Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
OK, obrisao.
Izvinjavam se, ako vas ne interesuje, nisam imao namjeru narušiti temu. Neću se dalje javljati i kvariti
Izvinjavam se, ako vas ne interesuje, nisam imao namjeru narušiti temu. Neću se dalje javljati i kvariti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaka nam cast kao TK smo opet dobili covjeka koji hvali fudbalski savez BIH, Begica, ali i Vicu. Sigurno cemo da se izborimo za svoja prava. Tacnije Tuzla City ce da se izbori za Evropu i mozda koji trofej.
Podjoh gledati ovaj intervju, i onda shvatih da ovog smrada i seljacica ne mogu ni deset sekundi poslusati.
Pozdrav.

Pozdrav.

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
ma dobro zanemari emocije, sta tacno covjeku zamjeris u onoj prici? realno, meni nikad nije sjela ta prica da je prodavao utakmice bez dokaza.
i ovo seljacici, bosna je mala drugovi moji, to je sve jedno malo vece selo, pogotovu imajuc u vidu nasu istoriju, i kretanja stanovnistva, rijetko ko se moze pohvaliti sa tri cetiri generacije gradskog zivota kamoli vise. realno.
kad izadjes vani vidis da u bosni nemas pravog grada, metropole sa svim svojim segmetnima.
najveci problem je ta zatvorenost, izolacija kao i finansijska nemoc kompletnog drustva i onda je normalan tok da se okreces ka unutrasnjim sukobima i "neprijateljima"...
hocu reci ne treba nam ta prica.svako dobro...
- Beduin
- Kontakt:
Ne zezaj ba, pitaj sarajlije jel' Sarajevo meteopola.Sariel1987 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 08:29ma dobro zanemari emocije, sta tacno covjeku zamjeris u onoj prici? realno, meni nikad nije sjela ta prica da je prodavao utakmice bez dokaza.
i ovo seljacici, bosna je mala drugovi moji, to je sve jedno malo vece selo, pogotovu imajuc u vidu nasu istoriju, i kretanja stanovnistva, rijetko ko se moze pohvaliti sa tri cetiri generacije gradskog zivota kamoli vise. realno.
kad izadjes vani vidis da u bosni nemas pravog grada, metropole sa svim svojim segmetnima.
najveci problem je ta zatvorenost, izolacija kao i finansijska nemoc kompletnog drustva i onda je normalan tok da se okreces ka unutrasnjim sukobima i "neprijateljima"...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
nema to veze sa nasim misljenjem i stavom, realnost je surovija generalno prema balkanu.
realno, koji grad na balkanu mozes poredit sa jednim londonom, moskvom, berlinom, njujorkom, tokiom?
to su metropole...
realno, koji grad na balkanu mozes poredit sa jednim londonom, moskvom, berlinom, njujorkom, tokiom?

to su metropole...
- Beduin
- Kontakt:
Za zezam se upravo zbog toga sto neka djeca ovdje laprdaju o metropolama i Sarajevo tu svrstavaju, kao ponosni na to, a jedina destinacija izvan BiH im bio Zaostrug i Drvenik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ono intervju je ok, al' eto ispade kao on zelen, jadan njega neko' navuko na tanak led, da nije namazan sigurno ne bi bio tako uspjesan.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma naravno da je namazan, ali je tačno da smeta mnogima u i oko kluba koji žele da mešetare i parazitiraju na njemu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
U toku vremena dok je bio u Slobodi ne zamjeram mu ja recimo mnogo toga. Neke stvari su morale tako(Sloboda je to i TuzlaSariel1987 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 08:29ma dobro zanemari emocije, sta tacno covjeku zamjeris u onoj prici? realno, meni nikad nije sjela ta prica da je prodavao utakmice bez dokaza.

