Meša suhi list
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako moze bit derbi Ponedeljkom.Halo ko igra jos u Ponedeljak.Sta je ovo kuku pa dokle vise trpit ove nebuloze.Koji crni Ponedeljak.Moze li kako u 12 sati okrsaj kod OK korala.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imal danas kakav prijenos ?
Odavno nismo igrali ovoliko prijateljskih utakmica na pripremama.
Odavno nismo igrali ovoliko prijateljskih utakmica na pripremama.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Evo naši opet trenirali jutros a poslijepodne utakmica. Polomiše ih. Samo da ne bude povreda. 

Željezničar za život cijeli!
@hlive ima li šta danas?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
gledam i ne vjerujem...
ma ovaj je najveci ublehas ikadLjoZee je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:43https://fkzeljeznicar.ba/nikakvi-napadi ... ije/44652/
Wtf?

Ovo je sve kod nas toliko zapetljano ,toliko nekog dusmanluka

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi nismo svjesni koliko dusmana imamo sada se pokusva na sve nacine sprijeciti revizija i napredak kluba
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Sad kad bi napisao bravo predsjednice bilo bi evo ga Cerićev ali fkt nisam, samo se slažem kakvu je poruku poslao 

procitam ovo i onda se pitam ima li poganije nacije od nase, da ovako omalozava se svoje nesto to nigdje nema, cini mi se da je draze tudje **** nego nase zlatoKANA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:51ma ovaj je najveci ublehas ikadLjoZee je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:43https://fkzeljeznicar.ba/nikakvi-napadi ... ije/44652/
Wtf?bas me strah sta ce nam se desiti ? vise nikom nista ne vjerujem bukvalno .
Ovo je sve kod nas toliko zapetljano ,toliko nekog dusmanlukaneka nam je bog na pomoci i na sta ce ovo sve izaci.
Potencijalni generalni sponzori s kojima vodim razgovore oko godišnjeg sponzorskog iznosa u visini od cca milion eura u tri sljedeće godine isto tako žele da vide da se Klub vodi na ispravan i transparentan način da bi uopšte usli u ovu priču i od Želje napravili uspješan i kvalitetetan “case study” – od kluba kojem prijeti bankrot do Kluba koji se diže iz pepela. Kao što sam sinoć iznio na sjednici UO, Željo srlja u bankrot uz pogrešan i netransparentan način poslovanja, a svako zataškavanje kompletne istine o dosadašnjem poslovanju ubrzava taj proces, dok Želji prijeti sudbina nekih drugih velikih klubova u BiH koji su danas na rubu opstanka.
Revizija, provedena od strane jedne od četiri referentne revizijske kuće koje imaju svoja predstavništva i u BiH, prvi korak je prema ozdravljenju, jer Željo ima potencijal biti nešto puno više od bunara bez dna. Nijedan ozbiljan ulagač bez jasne slike o prethodnim dugovima i troškovima neće ulaziti u investicije. Toliko sam poruka dobio od ljudi koji žele pomoći našem Klubu, ali većina traži precizne podatke o finansijama, kao i potencijalni ulagači. Klub još neko vrijeme može funkcionisati na trenutnom modelu, dobra je vijest da smo u završnim pregovorima s nekoliko respektabilnih kompanija zainteresovanih za sponzorske aranžmane koje smo pripremili u proteklom periodu. Ali, priča na duge staze, s kredibilnim investitorima i projektima, počinje s čistim računima. Zato nas nijedan hakerski napad, štetan upliv bilo kakvih interesnih skupina, kao ni bilo kakve druge opstrukcije neće spriječiti u toj misiji. Mi smo Željini, Željo je naš – poručio je Samir Cerić, predsjednik UO FK Željezničar.
je li stvarno mislis da ovaj Ceric bas vara narod pa je ubleha??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Što kaže KANA nikome više ne možeš vjerovati. Na hajr na dobro da bude. Uprava i ljudi iz skupštine moraju biti jako oprezni i dobro pratiti ovo sve.
jasta je nego ubleha (nisam mu nikad ni vjerovao) iz drugih razloga sam podrzavao ali je to sad pod znakom pitanja(nije sve za foruma)Konzerva je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:21procitam ovo i onda se pitam ima li poganije nacije od nase, da ovako omalozava se svoje nesto to nigdje nema, cini mi se da je draze tudje **** nego nase zlatoKANA je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:51ma ovaj je najveci ublehas ikadLjoZee je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:43https://fkzeljeznicar.ba/nikakvi-napadi ... ije/44652/
Wtf?bas me strah sta ce nam se desiti ? vise nikom nista ne vjerujem bukvalno .
Ovo je sve kod nas toliko zapetljano ,toliko nekog dusmanlukaneka nam je bog na pomoci i na sta ce ovo sve izaci.
Potencijalni generalni sponzori s kojima vodim razgovore oko godišnjeg sponzorskog iznosa u visini od cca milion eura u tri sljedeće godine isto tako žele da vide da se Klub vodi na ispravan i transparentan način da bi uopšte usli u ovu priču i od Želje napravili uspješan i kvalitetetan “case study” – od kluba kojem prijeti bankrot do Kluba koji se diže iz pepela. Kao što sam sinoć iznio na sjednici UO, Željo srlja u bankrot uz pogrešan i netransparentan način poslovanja, a svako zataškavanje kompletne istine o dosadašnjem poslovanju ubrzava taj proces, dok Želji prijeti sudbina nekih drugih velikih klubova u BiH koji su danas na rubu opstanka.
Revizija, provedena od strane jedne od četiri referentne revizijske kuće koje imaju svoja predstavništva i u BiH, prvi korak je prema ozdravljenju, jer Željo ima potencijal biti nešto puno više od bunara bez dna. Nijedan ozbiljan ulagač bez jasne slike o prethodnim dugovima i troškovima neće ulaziti u investicije. Toliko sam poruka dobio od ljudi koji žele pomoći našem Klubu, ali većina traži precizne podatke o finansijama, kao i potencijalni ulagači. Klub još neko vrijeme može funkcionisati na trenutnom modelu, dobra je vijest da smo u završnim pregovorima s nekoliko respektabilnih kompanija zainteresovanih za sponzorske aranžmane koje smo pripremili u proteklom periodu. Ali, priča na duge staze, s kredibilnim investitorima i projektima, počinje s čistim računima. Zato nas nijedan hakerski napad, štetan upliv bilo kakvih interesnih skupina, kao ni bilo kakve druge opstrukcije neće spriječiti u toj misiji. Mi smo Željini, Željo je naš – poručio je Samir Cerić, predsjednik UO FK Željezničar.
je li stvarno mislis da ovaj Ceric bas vara narod pa je ubleha??
Ja vjerujem kad bi Dzeko bio predsjednik kluba da i on ne bi bio dobar
, ljudi dragi mi smo stvarno nisko pali, nama treba promjena a ko će te promjene pokrenuti nije ni bitno vise.

