Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ŠEIK Mansour bin Zayed Al Nahyan je u novi klub Edina Džeke donio stotine milijuna i mnoge zvijezde, ali je istovremeno stvorio nakupinu pijanih milijunaša koji nemaju nikakvog timskog duha i na treninzima se međusobno tuku "na dnevnoj bazi", dok je od kluba sa 130-godišnjom tradicijom stvorio antipatični milijarderski hibrid koji gomila igrače i plaća bezumne cifre tek da demonstrira moć.
Na primjer, Yaya Toure je bez sumnje jako dobar defenzivni veznjak, ali ni u kojem slučaju nije vrijedan 28 milijuna eura koliko je Barceloni plaćena odšteta, a ni u kojem slučaju ne zaslužuje 300 tisuća eura tjedno (!) koliko mu plaća City.
Što se tiče dijela momčadi gdje će igrati Džeko, dovedenog za oko 32 milijuna eura i uz tjednu plaću od "samo" 150 tisuća, tamo ga "prijateljski" čeka čak pet (pre)bogato plaćenih konkurenata za mjesto u špici momčadi Roberta Mancinija, koji naravno, ne predstavlja nikakav autoritet igračima.
Sretno Džeko, trebat će ti!
Prije svih najincidentniji Emmanuel Adebayor, zatim jednako "pitomi" Mario Balotelli, nezadovoljni Jo, Roque Santa Cruz, kojem je propala posudba u Lazio pa ostaje. U kakvom je stanju momčad, najbolje opisuje ponašanje još jednog napadača - Carlosa Teveza. On je prije mjesec dana na pismeno zatražio raskid ugovora zbog loših odnosa s pojedincima u klubu. Klub je s indignacijom odbio zahtjev i zaprijetio da će od njega tražiti odštetu ukoliko odbije igrati. Ova situacija bolje od ičega opisuje kako je nezdrava atmosfera u Cityju, jer Tevez je naime, kapetan momčadi.
U takvo okružje se jutros iz Marbelle u zoru otisnuo Edin Džeko gdje će danas biti podvrgnut medicinskim pretragama nakon kojih će za Manchester City potpisati na četiri godine, što će mu donijeti oko 12 milijuna eura po sezoni, uz bonuse koji mu mogu donijeti dodatna 3 milijuna godišnje.
Odlaskom Džeke u Manchester City Bundesliga gubi svog najboljeg strijelca u prošloj sezoni (22 gola), a Wolfsburg svog najboljeg strijelca svih vremena (66 golova u 111 utakmica). Transfer je vrijedan 27 milijuna funti (32 milijuna eura).
Toure: Nije ovo zadnja tučnjava koju sam imao sa Adebayorom
Uoči derbija kod Arsenala, na treningu je Manchester Cityja opet bilo vatreno, pa su se tako fizički sukobili Kolo Toure i Emmanuel Adebayor.
Nekadašnji suigrači iz Arsenala, a danas uzdanice Manchester Cityja. Internetski portal engleskog dnevnika The Mirrora objavio je fotografije na kojima se vidi dvojac igrača Cityja uhvaćen u hrvački zagrljaj. Dvojicu igrača uzavrele krvi morali su razdvajati suigrači, a time je samo nastavljen loš odnos suigrača tog kluba, jer su nedavno fizički sukob imali Mario Balotelli i Jerome Boateng.
Kolo Toure je ovako komentirao sukob s Adebayorom:"Rekao bih da se nas dvojica dobro poznajemo. Čak i predobro, te je zbog toga možda i došlo do sukoba. Inače, nije ovo bio naš prvi fizički sukob, a garantiram i da nije posljednji."
Na primjer, Yaya Toure je bez sumnje jako dobar defenzivni veznjak, ali ni u kojem slučaju nije vrijedan 28 milijuna eura koliko je Barceloni plaćena odšteta, a ni u kojem slučaju ne zaslužuje 300 tisuća eura tjedno (!) koliko mu plaća City.
Što se tiče dijela momčadi gdje će igrati Džeko, dovedenog za oko 32 milijuna eura i uz tjednu plaću od "samo" 150 tisuća, tamo ga "prijateljski" čeka čak pet (pre)bogato plaćenih konkurenata za mjesto u špici momčadi Roberta Mancinija, koji naravno, ne predstavlja nikakav autoritet igračima.
Sretno Džeko, trebat će ti!
Prije svih najincidentniji Emmanuel Adebayor, zatim jednako "pitomi" Mario Balotelli, nezadovoljni Jo, Roque Santa Cruz, kojem je propala posudba u Lazio pa ostaje. U kakvom je stanju momčad, najbolje opisuje ponašanje još jednog napadača - Carlosa Teveza. On je prije mjesec dana na pismeno zatražio raskid ugovora zbog loših odnosa s pojedincima u klubu. Klub je s indignacijom odbio zahtjev i zaprijetio da će od njega tražiti odštetu ukoliko odbije igrati. Ova situacija bolje od ičega opisuje kako je nezdrava atmosfera u Cityju, jer Tevez je naime, kapetan momčadi.
U takvo okružje se jutros iz Marbelle u zoru otisnuo Edin Džeko gdje će danas biti podvrgnut medicinskim pretragama nakon kojih će za Manchester City potpisati na četiri godine, što će mu donijeti oko 12 milijuna eura po sezoni, uz bonuse koji mu mogu donijeti dodatna 3 milijuna godišnje.
Odlaskom Džeke u Manchester City Bundesliga gubi svog najboljeg strijelca u prošloj sezoni (22 gola), a Wolfsburg svog najboljeg strijelca svih vremena (66 golova u 111 utakmica). Transfer je vrijedan 27 milijuna funti (32 milijuna eura).
Toure: Nije ovo zadnja tučnjava koju sam imao sa Adebayorom
Uoči derbija kod Arsenala, na treningu je Manchester Cityja opet bilo vatreno, pa su se tako fizički sukobili Kolo Toure i Emmanuel Adebayor.
Nekadašnji suigrači iz Arsenala, a danas uzdanice Manchester Cityja. Internetski portal engleskog dnevnika The Mirrora objavio je fotografije na kojima se vidi dvojac igrača Cityja uhvaćen u hrvački zagrljaj. Dvojicu igrača uzavrele krvi morali su razdvajati suigrači, a time je samo nastavljen loš odnos suigrača tog kluba, jer su nedavno fizički sukob imali Mario Balotelli i Jerome Boateng.
Kolo Toure je ovako komentirao sukob s Adebayorom:"Rekao bih da se nas dvojica dobro poznajemo. Čak i predobro, te je zbog toga možda i došlo do sukoba. Inače, nije ovo bio naš prvi fizički sukob, a garantiram i da nije posljednji."
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja bi bio najjsretniji da je prešo u Liverpool, da podigne klub sa dna. Navijači sa Kopa to nikad nebi zaboravili. Digli bi mu kip u Liverpoolu. 

Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 05 jan 2011, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
vOluMme je napisao/la: Sad sa Džekom ima svaki namaz da klanjaju.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Naravno da se šalim.Pirke je napisao/la:vOluMme je napisao/la: Sad sa Džekom ima svaki namaz da klanjaju.![]()
reci da se salis

3% od 27 miliona funti je 1.855.710 KM. Toliko ide Želji.brazzo je napisao/la:kako tako mali iznosRaul7 je napisao/la:
2 miliona Ka-eMcicato nije ni 3% od ukupne svote
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 05 jan 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Cincinnatus
- Kontakt:
JOOOOJ Ode nas Dzekson!
Sad ce Big Ed i Engleski da sprecha

Sad ce Big Ed i Engleski da sprecha

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Joj sto serete vise...
off topic
off topic
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja dajem koliko mogu i uvjiek sam davao i pomagao ljudima oko sebe jer i ja sam isplivao iz sirotinje i znam dobro sta to znaci....No ni Dzeko nije iz neke begovske porodice i mislim da bi bi red da i on pomogne nemocnima u Bosni kojih je nemali broj...No znam da hoce, Dzeko je narodni covjek, ne brinem se za to, ali eto samo kazem....Vecina nasih reprezentativaca je to isto ucinila pa nece ni Dzeko ispasti izuzetak..
A ti seici i fahdovi ili kako se vec zovu su pravi pakasi, vole oni primiti i dobru kitu u pakas.....Pogledajte koliko su samo para ulozili u engleski nogomet, ne treba nam drugi primjer...Sa tim parama su mogli podici na noge mnoge drzave dole na Istoku....I oni majmuni u Dubaiu sutaju se milionima dok je islamski svijest uglavnom sirotinja..Stoga ja navijam za jedan dobar tsunami da ih u sekundi poplavi dole i zbrise sa karte....
A ti seici i fahdovi ili kako se vec zovu su pravi pakasi, vole oni primiti i dobru kitu u pakas.....Pogledajte koliko su samo para ulozili u engleski nogomet, ne treba nam drugi primjer...Sa tim parama su mogli podici na noge mnoge drzave dole na Istoku....I oni majmuni u Dubaiu sutaju se milionima dok je islamski svijest uglavnom sirotinja..Stoga ja navijam za jedan dobar tsunami da ih u sekundi poplavi dole i zbrise sa karte....

