Reci otvoreno nece Brko samo da bude trener ,hoce da se za sve pita....itdVeteranSA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:01Tako je Dela, i šupljak koji se pušta ovdje ko mu je svezao finansijsku...
Ja sam podržao ovu skupštinu i zaključke, isključivo sbog Jaska, koji jedini radi i "donosi" u ovim teškim, preteškim vremenima. I radi to još od vremena kada je Greda bio predsjednik. Sve je podržavao. Nije pitao ko je trener, ko je u UO. Trenutno ne podržavaju njega, jer hoće da promjeni procedure u klubu, odnosno ko ze za šta pita. A znamo svi ko je protiv toga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel istina da ljudi pisu knjige o stanju u kaninoj glavi?
Znaci za nas su prihvatljivi manipulatori i prevaranti u klubu, zato sto ce ih Jasmin kontrolisatilijevapolutka je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:17Dok je Jasko tu netreba se plašiti da će ista sumnjivo biti urađeno. Ako on digne ruke e tad smo naj.ebali
@Kana...rekao sam to 100 puta, i to svako zna. I znaš šta sam i na pp pisao. I svi znate da nisam ljubitelj uprava, i to odavno. Kao i da nisam ljubitelj Amara Osima. Stava sam da nema selameta dok on ne ode, i ne samo on, ima još tu mnogih koji moraju otići. I u UO (cijeli osim Badžaka) i u skupštini (većina ikebana). Ovo je pokušaj da se napravi refa. Jasko Badžak vodi procese. I šta trebam stati protiv jedinog čovjeka koji donosi trenutno na stranu parazita, ili nekih koji bi "tuđim k.urcem gloginje mlatili". NE MOŽE, sviđalo se to nekome ili ne. Ključna je ko broji pare da se i pita. Onaj koji uzima, tuži, naplaćuje kamatu, prodavao bi imovinu, neka se poklopi ušima.
Pišem ja ovdje odavno šta mislim. Ja sam na ovom forumu od 2008 godine. Bio sam trajno banovan zbog svog pisanja, mada nisam nikoga vrijeđao, i onda su me registrovali ponovo, samo je nick drugi.
Nikada nisam gotivio Amara, i nisam to krio, ali kada je osvajao titule, čestitao sam. Kada smo igrali dobro pohvalio sam, ali kada nije bilo dobro, kritikovao sam. Isto što i sada radim. Danima pišem pozitivno za Jaska, kao da sam mu potparol, ali sutra neka ne bude kako treba, biću prvi kritičar.
Mi sve "razvodnjavamo" pa i ovaj upad u finansijske tokove i dokumentaciju preko net-a. I umjesto da svi stanemo ko jedan na stranu kluba, da se digne frka, da sve gori, ovdje se priča razvodni, i šatro se prebacuje sve na 17 i 18 godinu. Umjesto da svi kao jedan zauzmemo stav da želimo da se sa istragom ko je pljačkao Želju ide do kraja, opet pojedini zauzimaju busije, i brane neodbranjivo. Shvatite, ovdje nema zaustavljanja, stvari mogu i moraju ići do kraja, i mora se ogoliti ko to pljačka klub, čiji su interesi da se Željo sroza do dna, i šta stoji iza toga, sviđalo se to kome ili ne. Zato molba za sve, hajmo stati na Željinu stranu, svi oni su prolazni, samo stogodišnjak nastavlja dalje...
Nikada nisam gotivio Amara, i nisam to krio, ali kada je osvajao titule, čestitao sam. Kada smo igrali dobro pohvalio sam, ali kada nije bilo dobro, kritikovao sam. Isto što i sada radim. Danima pišem pozitivno za Jaska, kao da sam mu potparol, ali sutra neka ne bude kako treba, biću prvi kritičar.
Mi sve "razvodnjavamo" pa i ovaj upad u finansijske tokove i dokumentaciju preko net-a. I umjesto da svi stanemo ko jedan na stranu kluba, da se digne frka, da sve gori, ovdje se priča razvodni, i šatro se prebacuje sve na 17 i 18 godinu. Umjesto da svi kao jedan zauzmemo stav da želimo da se sa istragom ko je pljačkao Želju ide do kraja, opet pojedini zauzimaju busije, i brane neodbranjivo. Shvatite, ovdje nema zaustavljanja, stvari mogu i moraju ići do kraja, i mora se ogoliti ko to pljačka klub, čiji su interesi da se Željo sroza do dna, i šta stoji iza toga, sviđalo se to kome ili ne. Zato molba za sve, hajmo stati na Željinu stranu, svi oni su prolazni, samo stogodišnjak nastavlja dalje...
