Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la JavierBosnia » 11 feb 2021, 12:36

Normalno je da se trebas rjesiti Kvrzica, Milosevica, Bajica Djurica, Hadzica, Tatara Loncara i svih koji su se dovodili u vezu sa reprezentacijom i osvjeziti ekipu nekim novim momcima pocev od Gazibegovica, Gigovica, Burnica, Bradonjica, Hasica, Đokanovic i slicni mladji igraci koji ce zamjeniti istrosene polovnjake
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 feb 2021, 13:06

Ja nesto i nisam toliko optimistican za Bradonjica. Meni on vise djeluje ko novi slucaj Andjusica nego da ce nesto znacajnije napraviti, iako bi naravno volio drugacije. Igraci koji su standardni u solidnim ligama su Gigovic i I Sunjic. Ti bi igraci trebali da budu interesantni odma danas. Ako se Gigovic ne pozove, znaci da se kriminalna radnja i dalje nastavlja. Sto se tice Todorovica, pozitivna stvar sto je samo na posudbi u Hajduku tako da je jos na njemu, iako sigurno nije pohvalno da preko Salzburga odes u Holstein Kiel, pa onda jos u Hajduk, tj u slabiju ligu. To sto komentarisu navijaci Hajduka isto nije toliko relevantno, jer su oni ko nasi navijaci ili gori. Jedan dan imaju parolu "treba dati priliku nasoj dici", a drugi dan "treba nam kvalitetni stranci, nista od nase dice". Jedina razlika je ta sto imaju vise talenta od nas, ali generalno nisu uopste objektivni. Meni je npr dobro izgledalo onda kad smo imali Viscu i Todorovica protiv Koreje u prijateljskoj utakmici, vjerovatno jedna od boljih nasih utakmica u zadnjem periodu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 feb 2021, 13:14

Treba se uzeti iz mlade repke probrati sta valja, sto se tice nase lige ono sto valjs i treba uzimati su svakako mladji igraci koji su opet u mladoj reprezentaciji od Kovacevica Pidre, Djokanovica, Nedima Hadzica, Lukica, donedavno taj Bradonjicbpa i Hasic i sl
Onda i ove vani sto su, treba probavati

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 feb 2021, 13:59

JavierBosnia je napisao/la:
11 feb 2021, 13:14
Treba se uzeti iz mlade repke probrati sta valja, sto se tice nase lige ono sto valjs i treba uzimati su svakako mladji igraci koji su opet u mladoj reprezentaciji od Kovacevica Pidre, Djokanovica, Nedima Hadzica, Lukica, donedavno taj Bradonjicbpa i Hasic i sl
Onda i ove vani sto su, treba probavati
Problem je sto ce opet ove neke vece potencijale iz mlade repke ostaviti do krajnjeg da i igraju za nju bez obzira sto mogu pomoci A-repci, rijetko neki igrac je imao tu prilivegiju da nastupa za A-Repku, a da je imao pravo i za U21. Po meni losa praksa koju furaju godinama u nasoj repci.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 feb 2021, 14:01

Slazem se, mislim da bi dosta njih ostvarilo vece i bolje transfere i brze napredovalo da su igrali na tom vecem nivou, a imali su potencijala

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 feb 2021, 15:47

Ivaylo, evo ti tim za Katar 2022 :bih:

slika

Viscu ne treba niposto stavljati jer nam samo upropastava napade. Prije bih stavio Hajrovica ili Stevanovica nego njega.

na RB moze i Cipetic koji je dva put bolji od prosjecnog Todorovica.

A Pjanicu treba objasniti da nemamo nikakve koristi od njegovih kratkih pasova i da mora igrati ulogu koju je prije imao Miske.

Pozvati takodje sve mlade koje bi mogli izgubiti kao na primjer Burnica i Gigovica
Zadnja izmjena: CevapiPrijeUtakmice, dana/u 11 feb 2021, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 11 feb 2021, 15:53

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
11 feb 2021, 15:47

slika

Viscu ne treba niposto stavljati jer nam samo upropastava napade. Prije bih stavio Hajrovica ili Stevanovica nego njega.

A Pjanicu treba objasniti da nemamo nikakve koristi od njegovih kratkih pasova i da mora igrati ulogu koju je prije imao Miske.
Svidja mi se ofanzivniji Pjanić, top formacija. Demirovića možeš isto desno kao Inside Forward da igra
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 feb 2021, 15:56

Vrana znaci lomi Messija ovaj put u Kataru dok se Ivaylo smjeska sa strane, u šuškavcu :thumbup:

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 feb 2021, 16:04

Pjanic kad mu Ivaylo objasni da nema vise kratkih pasova i da mora igrati ofanzivnije:

slika

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 feb 2021, 16:06

OnakoBa je napisao/la:
11 feb 2021, 15:53

slika

Svidja mi se ofanzivniji Pjanić, top formacija. Demirovića možeš isto desno kao Inside Forward da igra
da moze i Demirovic.

