FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Al cuj hakeri hahahaha
Sjebali se ljudi kad su usli na racune i vidjeli minuse. Pao im sistem odmah, racunari prokuhali, windows se sam deinstalirao od muke
Sjebali se ljudi kad su usli na racune i vidjeli minuse. Pao im sistem odmah, racunari prokuhali, windows se sam deinstalirao od muke
-
- Kontakt:
Cericu treba poslati otkucano kakva smo mi sve obecanja slusali.To da se pregovara sa ovim,onim culi more puta.
"Želio bih vjerovati da je riječ o koincidenciji, mada je to malo vjerovatno. U svakom slučaju, ako je hakerski napad zaista imao za cilj da spriječi neke procese, taj naum se neće ispuniti jer postoji još načina da se provede odgovarajuća finansijska revizija, koja je neophodna za stvaranje ambijenta pogodnog za potencijalne investiture, ali i sponzore.
Ne bih se baš složio sa vama. Možda neke i "boli" ova revizija, i to za godine 2016.-2020.
Ne bih se baš složio sa vama. Možda neke i "boli" ova revizija, i to za godine 2016.-2020.
-
- Kontakt:
A šta je sa periodom prije toga?Admir74 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:53"Želio bih vjerovati da je riječ o koincidenciji, mada je to malo vjerovatno. U svakom slučaju, ako je hakerski napad zaista imao za cilj da spriječi neke procese, taj naum se neće ispuniti jer postoji još načina da se provede odgovarajuća finansijska revizija, koja je neophodna za stvaranje ambijenta pogodnog za potencijalne investiture, ali i sponzore.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovo je klasicno skretanje paznje sa bitnijih stvari. Popusili su sa mozzartom pa sad peru preko ovog
Revizija, provedena od strane jedne od četiri referentne revizijske kuće koje imaju svoja predstavništva i u BiH, prvi korak je prema ozdravljenju, jer Željo ima potencijal biti nešto puno više od bunara bez dna. Nijedan ozbiljan ulagač bez jasne slike o prethodnim dugovima i troškovima neće ulaziti u investicije. Toliko sam poruka dobio od ljudi koji žele pomoći našem Klubu, ali većina traži precizne podatke o finansijama, kao i potencijalni ulagači. Klub još neko vrijeme može funkcionisati na trenutnom modelu, dobra je vijest da smo u završnim pregovorima s nekoliko respektabilnih kompanija zainteresovanih za sponzorske aranžmane koje smo pripremili u proteklom periodu. Ali, priča na duge staze, s kredibilnim investitorima i projektima, počinje s čistim računima. Zato nas nijedan hakerski napad, štetan upliv bilo kakvih interesnih skupina, kao ni bilo kakve druge opstrukcije neće spriječiti u toj misiji. Mi smo Željini, Željo je naš – poručio je Samir Cerić, predsjednik UO FK Željezničar.
Iskreno sve ovo napisano jeBrkooo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:04Revizija, provedena od strane jedne od četiri referentne revizijske kuće koje imaju svoja predstavništva i u BiH, prvi korak je prema ozdravljenju, jer Željo ima potencijal biti nešto puno više od bunara bez dna. Nijedan ozbiljan ulagač bez jasne slike o prethodnim dugovima i troškovima neće ulaziti u investicije. Toliko sam poruka dobio od ljudi koji žele pomoći našem Klubu, ali većina traži precizne podatke o finansijama, kao i potencijalni ulagači. Klub još neko vrijeme može funkcionisati na trenutnom modelu, dobra je vijest da smo u završnim pregovorima s nekoliko respektabilnih kompanija zainteresovanih za sponzorske aranžmane koje smo pripremili u proteklom periodu. Ali, priča na duge staze, s kredibilnim investitorima i projektima, počinje s čistim računima. Zato nas nijedan hakerski napad, štetan upliv bilo kakvih interesnih skupina, kao ni bilo kakve druge opstrukcije neće spriječiti u toj misiji. Mi smo Željini, Željo je naš – poručio je Samir Cerić, predsjednik UO FK Željezničar.

It's better when it's live
Sreča je naša največa pa je i ova liga u kojoj igramo takođe došla do dna što se kvaliteta tiče pa imamo velike šanse da izađemo u Europu. To če nam na kraju biti jedan od glavnih faktora da opstanemo pa da se onda dignemo a uspječewmo ja mislim.
Ko god prica da necemo izboriti ligu, taj je maliciozan i namjerno udara kontru i pokusava negativu unijeti.
-
- Kontakt:
Ovdje se pise ko da smo deseti na tabeli i smijesi nam se kantonalna, smirite dozivljaje i dajte malo optimizma i realnosti
Ti si najluđi brat svega mi eto hahahaKANA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:51ma ovaj je najveci ublehas ikadLjoZee je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:43https://fkzeljeznicar.ba/nikakvi-napadi ... ije/44652/
Wtf?bas me strah sta ce nam se desiti ? vise nikom nista ne vjerujem bukvalno .
Ovo je sve kod nas toliko zapetljano ,toliko nekog dusmanlukaneka nam je bog na pomoci i na sta ce ovo sve izaci.
Pa unazad mjesec,mjesec ipo si nam glavu probio sa ovim Cerićem,hvaleći,podržavajući priču,itd,a sad ovo
Ništa lično,nemoj me pogrešno shvatiti,ali sviju mi kao da 2 lika pišu iza tvog profila hahahaha
1921
A majke mi ni je ni čudo sto nikom ne vjerujemo kad su nas svi izvarali 
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
Al' bukvalno.SudoHusika je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:45Samo ko je gledao filmove "Glass" i "Split" može razumjeti @KANU.
![]()

-
- Kontakt:
Hajca raju, što bi rekli trolerSudoHusika je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:45Samo ko je gledao filmove "Glass" i "Split" može razumjeti @KANU.
![]()
voltron30 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:52Al' bukvalno.SudoHusika je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:45Samo ko je gledao filmove "Glass" i "Split" može razumjeti @KANU.
![]()
![]()
Toliko licnosti zarobljeno u jednoj osobi.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.