Ali od momenta odlaska zamjerim mu sve. Prvo nacin odlaska a onda i sve sto je uradio, i radi...mogao je uzeti bilo koji klub u BiH, niko ne bi reko rijec. Sve sa Slogom je inat Jasminu i na stetu Slobode, htio on to priznat ili ne. Jako je arogantan i prgav covjek u nekim stvarima.
Takodjer vec sam to pisao neki dan on mora da se odluci jednom. Sloboda ili Sloga...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sloboda !Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 feb 2021, 18:27U toku vremena dok je bio u Slobodi ne zamjeram mu ja recimo mnogo toga. Neke stvari su morale tako(Sloboda je to i TuzlaSariel1987 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 08:29ma dobro zanemari emocije, sta tacno covjeku zamjeris u onoj prici? realno, meni nikad nije sjela ta prica da je prodavao utakmice bez dokaza.
hocu reci ne treba nam ta prica.svako dobro...)a neke sitnice mu zamjerim, prevelike plate nekima (Karic, Dzidic, Fatic)smatram da je moglo bolje pa makar ne dosli jer zna da Sloboda to ne moze bez njeg placat...Znao je da klub nije njegov i da moze otici u svakom trenutku a ako pare nisu trebale njemu jesu Slobodi...Zbog njega smo ostali bez 2 ili 3 transfera i blizu milion i pol maraka kao klub. Nije to sada eto desava se vodis klub pravis kikseve, uradio je i milion dobrih stvari.
Ali od momenta odlaska zamjerim mu sve. Prvo nacin odlaska a onda i sve sto je uradio, i radi...mogao je uzeti bilo koji klub u BiH, niko ne bi reko rijec. Sve sa Slogom je inat Jasminu i na stetu Slobode, htio on to priznat ili ne. Jako je arogantan i prgav covjek u nekim stvarima.
Takodjer vec sam to pisao neki dan on mora da se odluci jednom. Sloboda ili Sloga...