Treba nam nesto novo da se vrati dobra atmosfera. Ne gledaju mi se opet Visca i Cimirot...
Ovdje je dobar balans iskusnih i mladjih igraca.

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 11 feb 2021, 16:33

slika

Pozvati takodje sve mlade koje bi mogli izgubiti kao na primjer Burnica i Gigovica
Da li i jedna reprezentacija na svijetu igra sa tri ofanzivna vezna u prvih 11? Dobar sastav to je jedina zamjerka. Gigovic umjesto Vrancica i zamjeni mjesta Pjanicu i Krunicu.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 feb 2021, 16:46

Koliko vidim Kruna je vise puta igrao na toj poziciji u Milanu.

Da li je Pjanic ista bolji u odbrani od Vrancica i Krunica?

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 11 feb 2021, 16:57

11 feb 2021, 16:46
Koliko vidim Kruna je vise puta igrao na toj poziciji u Milanu.

Da li je Pjanic ista bolji u odbrani od Vrancica i Krunica?
Bolji je od obojice ali to nije toliko tesko :D Gledao sam sve utakmice Milana u zadnje dvije godine i svoje najbolje partije je Krunić pružio na poziciji ofanzivnog veznog (npr protiv Celtica kad je postigao gol). Bas zbog njegovih defanzivnih nedostataka mu najviše odgovara taj pozicija(i u reprezentaciji mu se najviše zamjera igra u defanzivni) ili kao CM u formaciji sa tri centralna vezna. Vrancic je spor i jako loš u odbrani. To bi mozda funkcionisalo u utakmicama sa slabijim reprezentacijama gdje bi mi kontrolisali posjed, protiv jacih propuh u odbrani.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 11 feb 2021, 18:09

Kod nas će igrači poput Demirovića, Krunića/Gojaka i Prevljaka vjerovatno biti na klupi, to bi trebalo biti ovako: Begović/Šehić; Kolašinac - Saničanin/Hadžikadunić - Ahmedhodžić - Todorović/Gazibegović; Pjanić - Cimirot; Menalo/Duljević - Gojak/Krunić - Višća; Džeko.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 feb 2021, 18:21

Krunic > Gojak na poziciji ofanzivnog veznog. Gojak na klupu dok da Torino ne dotjera u red.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 feb 2021, 18:22

Goalgetter je napisao/la:
11 feb 2021, 18:21
Krunic > Gojak na poziciji ofanzivnog veznog. Gojak na klupu dok da Torino ne dotjera u red.
Zauvijek*, nek' se zajebava u Torinu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 feb 2021, 18:28

Vucevich je napisao/la:
11 feb 2021, 18:22
Goalgetter je napisao/la:
11 feb 2021, 18:21
Zauvijek*, nek' se zajebava u Torinu.
Dovoljno je bilo pogledati utakmicu Milan - Torino, i skontati kako se nezrelo ponasa na terenu. Gojak trazi loptu, dobije loptu pa usere, ne vraca se nazad, kontra i Milan gol, i bilo je tako nekoliko puta gdje izgubi loptu i jednostavno se ponasa nezrelo. I onda sam zakljucis da uopste ne treba da dobije sansu ispred onog Verdija. Mislim zao mi je radi nas, ali tako je.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 11 feb 2021, 19:57

SAVEZ NAPOLJE !

Povedite Ivayla za rukicu :bih:

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 11 feb 2021, 21:03

JavierBosnia je napisao/la:
11 feb 2021, 12:36
Normalno je da se trebas rjesiti Kvrzica, Milosevica, Bajica Djurica, Hadzica, Tatara Loncara i svih koji su se dovodili u vezu sa reprezentacijom i osvjeziti ekipu nekim novim momcima pocev od Gazibegovica, Gigovica, Burnica, Bradonjica, Hasica, Đokanovic i slicni mladji igraci koji ce zamjeniti istrosene polovnjake
zasto se lončar dovodi u istu vezu sa ovima? igrac koji je medju najboljima u rijeci i koji ce sigurno napredovati do liga 5

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 11 feb 2021, 21:05

retromoos je napisao/la:
11 feb 2021, 19:57
SAVEZ NAPOLJE !

Povedite Ivayla za rukicu :bih:
Povedi nas Ivaylo :yawn:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Tihi i 40 gostiju.