Isto,ljudi me pitaju kako ja kao jedan od najvecih kriticara sad ne talasam,rekao sam bas to zbog Jaska i da vidim do ljeta hoce li biti bilo kakav pomak,mislim da je Jsko trenutno jedini Zeljovac kojem vjerujem,ne samo ja nego svako normalan...VeteranSA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:01Tako je Dela, i šupljak koji se pušta ovdje ko mu je svezao finansijsku...
Ja sam podržao ovu skupštinu i zaključke, isključivo sbog Jaska, koji jedini radi i "donosi" u ovim teškim, preteškim vremenima. I radi to još od vremena kada je Greda bio predsjednik. Sve je podržavao. Nije pitao ko je trener, ko je u UO. Trenutno ne podržavaju njega, jer hoće da promjeni procedure u klubu, odnosno ko ze za šta pita. A znamo svi ko je protiv toga.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Brate znam ja ali evo vidis neki ne mogu skontati na sta aludirasVeteranSA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:25@Kana...rekao sam to 100 puta, i to svako zna. I znaš šta sam i na pp pisao. I svi znate da nisam ljubitelj uprava, i to odavno. Kao i da nisam ljubitelj Amara Osima. Stava sam da nema selameta dok on ne ode, i ne samo on, ima još tu mnogih koji moraju otići. I u UO (cijeli osim Badžaka) i u skupštini (većina ikebana). Ovo je pokušaj da se napravi refa. Jasko Badžak vodi procese. I šta trebam stati protiv jedinog čovjeka koji donosi trenutno na stranu parazita, ili nekih koji bi "tuđim k.urcem gloginje mlatili". NE MOŽE, sviđalo se to nekome ili ne. Ključna je ko broji pare da se i pita. Onaj koji uzima, tuži, naplaćuje kamatu, prodavao bi imovinu, neka se poklopi ušima.

Mislim da 95% navijaca nema nista protiv da se preceslja ako treba sve, a ne samo jedan period. Ovih ostalih 5% su ljudi koji su vodili klub, bili tu. Ako se uradi stvarno ta revizija svjestan sam da ce strasne stvari izaci na vidjelo i da ce biti razocarenja jer tu niko nije cist, ali ok. Sto prije izadje i budemo imali sve na papiru znat cemo sa dokazima kako da se postavimo prema nekom i prema odredjenim profilima ljudi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta hoces reci? da izmišljam, lažem, petljam? šta šatro?VeteranSA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:38Pišem ja ovdje odavno šta mislim. Ja sam na ovom forumu od 2008 godine. Bio sam trajno banovan zbog svog pisanja, mada nisam nikoga vrijeđao, i onda su me registrovali ponovo, samo je nick drugi.

Spomenute su te dvije godine jer se ustanovilo ono sto sam spomenuo za navedeni period, par dana nakon toga bum hakerski napad, slucajno? rekao bih
nimalo, sa ovim zadnjim se slažem, mora se do kraja sve istjerati na čistac ako želimo čiste papire, usvajanje novog statuta i ulazak investitora
drugog nema ili to ili trenutno stanje ostaje i samim tim dubioza se nastavlja
Mi smo u minusu od 1995, i sada su samo te dvije godine kritične? Ne sumnjam da ima nepravilnosti i u tom periodu, ali ne vrijeđaj inteligenciju ljudima ovdje, puno je ozbiljnog svijeta koji konta, ali i zna ponešto...