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
ok tvoje misljenje, mada ja mislim da ne smijemo zaboravit da nas je covjek spasio gasenja, i ako nista zbog toga neke stvari je trebalo presutit ili drukcije def. postupit. ono sto mene interesuje jer sam prvi put to cuo da je pred njeg stavljen izbor da sam ide ili da ga smijene.
sve poslje toga, a nakon njegovog izlaska iz kluba, pitanje je kako bi iko od nas postupio na njegovom mjestu.
i da li je mogao drukcije postupiti ? naravno, da li bi bilo bolje po klub i po sve druge aktere? sto posto.
steta samo sto smo konacno bili na tragu necega veceg, sto od gotovog napravili veresiju, vjerovatno i nekog trofeja da se prica nastavila.. no sta je tu je, idemo dalje...
sve poslje toga, a nakon njegovog izlaska iz kluba, pitanje je kako bi iko od nas postupio na njegovom mjestu.
i da li je mogao drukcije postupiti ? naravno, da li bi bilo bolje po klub i po sve druge aktere? sto posto.
steta samo sto smo konacno bili na tragu necega veceg, sto od gotovog napravili veresiju, vjerovatno i nekog trofeja da se prica nastavila.. no sta je tu je, idemo dalje...
-
- Kontakt:
Pa nisam zaboravio nista, stavise reko sam uradio je milion dobrih stvari.
Stvari su takve da smo od borbe za goli zivot u federalnoj kad je on došao igrom slucaja opstali jedan Radnicki iz Lukavca bio ispred nas te sezone u Federalnoj pa smo se naredne vratili u PL sa Cirom na klupi hej Ciro lik bio sa Hrvatima na SP treci. Prva sezona nakon povratka do pauze bilo je lutanja i ajmo reci da smo bili u toj borbi za opstanak onda dolazi, Musemic gdje smo dobijali premije od Sarajeva da dobijemo neku obarsku koja se sa Sarajevom ne bori ni u kom slucaju, opstanak te sezone nije doveden u pitanje u drugom smo dijelu igrali extra cak smo i bod uzeli na Grbavici i tako im izbili titulu nama nije trebalo oni sa Sarajevom u borbi za titulu. Onda historija borba za titulu, izlazak u Evropu - ispadanje al' dobra predstava nismo se obrukali protiv Beitara gdje se vecinom naši klubovi primaju po 3-4-5 komada i to minimum mi ispali minimalnim porazom od 1-0 u dvije utakmice i dan danas mi onaj pokusaj Karica glavom kad izvadi golman Beitara u 90+.. hej od yebene federalne gdje si bio prvi kandidat za Prvu ligu Sjever do Evrope u roku od 4 godine... Evo Velez ima slicnu našu pricu s tim da oni nisu u borbi za titulu kao što smo mi to bili.. Azmir da nije sam otišao bio bi otjeran jednostavno je tako moralo da bude i neko je tako odlucio gdje je sad ona prica stadion svih nas... Toliko od mene zamjeram Azmiru mnogo toga nakon odlaska iz svetinje al' ipak ove stvari što je uradio gdje smo mi baš danas jedan dio je i njegova zasluga. Reprogram se ne bi nikad potpisao da Sloboda nije izborila Evropu, jer bi bez licence ostali te sezone !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
nisam ni mislio na tebe, nego generalno kad se publika okrenula, a realno nismo imali toliko razloga za tjeranje i pljuvanje..
vise je bilo razloga za hvaljenje nego kudjenje, o tom pricam. ako cemo realno.
znam par likova koji su finu lovu slobodi dali, ali se nikad nisu eksponirali, nema potrebe, isto kao sto imas likova koji kad kupe kartu misle da imaju pravo sve pljuvat i odredjivat a realno nidje veze, to ti je duznost i obaveza minimalno ako si navijac/simpatizer nekog kluba.
hocu reci, treba znati cijeniti pa i postovati svakog onog koji je svoja sredstva davao, ulagao, i bacao niz vodu za nasu slobodu. pa tako i azmira.
znam par likova koji su finu lovu slobodi dali, ali se nikad nisu eksponirali, nema potrebe, isto kao sto imas likova koji kad kupe kartu misle da imaju pravo sve pljuvat i odredjivat a realno nidje veze, to ti je duznost i obaveza minimalno ako si navijac/simpatizer nekog kluba.
hocu reci, treba znati cijeniti pa i postovati svakog onog koji je svoja sredstva davao, ulagao, i bacao niz vodu za nasu slobodu. pa tako i azmira.
-
- Kontakt:
nismo realni, samo krenemo od sebe, da li bi prije potrosili recimo 50k na sebe i porodicu ili bi dali slobodi?
ja nisam, i onda realno nemam pravo ni pljuvat ni prozivat ljude koji jesu spremni. nek je i 20k.
ja nisam, i onda realno nemam pravo ni pljuvat ni prozivat ljude koji jesu spremni. nek je i 20k.
Tuzla brate.Sariel1987 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 08:16nisam ni mislio na tebe, nego generalno kad se publika okrenula, a realno nismo imali toliko razloga za tjeranje i pljuvanje..
Intimno smo mu svi zahvalni za jedine svijetle poslijeratne trenutke kluba, ali eto, nije "tuzlanski" ne kritikovati i hebavati mater seljacku.

Covjek davao svoje novce, halalio ogroman dio svojih potrazivanja. Rijetkost.
Nego, je li logo HEEZ firme stariji od njegovog izlaska iz kluba ?

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
mramor mu radio , il je ikina 

-
- Kontakt:
Da mi porodica ne osjeti dao bi naravno. Ali da dam Slobodi a porodici nemam da priustim, ne bi.Sariel1987 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 08:32nismo realni, samo krenemo od sebe, da li bi prije potrosili recimo 50k na sebe i porodicu ili bi dali slobodi?
Uvjek je kod nas bio neki ciganluk oko kluba i navijaca, takav nam mentalitet.
Kada sam ja bio momcic popije se prije utakmice 15-20 maraka, popusi dzoja i onda kod ulaza se dere Suljoo, Suljoo da ga uvede...
Non stop se pitamo sta klub daje navijacima a sta smo mi ba dali...(cast izuzetcima).
Ali takvi smo yebi nas. Ova uprava radi "dobro "i eto treba podrzati ali nema tu hajra dok se ne bude znalo cije je, i ko se pita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.