Dobro, hajmo reći da je repka Portugala jača od Engleske. Malac se probijao i izborio mjesto. Nije se morao previše mučiti, jer je njegova kvaliteta lako uočena u nedostatku konkurencije.
Liga u kojoj igra 
šatirani (coca-cola liga) je ispod svakog nivoa (10-12 u Evropi), gdje on tu može dokazati svoju klasu? Reci mi torentije, ne bilo ti zapovjeđeno.
Rekosmo da je ofanzivno jak, pa da vidim njegov učinak. U pročloj sezoni nije postigao niti jedan pogodak niti je imao ijednu asistenciju. Halo, učinak krompir (O) u toj smiješnoj ligi. U ovoj polusezoni se (ko biva) malo popravio  

ima 1 gol + 1 assi. Jedini bljesak je imao u golijadi protiv ove godine očajnog Lyona.
Treba li istaći šta je postigao (govorim o ofanzivnom dijelu) sa reprezentacijom? Opet gol k'o pištolj, ima 'ednu asistenciju.
I za takvog igrača treba dati blizu 30 milki, pa idi begaj mićifore.  

EPL je krkanska liga, sa strašnim tempom (što utakmica, što same igre) i kada jedan takav bude dokazan bek već godinam + sa sjajnim učinkom u ofanzivi + jeftiniji barem duplo = ne znam ko se šali ili ko koga ne razumije  

Ponavljam: Contento može postati veliki igrač. Samo mu pravu šansu pružiti. A to će Gaal uraditi ako bude mene pit'o.
Kak'i rafajeli, ferrrero rochei, giotto-i i ostali slatkiši, kada imamo našu Napolitano/ku.