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hoce li biti veveras barem na stadionu? no to je u Londonu, koliko ima izmedju Manchestera i Londona?
Morat cu pogledati tekmu, ako nista pricat ce o njemu...
Morat cu pogledati tekmu, ako nista pricat ce o njemu...
Ja navijam da ti "pustiš" ljude da troše svoj novac kako god žele. Ima pravo da nikome ne da ni pfeniga.Analitico je napisao/la:Ja dajem koliko mogu i uvjiek sam davao i pomagao ljudima oko sebe jer i ja sam isplivao iz sirotinje i znam dobro sta to znaci....No ni Dzeko nije iz neke begovske porodice i mislim da bi bi red da i on pomogne nemocnima u Bosni kojih je nemali broj...No znam da hoce, Dzeko je narodni covjek, ne brinem se za to, ali eto samo kazem....Vecina nasih reprezentativaca je to isto ucinila pa nece ni Dzeko ispasti izuzetak..
Visca el Višća!
Visca el Višća!
doslo vrijeme da se tema wolfsburg zakljuca.... otiso miske a Bgm i džekson 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kaže Wenger i ovo: Za Džeku sam saznao tek kada je počeo igrati za Wolfsburg. Prije toga ga nisam znao i to pokazuje da moramo poboljšati naš skauting!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma ako ne dadne sirotinji, dat ce lopovima...Svakako je malo nogometasa u Engleskoj kojima nisu zakucali na vrata i opljackali kucu..nekima i u vise navrata...
No ebo to, vratimo se na teren.....Ne bih da zume br 10, rucno je vidjeti centarfora sa br 9, neka uzme 33....I kad ce onda zaigrati prvu utakmicu, sta kazu pravila??
No ebo to, vratimo se na teren.....Ne bih da zume br 10, rucno je vidjeti centarfora sa br 9, neka uzme 33....I kad ce onda zaigrati prvu utakmicu, sta kazu pravila??
Sta je to ruzno u br.9?Analitico je napisao/la:ma ako ne dadne sirotinji, dat ce lopovima...Svakako je malo nogometasa u Engleskoj kojima nisu zakucali na vrata i opljackali kucu..nekima i u vise navrata...
Vecina centarfora ima taj broj...
Zadnja izmjena: LFC4ever, dana/u 05 jan 2011, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Željovac je napisao/la:Kaže Wenger i ovo: Za Džeku sam saznao tek kada je počeo igrati za Wolfsburg. Prije toga ga nisam znao i to pokazuje da moramo poboljšati naš skauting!
Nema Wegner pojma sta se krije u Vrbanjusi....

City nije uzeo Arsenal u gostima 35 godina!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa zauzet..Jedono da se i on potuce sa Adebajorom i da mu otme broj....LFC4ever je napisao/la:Sta je to ruzno u br.9?Analitico je napisao/la:ma ako ne dadne sirotinji, dat ce lopovima...Svakako je malo nogometasa u Engleskoj kojima nisu zakucali na vrata i opljackali kucu..nekima i u vise navrata...
Vecina centarfora ima taj broj...

Dzeko najskuplji transfer BL (35 milki)...
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... zt-zu.html
Edine, sada jedno dve godine samaraj u PL-a, pa posle za jedno 120 milki u Realu ili Barsi.
Srecno Edine!!!
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... zt-zu.html
Edine, sada jedno dve godine samaraj u PL-a, pa posle za jedno 120 milki u Realu ili Barsi.
Srecno Edine!!!
Zna li iko da li je Dzeko sa ovim transferom i najskuplji igrac svih vremena i sa prostora Balkana?
Ima li ko da je skuplje placen?
Ima li ko da je skuplje placen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.