-
- Kontakt:
Ja ne znam sta se vise moze uzeti od kluba, koji bi interesi postojali da se nesto kobajagi radi a da se iza nesto muti. Jedino sto nam je ostalo je imovina, para nemamo, puni smo kredita, dugovanja na ovaj ili onaj nacin. Samo biti kontra prodaje imovine i pobrinuti se da se to ne desi, a sto se toga tice, ne znam, nekako imam povjerenja u Badzaka i da on ne bi bio dio te price ukoliko je muljaza. Ne znam, nisam pametan.
Naravno da promjena treba, ali mislim da je itekako bitno ko će pokrenuti te promjene. Velika je žalost što smo spali na to da nam je Samir Cerić jedina slamka spasa. Ali i ako je jedini ne znači da sad moramo sto posto vjerovati i pustiti mu da radi šta hoće. Jako je bitna uloga ostatka uprave i ljudi iz Skupštine u svemu ovome. Ovo danas što je objavljeno na zvaničnoj podržavam 100%, ako se na tome radi i u tom pravcu ide. E sada da li je to baš tako...vidjećemo sigurno uskoro.
Meni je stvarno nebitno hoće li to biti Ceric ili neko deseti, slažemo se da se promjene trebaju desiti kao i to da se klub i imovina kluba trebaju maximalno zaštiti.Dejan1921 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:42Naravno da promjena treba, ali mislim da je itekako bitno ko će pokrenuti te promjene. Velika je žalost što smo spali na to da nam je Samir Cerić jedina slamka spasa. Ali i ako je jedini ne znači da sad moramo sto posto vjerovati i pustiti mu da radi šta hoće. Jako je bitna uloga ostatka uprave i ljudi iz Skupštine u svemu ovome. Ovo danas što je objavljeno na zvaničnoj podržavam 100%, ako se na tome radi i u tom pravcu ide. E sada da li je to baš tako...vidjećemo sigurno uskoro.
Slažem se i za Cerica da smo nisko pali ako nam je on zadnja slamka spasa, ali moram priznati da mi totalno drugačije djeluje od svih predhodnih predsjednika, vidjet ćemo, vrijeme je pred nama, sigurno je da je i nama navijačima dosadila dugogodišnja kriza kako financijski, tako i rezultatski nadam se da je došlo vrijeme da se malo i mi radujemo. NE Amar, NE Ceric, NE Misimovic, SAMO ŽELJO!
Zadnja izmjena: sassari, dana/u 12 feb 2021, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
ma i u meni je najvise pozitive bilo sto je iza ovoga stao Badzak ,sto se Cerica tice pa i budali je jasna da je varalica(ali sam kontao da nam takav i treba da nas nekom uvali) ali eto sto kazes treba pustiti vremena da vidimo .Previse je dusmanluka vise covjek ne moze biti pametan ,ja samo jos uvjek necu da vjerujem da je Badzak bas tako ispao naivan.Dejan1921 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:42Naravno da promjena treba, ali mislim da je itekako bitno ko će pokrenuti te promjene. Velika je žalost što smo spali na to da nam je Samir Cerić jedina slamka spasa. Ali i ako je jedini ne znači da sad moramo sto posto vjerovati i pustiti mu da radi šta hoće. Jako je bitna uloga ostatka uprave i ljudi iz Skupštine u svemu ovome. Ovo danas što je objavljeno na zvaničnoj podržavam 100%, ako se na tome radi i u tom pravcu ide. E sada da li je to baš tako...vidjećemo sigurno uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.