FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije zavrseno ni sa generalnim ni sa mozzartom. Kako su sposobni, i to ce upropastiti
Ja bi da se osvrnem na ovaj termin Sarajevskog derbija. Koliko vidim ne diže se nikakva prašina oko toga, a po meni je katastrofalan potez i nastavak ubijanja i lige i derbija.
Prva stvar koja mi je zapala za oko, je da najvažnija utakmica dobija sporedni termin. Utakmice koje se izvlače u petak i ponedjeljak su uvijek, u normalnim ligama, utakmice koje ne bi dobile dovoljno pažnje od većih derbija. Tako ćete rijetko vidjeti na primjer da Bayern ili Borusija igraju u ponedjeljak ili petak. Drugoligaške utakmice se također igraju ovim danima. Dakle, derbiju se daje drugorazredni značaj.
Bez obzira što je praznik, 1.03. će biti radni dan za 80% ljudi u BiH. Možemo mi navijati da to bude praznik čitave države i kako smo ponosni na taj dan i tako to, ali je realnost da će veliki broj ljudi i u Sarajevu (posebno oni koji rade kod privatnika) taj dan raditi. Ako nam je cilj tržište od čaršije do Ilidže ok, ali mislim da se vodimo pogubnom politikom.
Hajd i ako se to proba nekako ispraviti noćnim terminom, opet igramo noćnu utakmicu u zimskom periodu. Da ne napominjem da niko nema para ni za plate igračima, al će se spržiti nekoliko hiljada KM na reflektore. Elem cirkus na cirkus. Da ne govorim koliko je "ugodno" igrati zimi noćne utakmice u Sarajevu...50% su šanse da se ništa neće vidjeti od magle.
Dalje, ponedjeljak je radni dan za čitavu dijasporu, koja je jako važno tržište.
Ne znam čija je ideja, ali čija god da je, katastrofalna je.
Prva stvar koja mi je zapala za oko, je da najvažnija utakmica dobija sporedni termin. Utakmice koje se izvlače u petak i ponedjeljak su uvijek, u normalnim ligama, utakmice koje ne bi dobile dovoljno pažnje od većih derbija. Tako ćete rijetko vidjeti na primjer da Bayern ili Borusija igraju u ponedjeljak ili petak. Drugoligaške utakmice se također igraju ovim danima. Dakle, derbiju se daje drugorazredni značaj.
Bez obzira što je praznik, 1.03. će biti radni dan za 80% ljudi u BiH. Možemo mi navijati da to bude praznik čitave države i kako smo ponosni na taj dan i tako to, ali je realnost da će veliki broj ljudi i u Sarajevu (posebno oni koji rade kod privatnika) taj dan raditi. Ako nam je cilj tržište od čaršije do Ilidže ok, ali mislim da se vodimo pogubnom politikom.
Hajd i ako se to proba nekako ispraviti noćnim terminom, opet igramo noćnu utakmicu u zimskom periodu. Da ne napominjem da niko nema para ni za plate igračima, al će se spržiti nekoliko hiljada KM na reflektore. Elem cirkus na cirkus. Da ne govorim koliko je "ugodno" igrati zimi noćne utakmice u Sarajevu...50% su šanse da se ništa neće vidjeti od magle.
Dalje, ponedjeljak je radni dan za čitavu dijasporu, koja je jako važno tržište.
Ne znam čija je ideja, ali čija god da je, katastrofalna je.
Pa zbog ovog sivila, mase negativnosti i depresije ja bi svaki dan izlazio sa necim u javnost, navijači a bgm i forumaši su nam u teskoj depresiji
marketing je mila majka samo dočaravaj
marketing je mila majka samo dočaravaj

Nema logike objavljivati ako su pregovori u toku, sve u svoj vakat
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Klasični Kana
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nije rodjo nego brat

Sinisa sa svojim storijima poceo i na Klixu izlaziti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Smanjite doživljaje, kao i iznošenje stvari koje nisu ovdje za javno objavljivanje. Šta vam je? NIje nam dosta s.ranja, pa trebamo dodatno kuhati i iznositi neistine i poluistine. Nije nam u interesu, ali nikako. Ne branite neodbranjivo, ali i ne napadajte neistinama. Ono što je sigurno je da možemo komentarisati igru, hvaliti ili kritikovati, kako se kome sviđa, jer nam je to dostupno, u kakvom takvom obliku. Hajmo se malo na to fokusirati, svaki dan tekma, ostavite se predsjednika, sponzora, finansija, kada nemate pojma šta i kako se tu radi.
