Mozda pomaze Voji,mozda Vojo uz njega bude efikasniji.
Kazem,mozda
Moderator/ica: GracanicaAA
Ja koliko znam Džafić je među najplaćenijim igračima dok mu je učinak stvarno tanak. Nije mi jasno šta igra al haman treneri nešto kod njega vide što mi navijači ne vidimo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:29Mozda pomaze Voji,mozda Vojo uz njega bude efikasniji.
Kazem,mozda![]()
Postao/la tcity055 » 07 jul 2020, 08:51tcity055 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:50Ja koliko znam Džafić je među najplaćenijim igračima dok mu je učinak stvarno tanak. Nije mi jasno šta igra al haman treneri nešto kod njega vide što mi navijači ne vidimo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:29Mozda pomaze Voji,mozda Vojo uz njega bude efikasniji.
Kazem,mozda![]()
Moze bit da se na tv i ne vidi koliko doprinosi ekipi..tcity055 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:50Ja koliko znam Džafić je među najplaćenijim igračima dok mu je učinak stvarno tanak. Nije mi jasno šta igra al haman treneri nešto kod njega vide što mi navijači ne vidimo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:29Mozda pomaze Voji,mozda Vojo uz njega bude efikasniji.
Kazem,mozda![]()
Moguće. Makso, Bađi, Dofo, Mehidić sve su to igrači koji po meni imaju prednost u odnosu na Džafića ali ...Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:15Moze bit da se na tv i ne vidi koliko doprinosi ekipi..tcity055 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:50Ja koliko znam Džafić je među najplaćenijim igračima dok mu je učinak stvarno tanak. Nije mi jasno šta igra al haman treneri nešto kod njega vide što mi navijači ne vidimo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:29
Kazem,mozda![]()
Ali ako.bude igrao i kod Musemica,onda jbg valjda vrijedi...
Musemić je u ovom blic razgovoru objasnio zašto se nije kupovalo igrača po svaku cijenu.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:15Moze bit da se na tv i ne vidi koliko doprinosi ekipi..tcity055 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:50Ja koliko znam Džafić je među najplaćenijim igračima dok mu je učinak stvarno tanak. Nije mi jasno šta igra al haman treneri nešto kod njega vide što mi navijači ne vidimo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:29
Kazem,mozda![]()
Ali ako.bude igrao i kod Musemica,onda jbg valjda vrijedi...
PA TRAJE TO JOŠ OD PRIJE POLASKA U UMAG.JA SAM TO ZAPAZIO NA ONOM JEDINOM TRENINGU KOJI SAM GLEDAO NA BARAMA I PISAO NA FORUMU.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.