Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne zna covjek sta da kaze na sve ovo, pobjeda je imperativ i nek je izvlace kako znaju. Thiago je 6ica u punom smislu te rijeci a mi ocekujemo od njega da glumi 8icu pa i 10ku ne ide to druze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mo Salah, Mo Salah
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lijepo odradjeno. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jel ovako slicno Bobby izdo Salahu i protiv Newcastlea
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Dobra stvar od Firmina, osim ovog sve je lose uradio. Salah standardno jedini zna dati gol
Jel možemo mi tražiti povrat novca za Thiaga?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Thiago is just a shit Lucas Leiva.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A yebem ti zivot i nafaku
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
A sta vam Alison radi zadnjih utakmica,strasno
Bkt jbo
Ove lopte Alisson kupi svaku tekmu, kabak nije trebao dirati
Koja kurcina je ovaj thiago. Cistu loptu izgubi prije gola. Gori od oxa i shaqirija. Prodat **** dati pare giniju da produzi ugovor.
Cuva Bog Zelju svog!
Kljuc u bravu moj jurgene
Raspad sistema nakon prcog gola
Vrati pare Hasane!
Jesmo **** od ekipe.
Jesmo **** od ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.