Ko kaze da su samo te dvije godine kriticne ili problem? kazem da se ustanovilo za te dvije godine sada u ovom trenutku, sto ne znaci da nece nesto
isplivati iz perioda od 2018 pa do danas, ili iz perioda prije, ja sam odlicno i jasno napisao na sta mislim, mislim da svako moze razumjeti sta sam
napisao, na stranu sada kako ti to preoblikujes i plasiras iz svoje perspektive
Saznalo se za te dvije godine i bum hakerski napad i onda se pravimo svi toše u maniru ne vrijeđaj inteligenciju ljudima a niko da se zapita ko bi mogao
uraditi navedeno, zasto i sa kojim ciljem ali je problem, barem ti to tako predstavljas sto su se te dvije godine spomenule a dobro se zna ko je tada bio
u klubu, a mnogi od njih su se usutili, sklonili i nisu glasni kao prije nakon svega, a to mnogo govori i sa tim cu staviti tačku na raspravu oko toga
isplivati iz perioda od 2018 pa do danas, ili iz perioda prije, ja sam odlicno i jasno napisao na sta mislim, mislim da svako moze razumjeti sta sam
Saznalo se za te dvije godine i bum hakerski napad i onda se pravimo svi toše u maniru ne vrijeđaj inteligenciju ljudima a niko da se zapita ko bi mogao
uraditi navedeno, zasto i sa kojim ciljem ali je problem, barem ti to tako predstavljas sto su se te dvije godine spomenule a dobro se zna ko je tada bio
u klubu, a mnogi od njih su se usutili, sklonili i nisu glasni kao prije nakon svega, a to mnogo govori i sa tim cu staviti tačku na raspravu oko toga
- lijevapolutka
- Kontakt:
A ko je spomenuo manipulatore i prevarante? Kažem da čovjek voli Želju više nego sebe i da neće dopustiti da se ista loše desi. Da li si slučajno upućen da nije htio biti predsjednik prije 2 godine iz razloga što nije bio ikebana, da je tražio da upravni odbor bude sačinjen od ljudi u koje on ima povjerenje a ne da mu nameću svoje ljude. Da je zadnje ljetne pripreme htio napustiti poziciju potpredsjednika jer je došao u sukob sa Amarom iz razloga što se ovaj petlja u sve i ima još toga.Mamla je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:24Znaci za nas su prihvatljivi manipulatori i prevaranti u klubu, zato sto ce ih Jasmin kontrolisatilijevapolutka je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:17Dok je Jasko tu netreba se plašiti da će ista sumnjivo biti urađeno. Ako on digne ruke e tad smo naj.ebali
moSa ljoŽe
-
SSR je napisao/la: ↑12 feb 2021, 22:00Ko kaze da su samo te dvije godine kriticne ili problem? kazem da se ustanovilo za te dvije godine sada u ovom trenutku, sto ne znaci da nece nesto

Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Na šta smo MI sebe doveli za stogodišnjicu kluba, ovo je za ZATVORA. MI, MI i MI, ne PITARI, BEGIĆI, VICE I KORONE.
Mi da smo pametno radili stvari, da smo imali odlučnost, mir, sposobnost, pameti mogli su nas za QRAC povući i PITARI i BEGIĆI i VICE I HDZ-OVCI i pored svih pokušaja da nas oslabe.
Ovako kad si SLAB onda ti mogu klempe pucati i PITARI i BEGIĆI i VICE I HDZ-OVCI. Onda ćemo kao sada upirati prste u druge i voditi se BELOSVETSKOM ZAVEROM PROTIV ŽELJEZNIČARA.
A ISTINA JE JEDNA - MI SMO KRIVI ZA SVE OVO!
Klub u kojeg smo se svi u jednom trenutku života zaljubili i odlučili da navijamo za njega više nije isti kao u tom trenutku kad smo ga zavoljeli. Ne zbog zuba vremena, ne zbog kapitalizma nego zbog Željovaca i "Željovaca" kojeg su ga napravili ovakvim kakvog ga imamo u ovom trenutku.
OVO NIJE KLUB KAKVOG ŽELIMO I ZA KOJI SMO POČELI NAVIJATI ! Ne zbog toga što nemamo stadion ko Santiago Bernabeu, ne zbog toga što nemamo igrače ko Dinamo, ne što nemamo OP ko La Masia jer mi sve to i ne treba da volim svoj klub nego zbog svog peksinluka koji izlazi iz svake pore kluba proteklih godina i negativne atmosfere koja ga okružuje!
Željo više nije ono što je naš Ivica rekao sjesti na most na Malti i popričati o svemu pa otići na piće. Da vas podsjetim na potpuni citat:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno"
Ima li današnji Željo više ijednu dodirnu tačku sa Željom iz Ivicinog citata? NEMA.
Nažalost doveli su me do tačke da mi je mučno više pričati o Želju. Svaki pomen na Želju mi izaziva grč u želudcu jer me boli na šta su spale vrijednosti kluba. Gadi mi se ući na ovaj forum, gadi jer znam da ništa više neću dobro pročitati o mom klubu. Ne zbog vas forumaša, nego jer stalno se nešto negativno dešava i slabo se o čemu drugom ima pisati.
