Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Uzet 100 miliona .....maraka na kraju godine i taman.
- FabioParatici
Douglas Costa: “Who's the best player? Paulo Dybala is strongest than all."

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
FabioParatici je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:48Douglas Costa: “Who's the best player? Paulo Dybala is strongest than all."![]()
![]()
![]()

Mozda cojk konto ko je najbolji od povrijedjenih igracaJ1897 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:32FabioParatici je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:48Douglas Costa: “Who's the best player? Paulo Dybala is strongest than all."![]()
![]()
![]()
mora da misli na igrice
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa on je najpozvaniji da procjenjuje povrijedjene igrace

Ma bez obzira na sve, pravi Dybala na terenu ce uvijek biti igrac vise za Juve. Ako ga budemo imali zdravog i spremnog u martu i aprilu, tesko ce biti neosvojiti scudetto opet, a i LP je dostizna.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da li da pronalazim quotove kada se pozivalo na linč Paraticia i Nedveda zbog Dybale?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jedan od epic failova neke uprave je bilo to ljeto kada se momak cizmama istjerivao iz kluba, moze se reci javno, a onda fejlas i dodjes mu i kazes ma ok ba tu si ti ,nasa desetka nasa buducnost.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Arthur i Kerovođa definitivno van kombinacija za sutra, Ramsey i Bonucci mogu upasti u zadnji tren...iako mislim da smo jaci bez ove druge dvojice.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- FabioParatici

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Zasto cuadrado ne igra ovakvu utakmicu?
Nacina na koji se to radilo i kako se zavrsilo je bilo za otkaz, i kakve su sve opcije bile u igri da Bog sacuva, e sad dodje Pogba i prosipa pamet ovim postom, kao da imamo amenziju, sto ne mogu ovog palamudjenja.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nekontam zašto ne stave Cuadrada?
Cuadrado desno,Danilo lijevo,mnogo bolje nego sa rahmetli Sandrom

Cuadrado desno,Danilo lijevo,mnogo bolje nego sa rahmetli Sandrom
Zadnja izmjena: Roki12, dana/u 12 feb 2021, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
@FabioParatici
Po čemu to Paratici vodi klub u blistavu budućnost?
Ja bih volio da vodi i bio bi najsretniji,ali hajde objasni po čemu?

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Bonucci upao u ekipu za sutra... ne bi bio sokiran da starta ispred de ligta iako to nicim ne zasluzuje...
Tražio se otkaz zbog Dybale i to jer je klub želio Lukakua, ne bilo kog bezveznjaka. Realnost je da bi to bila ok odluka. Bar sa današnje tačke gledišta. Danas kad je Dybala bez učinka, povrijeđen, odjednom je najgori, to mi se ne dopada. Od onih koji su svršavali na njegove poteze.
Nisam neki wow fan Dybale, i dalje sam za to da ostane jer je u neku ruku jedinstven igrač, ali i ako ga unovče neću plakati. Juve je takav, kad osjeti da je vrijeme isključe emocije. Pisao sam prije par mjeseci da je više nego realnost da će biti unovčen. Ugovor produžuje 2 godine, neće ga produžiti.
Bilo je momenata kada sam i ja u afektu trazio da Paratici ode, kao sto je fufna našao (ovdje nisam htio Rakitica koji je bivši igrač), ali se zna da još od vremena Ćore držim Paraticievu stranu, to ćemo lahko dokazati, pogotovo kad se pričalo da je Marotta zaslužan za sve, a on ništa.
Sad baš pogledah šta sam pisao taj dan kad je pisalo da je prodat Tottenhamu. Nisam bio za to, pisao sam kako jedini tehnički prejak igrač iz napada ode (a tada nije ni Morate bilo, Higuain kloc bio), plus prodali sve vrijedno s beka, a onda bi doveli Icardia i tako te poachere.

Moje najveće zamjerke na rad Fabia su Cancelo i Spina te što na vrijeme nije rješio vezu, odnosno otjerao kloca Matuidia i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- FabioParatici
Pa evo haman ima nekog hajra od njega... malo cuki, maci, Brady, Harden 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.