Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Ovaj Mandragora što je došao će mu samo još dodatno krasti minutažu jer je sličan tip veznjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gojak je regionalni nivo, što prije to shvatimo to bolje za nas.
Nek se kupi u Trabzon, Bešiktaš, to je neki njegov vrhunac.
Nek se kupi u Trabzon, Bešiktaš, to je neki njegov vrhunac.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bore se za opstanak, ne pada im napamet da eksperimentisu vec moraju krenuti sa provjerenim i iskusnim snagama, Amer je dosao u teskom trenutku u Torino.
Ne mora to znacit da nije kvalitet.
Ne mora to znacit da nije kvalitet.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Bas im ide sa provjerenim i iskusnim snagama evo cijelu sezonu. Nazalost Italijani forsiraju svoje igrace po svaku cijenu, mi koji pratimo Seria A dugi niz gpdina to odlicno znamo.
Gojak mozda jeste regionalni nivo, ali nista losiji od mase italijana koji po pravilu igraju i dobijaju minutazu u svojim klubovima.
Gojak mozda jeste regionalni nivo, ali nista losiji od mase italijana koji po pravilu igraju i dobijaju minutazu u svojim klubovima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
sve legitimno, i trebas biti bolji od domacih igraca da bi igrao, posebno kad uzmes '10'-ku na ledja, svugdje je tako.
amer je imao sanse kod proslog trenera, bio prilicno tanak, zadnju u kupu smo se ovdje sprdali kako je bio los i bez snage.
e ovaj sad malo vise jede gofna pa mu je zadnja opcija i sa klupe ali ne mozemo reci da je bas neka pljacka i diskriminacija.
amer je imao sanse kod proslog trenera, bio prilicno tanak, zadnju u kupu smo se ovdje sprdali kako je bio los i bez snage.
e ovaj sad malo vise jede gofna pa mu je zadnja opcija i sa klupe ali ne mozemo reci da je bas neka pljacka i diskriminacija.
Gojak je igrac za tursku ligu, on nema kvalitet za nesto vise. Da nije bio u Dinamu koji imaju odlicne poslovne veze sa ligama petice, on Serie A ne bi ocima vidio. Nazalost je tako
Kad sam prvi put vidio izjavu Prosineckog koji Amera vidi kao buduceg vodju reprezentacije BH, tri dana se nisam prestao smijati. Kasnije je cak i Amer izjavljivao da je "spreman" za tu ulogu. Naravno vecina uopce nije shvatila zasto je Prosinecki to radio
Kad sam prvi put vidio izjavu Prosineckog koji Amera vidi kao buduceg vodju reprezentacije BH, tri dana se nisam prestao smijati. Kasnije je cak i Amer izjavljivao da je "spreman" za tu ulogu. Naravno vecina uopce nije shvatila zasto je Prosinecki to radio
Igrac za vrhunski nivo nije onaj koji napravi dva driblinga. Danasnji vrhunski sportisti pisaju krv da bi uspjeli, jer treba biti psihicki spreman na razna odricanja godinama prije nego dodje vrijeme da se pokupi kajmak. Eno Ronaldo pred zalazak karijere prvi dolazi na trening, a kad svi odu on ostaje da trenira sam. To nasi momci nikako ne mogu da shvate da se nakon treninga ili utakmice ne ide u kafanu.
Kad vidim da je Miske u njegovim godinama već imao 64 nastupa u Bundesligi, 10 golova, 17 asistencija... Miske ga uvrstio među tri trenutno najveća bh. talenta, nažalost mislim da to više govori o stanju u našem fudbalu nego o samom Gojaku.
Gojak je igrac da ulazi sa klupe i to je to. Za to je dovoljno dobar. Za sta vise nije ni u bh repki. Misketu je bolje da suti. Glupost izjavljiva sa „Gojak je moj nasljednik“ i ovaj odma umislio da je fakat toliko dobar. Miske da je kvalitetan sportski radnik sada bi imao kakvu ulogu u nekom bundesligasu a ne u sendvicarskom NFSBiH.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije to ništa posebno što je Misimović rekao, bh. navijači već govore 5+ godina da će Gojak biti na nivou Pjanića 

- legenda reala
- Kontakt:
četiri izmjene i njega nigdje, kupi prnje Amere sine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kontam, rodjendan mu, mozda i pocne..levat mu ne daje ni minut haha
ovom treneru bi neko trebao objasniti da se fudbal igra na pobjedu, da bi nekad trebalo nekoga i dobiti:-)
ovom treneru bi neko trebao objasniti da se fudbal igra na pobjedu, da bi nekad trebalo nekoga i dobiti:-)
Ne može biti da bukvalno u svakom klubu gdje igra neki bh. reprezentativac da trener ne valja, možda je i nešto do igrača... 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
2 + 2 = 5
⚜️~⚜️~⚜️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
On i Italija ne idu skupa nikako. Gledao sam par utakmica ove sezone, ne uklapa se nikako u nikad lošiji Torino.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
kao sto sam i pisao vec ovde njegov cilj treba sa bude da igrama u torinu osigura interesovanje bilo kakvog kluba u seriji a gdje ce igrati više, nije lvl za torina
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Možda je mislio na Primaveru

Što realno i jeste njegov nivo, taman da zaigra sa Bajkanom.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.