Nekada prije nekih 10 godina kad smo slavili svoj 90. rođendan, pomišljao sam u glavi yebote još 10 godina i stoja! Jedva sam čekao stogodišnjicu jer sam vjerovao da će klub biti armirani beton, da ćemo imati ogromni spektakl povodom stogodišnjice.
Nisam ni u nacrnjem snu prije 10 godina mogao pomisliti da će moj klub za svoju stogodišnjicu biti predmet raznih stvari u negativnom kontekstu, da će moj klub za 100 godina tužiti igrači koji nisu 2 gola u karijeri zabili za pišljivih nekoliko hiljada maraka, da će nam za 100 godina kluba pitari pred nosom titulu uzeti, treću zaredom! Hej najveći rival! Da mi klub neće imati za kifle za 100 godina kluba! I ni u snu 2011. godine nisam mogao pomisliti da će navijači biti podjeljeni ko indijanska plemena Čejena, SIjuksa i sličnih. Najveći poraz Želje u svojoj historiji je upravo to.
Igračima ništa ne zamjerim, tek sad vidim da nažalost previše ih na zub uzimamo s obzirom na šta sve prolaze. Nisu oni krivi za ovo.
Ja sam se nadao da će nakon dolaska Cerića stvari se malo popraviti međutim nakon svega što je rečeno na posljedjoj sjednici UO održanoj ovih dana ja više nemam snage da ovo pratim. Već vidim u kojem pravcu ovo ide i samo ću vam reći da pravu kulminaciju svih ovih sranja možete tek da očekujete. NADAM SE DA ĆE BAR MALO TEŽE SPAVATI ONI KOJI SU NAS SVIH OVIH GODINA DOVELI DO TOGA ŠTO SE SPOMINJALO NA POSLJEDNJOJ SJEDNICI. DA SE MOJ ŽELJO ZA SVOJU STOGODIŠNJICU KLUBA SPOMINJE U TOM KONTEKSTU. SVE VAM YEBEM!!!!!!!!!
Mi da smo pametno radili stvari, da smo imali odlučnost, mir, sposobnost, pameti mogli su nas za QRAC povući i PITARI i BEGIĆI i VICE I HDZ-OVCI i pored svih pokušaja da nas oslabe.
Ovako kad si SLAB onda ti mogu klempe pucati i PITARI i BEGIĆI i VICE I HDZ-OVCI. Onda ćemo kao sada upirati prste u druge i voditi se BELOSVETSKOM ZAVEROM PROTIV ŽELJEZNIČARA.
Klub u kojeg smo se svi u jednom trenutku života zaljubili i odlučili da navijamo za njega više nije isti kao u tom trenutku kad smo ga zavoljeli. Ne zbog zuba vremena, ne zbog kapitalizma nego zbog Željovaca i "Željovaca" kojeg su ga napravili ovakvim kakvog ga imamo u ovom trenutku.
OVO NIJE KLUB KAKVOG ŽELIMO I ZA KOJI SMO POČELI NAVIJATI ! Ne zbog toga što nemamo stadion ko Santiago Bernabeu, ne zbog toga što nemamo igrače ko Dinamo, ne što nemamo OP ko La Masia jer mi sve to i ne treba da volim svoj klub nego zbog svog peksinluka koji izlazi iz svake pore kluba proteklih godina i negativne atmosfere koja ga okružuje!
Željo više nije ono što je naš Ivica rekao sjesti na most na Malti i popričati o svemu pa otići na piće. Da vas podsjetim na potpuni citat:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno"
Ima li današnji Željo više ijednu dodirnu tačku sa Željom iz Ivicinog citata? NEMA.
Nažalost doveli su me do tačke da mi je mučno više pričati o Želju. Svaki pomen na Želju mi izaziva grč u želudcu jer me boli na šta su spale vrijednosti kluba. Gadi mi se ući na ovaj forum, gadi jer znam da ništa više neću dobro pročitati o mom klubu. Ne zbog vas forumaša, nego jer stalno se nešto negativno dešava i slabo se o čemu drugom ima pisati.