-
- Kontakt:
KANA trepni ako si otet ili ti neko koristi profil.
-
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ja jučer ovdje nudio opkladu da neće do marta ostati na funkciji.
Uprava na more!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igraci moraju zadovoljniji uci u nastavak sezone.. Koliko su bitne pripreme, toliko je bitno da oni ne igraju preko kurca i prave kojekakve gluposti iz fursata zato sto im se duzno.. Jednostavno moramo pricati o finansijama jer je to glavna stavka u danasnjem fudbalu.. Svi bi mi najvise volili da pricamo samo o terenu ali sve dok im se duzno oni ce imati alibi za setkanje i bolikurcstvo, pa ih sve do tada i ne mozemo objektivno ocjenjivati..VeteranSA je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:51Smanjite doživljaje, kao i iznošenje stvari koje nisu ovdje za javno objavljivanje. Šta vam je? NIje nam dosta s.ranja, pa trebamo dodatno kuhati i iznositi neistine i poluistine. Nije nam u interesu, ali nikako. Ne branite neodbranjivo, ali i ne napadajte neistinama. Ono što je sigurno je da možemo komentarisati igru, hvaliti ili kritikovati, kako se kome sviđa, jer nam je to dostupno, u kakvom takvom obliku. Hajmo se malo na to fokusirati, svaki dan tekma, ostavite se predsjednika, sponzora, finansija, kada nemate pojma šta i kako se tu radi.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Rekose da ce ubrzo nova skupstina, zna li se ista kad mozemo to ocekivati, imamo li neki plan b ako ovaj izlevati ?
Eh eto kada se ovdje "lupa" o finansijama, platama, dugovima, sponzorima, to će sigurno pomoći da klub vrati dugove, i da ekipa kvalitetnije uđe u proljeće. Poenta je da ovdje ljudi izmišljaju, iznose netačne informacije, pišu poluinformacije, i na kraju malo ili skoro ništa tačno. Ne kontam čemu? Koji je smisao?MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 feb 2021, 21:58Igraci moraju zadovoljniji uci u nastavak sezone.. Koliko su bitne pripreme, toliko je bitno da oni ne igraju preko kurca i prave kojekakve gluposti iz fursata zato sto im se duzno.. Jednostavno moramo pricati o finansijama jer je to glavna stavka u danasnjem fudbalu.. Svi bi mi najvise volili da pricamo samo o terenu ali sve dok im se duzno oni ce imati alibi za setkanje i bolikurcstvo, pa ih sve do tada i ne mozemo objektivno ocjenjivati..VeteranSA je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:51Smanjite doživljaje, kao i iznošenje stvari koje nisu ovdje za javno objavljivanje. Šta vam je? NIje nam dosta s.ranja, pa trebamo dodatno kuhati i iznositi neistine i poluistine. Nije nam u interesu, ali nikako. Ne branite neodbranjivo, ali i ne napadajte neistinama. Ono što je sigurno je da možemo komentarisati igru, hvaliti ili kritikovati, kako se kome sviđa, jer nam je to dostupno, u kakvom takvom obliku. Hajmo se malo na to fokusirati, svaki dan tekma, ostavite se predsjednika, sponzora, finansija, kada nemate pojma šta i kako se tu radi.
Zbog toga kažem da se više fokusiramo na komentare, analize i mišljenja ostvarenja na terenu, jer u suprotnom sami sebi dodatnu gorčinu dodajemo.
Prvi mart neredan dan, sta hocete?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.