021, 12:57

alex1991 je napisao/la:
12 feb 2021, 12:47
coelho41 je napisao/la:
Mozda ce na ovom svijetu platiti parking kaznu, ali na drugom svijetu ih ocekuje nagrada :yawn:
To baš zvuči uzbudljivo. Gledaj ti ovo jaraniko od Zlokovca je red po trotoaru, a gore kod džamije krkljanac još veći.
slika

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 feb 2021, 14:53

coelho41 je napisao/la:
Zasto bi bio onaj iz Princeve dzamije povlasteniji od onoga sto je otisao u radnju da kupi djetetu pelene ili u apoteku lijek? Nek pisu.
I moj rahmetli djed je isao u Poljsku dzamiju redovno, nikada autom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 feb 2021, 17:40

To si pisao u 1 i u 4 su opet bila kola uredno parkirana na trotoaru. Narod lud i nedokazan nema dalje.plus ima parking veliki iza dzamije

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 feb 2021, 17:54

Samo jos za vrijeme utakmice da pocnu pisati kazne oko Tusnja. ❤

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 12 feb 2021, 19:55

Sve ko fol svadja izmedju faraona i sisojee,a jaso daso mu sve najbolje parcele za gradnju zgrada dodjeli...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 feb 2021, 20:08

HPCompaq je napisao/la:
12 feb 2021, 19:55
Sve ko fol svadja izmedju faraona i sisojee,a jaso daso mu sve najbolje parcele za gradnju zgrada dodjeli...
Kakva svađa, jesi li vidio na ovom Gradskom vijeću kako spomenu Azu kao čovjeka koji je davao svoj novac za Slobodu? Pa onda i ovi sadašnji su kao dobri.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 feb 2021, 12:52

coelho41 je napisao/la:
Debilizam , zamisli da krenu pisati kazne kad Sloboda igra pa se ljudi parkiraju onde u Rudarskoj na trotoar. Ljudi su otišli u džamiju i nema toliko parkinga ovo se je moglo tolerisati jedan dva sata !

Grad nije napravio metar novog javnog parkinga , a napravilo se je 100 novih zgrada sa privatnim parkinzima. Ko god dođe a nema taj parking privatni svali se na stare parkine i previše su opterećeni ti javni parkinzi pogotovo u starijim naseljima kao što su Stupine , Slatina, Irac, Skojevska !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 feb 2021, 16:11

Slobodas je napisao/la:
13 feb 2021, 12:52
coelho41 je napisao/la:
Debilizam , zamisli da krenu pisati kazne kad Sloboda igra pa se ljudi parkiraju onde u Rudarskoj na trotoar. Ljudi su otišli u džamiju i nema toliko parkinga ovo se je moglo tolerisati jedan dva sata !

Grad nije napravio metar novog javnog parkinga , a napravilo se je 100 novih zgrada sa privatnim parkinzima. Ko god dođe a nema taj parking privatni svali se na stare parkine i previše su opterećeni ti javni parkinzi pogotovo u starijim naseljima kao što su Stupine , Slatina, Irac, Skojevska !
Ja otisao da uzmem nalaz u Dom zdravlja pisali mi (nije bilo slobodnog prakinga). Zasto da ne pisu ovima koji su u dzamiju otisli, ili u crkvu...
Valja bit vidjen u princevoj.
Jedino sto odobravam je onaj praking iza opstine i sto tamo radnici mogu parkirati djaba, cak i kada ostave auto na duze vrijeme. Male place, slab topli, posao rizican... znam po sebi. :mrgreen:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 13 feb 2021, 16:55

Bogami grijesi slobodas ima parking veliki iza dzamije a nas narod generalno voli tako parkirat i na po magistrale auto ako mu je zgodno i ako "zuri"..
Justice for all.
Pisi sve, mene prvog kad se nepropisno parkiram.
Lood narod kazem opet

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 13 feb 2021, 21:56

:clap: Otkad sam ovo prizeljkivao, Hvala qrcu.
Zbog necijih vjerskih furkica trpi cijeli grad.
Kud pola kantona ide u Princevu, kao da je jedina dzamija.
80% valteri svakako.
Bravo za PU Tuzla.
tz tz tz tz tz tz

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2021, 09:10

Cuj tokmaka "zbog vjerskih furkica". Jazavac jedan, ovim vrijedjas svakog vjernika, medju koje i ja spadam i odem na dzumu kad god mogu.
Nisu tebe bezveze nemilosrdno ismijavali na drugim temama.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2021, 11:21

Sariel1987 je napisao/la:
13 feb 2021, 16:55
Bogami grijesi slobodas ima parking veliki iza dzamije a nas narod generalno voli tako parkirat i na po magistrale auto ako mu je zgodno i ako "zuri"..
Justice for all.
Pisi sve, mene prvog kad se nepropisno parkiram.
Lood narod kazem opet
Nego pusti se ti parkinga, a i ja suplje price. Hocemo li sta uvezivati za prevoz?
slika

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 14 feb 2021, 17:08

Beduin je napisao/la:
14 feb 2021, 09:10
Cuj tokmaka "zbog vjerskih furkica". Jazavac jedan, ovim vrijedjas svakog vjernika, medju koje i ja spadam i odem na dzumu kad god mogu.
vjerskih obreda* izvini...
Sustina ista.
Ljubim ja tebe brate.
tz tz tz tz tz tz

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2021, 17:39

slusalica je napisao/la:
14 feb 2021, 17:08
Beduin je napisao/la:
14 feb 2021, 09:10
vjerskih obreda* izvini...
Sustina ista.
Ljubim ja tebe brate.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.