Nekada prije nekih 10 godina kad smo slavili svoj 90. rođendan, pomišljao sam u glavi yebote još 10 godina i stoja! Jedva sam čekao stogodišnjicu jer sam vjerovao da će klub biti armirani beton, da ćemo imati ogromni spektakl povodom stogodišnjice.
Nisam ni u nacrnjem snu prije 10 godina mogao pomisliti da će moj klub za svoju stogodišnjicu biti predmet raznih stvari u negativnom kontekstu, da će moj klub za 100 godina tužiti igrači koji nisu 2 gola u karijeri zabili za pišljivih nekoliko hiljada maraka, da će nam za 100 godina kluba pitari pred nosom titulu uzeti, treću zaredom! Hej najveći rival! Da mi klub neće imati za kifle za 100 godina kluba! I ni u snu 2011. godine nisam mogao pomisliti da će navijači biti podjeljeni ko indijanska plemena Čejena, SIjuksa i sličnih. Najveći poraz Želje u svojoj historiji je upravo to.
Igračima ništa ne zamjerim, tek sad vidim da nažalost previše ih na zub uzimamo s obzirom na šta sve prolaze. Nisu oni krivi za ovo.
Ja sam se nadao da će nakon dolaska Cerića stvari se malo popraviti međutim nakon svega što je rečeno na posljedjoj sjednici UO održanoj ovih dana ja više nemam snage da ovo pratim. Već vidim u kojem pravcu ovo ide i samo ću vam reći da pravu kulminaciju svih ovih sranja možete tek da očekujete. NADAM SE DA ĆE BAR MALO TEŽE SPAVATI ONI KOJI SU NAS SVIH OVIH GODINA DOVELI DO TOGA ŠTO SE SPOMINJALO NA POSLJEDNJOJ SJEDNICI. DA SE MOJ ŽELJO ZA SVOJU STOGODIŠNJICU KLUBA SPOMINJE U TOM KONTEKSTU. SVE VAM YEBEM!!!!!!!!!
Ma brate pogodio si u srz ,ovo sto VeteranSA govori je apsolutno upravu treba sa svi stanemo iza ovoga I da se uradi ta revizija I da vidimo sta su nam radili od kluba ( mada ja nikako ne mogu da prihvatim ovo na sta on aludira ) zivotom bi se sjebao ako ispadne takoLjoZee je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:47Mislim da 95% navijaca nema nista protiv da se preceslja ako treba sve, a ne samo jedan period. Ovih ostalih 5% su ljudi koji su vodili klub, bili tu. Ako se uradi stvarno ta revizija svjestan sam da ce strasne stvari izaci na vidjelo i da ce biti razocarenja jer tu niko nije cist, ali ok. Sto prije izadje i budemo imali sve na papiru znat cemo sa dokazima kako da se postavimo prema nekom i prema odredjenim profilima ljudi.

-
braco je napisao/la: ↑12 feb 2021, 22:21Na šta smo MI sebe doveli za stogodišnjicu kluba, ovo je za ZATVORA. MI, MI i MI, ne PITARI, BEGIĆI, VICE I KORONE.
Ja sam se nadao da će nakon dolaska Cerića stvari se malo popraviti međutim nakon svega što je rečeno na posljedjoj sjednici UO održanoj ovih dana ja više nemam snage da ovo pratim. Već vidim u kojem pravcu ovo ide i samo ću vam reći da pravu kulminaciju svih ovih sranja možete tek da očekujete. NADAM SE DA ĆE BAR MALO TEŽE SPAVATI ONI KOJI SU NAS DOVELI DO TOGA ŠTO SE SPOMINJALO NA POSLJEDNJOJ SJEDNICI. DA SE MOJ ŽELJO ZA SVOJIH 100 GODINA KLUBA SPOMINJE U TOM KONTEKSTU. SVE VAM YEBEM!!!!!!!!!
Hajd napokon i ti da stavis Zelju na prvo mjesto, a ne kako ti jedni kazu da pises...
Zeljo je iznad ostalih, moze se lagati i izmisljati stvari do sutra, ali ovo nije to sta smo ocekivali.
Slazem se, sve im yebemo!
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Bravo braconibraco je napisao/la: ↑12 feb 2021, 22:21Na šta smo MI sebe doveli za stogodišnjicu kluba, ovo je za ZATVORA. MI, MI i MI, ne PITARI, BEGIĆI, VICE I KORONE.

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Pact1921, Redfire16 i 64 gosta.