FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ovo su namjestili vico i pitarihordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 17:24ElCartel11 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 17:19Jest pa, da anamo oni puste svoju hrvatsku himnu, bjezi ba.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:16Samo radi te utakmice 100+ ljudi ce mininalno kupit taj Arena Cloud. I ja bih isto uradio, ne vidim problem. A i to sto je praznik odlicna stvar taman nek pocne sa himnom.
Malo hrvatski, malo bošnjački a evo malo i srpski![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Nece Vedo pakas da prizna, a bio gotov pa pristao.. 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prolazila mi je reklama par dana. A evo i ja vidim da na netu nema te cijene od 7,5 KM, ali i nema nikako cijene za Bronze paket.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:42Gdje pise da je cijena 7.5 KM, poszoji samo silver paket od 9e sto je 18 KMNisamInSajder je napisao/la: ↑11 feb 2021, 15:56
Pa onda bi trebali pomjeriti sve za par dana, ako je zbog navijaca. A nije.. Zbog Arene Cloud 100%, cijena za 4 kanala Arene 7,50 KM.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
"Letonci su Brkića pratili dulje vrijeme i kao najboljem vrataru Premijer lige (i vrataru desetljeća u Zrinjskome) ponudili mu plaću od 200.000 eura godišnje, plus premije"
FC Riga
FC Riga
kako Vedo popiša i klub i ligu
da je sreće upravo ovakvi igrači koji su neki trag ostavili vani došli bi vamo da promovišu ligu a samim tim i državu.....
ako je ovo istina za Brkića i platu onda ne znam stvarno čemu da se mi nadamo ako nam je i 10 000 KM puno
da je sreće upravo ovakvi igrači koji su neki trag ostavili vani došli bi vamo da promovišu ligu a samim tim i državu.....
ako je ovo istina za Brkića i platu onda ne znam stvarno čemu da se mi nadamo ako nam je i 10 000 KM puno
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo je 30.000 mjesecno + premijeFoSte95 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 18:12kako Vedo popiša i klub i ligu![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jooo soom ploootiiiiiooo! Dvaes maraka! Mojih dvaes maraka!
Kazujte mi zato kolko klub imaaa pooraaa!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
O mnogo čemu ti nemaš pojma, a hračeš to o čemu nemaš pojma.JVVVST je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:22Nemam pojma, onaj ko je pisao ove "vrijednosti" ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Jes procitao Tobe Kljex, nije mu se ni javio ba...
Zvao kapitalca, ovaj mu reko “ne bih u bih, ja bih iz bih!”
Prvotimci FK Sarajevo Belmin Dizdarević, Halid Šabanović i Numan Kurdić ostatak sezone će provesti na posudbama.
Mladi golman našeg tima, devetnaestogodišnji Belmin Dizdarević, do kraja sezone boraviti će u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ekipi koja zauzima devetu poziciju na tabeli Premijer lige. Njemu će društvo praviti još jedan član naše ekipe, desni bek Halid Šabanović.
Numan Kurdić do kraja sezone na posudbi će biti u redovima albanskog prvoligaša, FK Kukesi. Riječ je o ekipi koja zauzima 6. poziciju na tabeli Kategorie Superiore.
Mladi golman našeg tima, devetnaestogodišnji Belmin Dizdarević, do kraja sezone boraviti će u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ekipi koja zauzima devetu poziciju na tabeli Premijer lige. Njemu će društvo praviti još jedan član naše ekipe, desni bek Halid Šabanović.
Numan Kurdić do kraja sezone na posudbi će biti u redovima albanskog prvoligaša, FK Kukesi. Riječ je o ekipi koja zauzima 6. poziciju na tabeli Kategorie Superiore.
Toliko o našoj ligi, Jakirević reče da su ih mnogi igrači odbili, jer neće u našu ligu.
Ovo ces nam detaljnije pojasniti kad bude vrijeme. I ja sam korisnik Telemaha, a na pretplati sam na telecomu na telefonu. I valjda ti na racun dodaju ovih 5 ili 10 KM sto izaberes?JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:54Ja koji ostajem korisnik Telemacha imam dovoljno dobro rjesenje u vidu Moja web TV, gdje imas i moju tv i arenetm01hzne je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:44Tako je, to je najmanji paket. Molit ćete Boga da na MojaTV budu prijenosiJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:42
Gdje pise da je cijena 7.5 KM, poszoji samo silver paket od 9e sto je 18 KM![]()
![]()
1. 2 KM za 30 dana i 10gb gratis za gledanje (cca nekih 4-5 utakmica) dovoljno da sve utakmice Sarajeva gledate za 2 KM ili mozete uvijek dokupiti 100gb za 5 KM da gledate i Seriju A i sl
2. 10 KM mjesecno neograniceno gledanje
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- SarajevoForza
- Kontakt:
Kurdić u međuvremenu 2 x 90 min za Kukesi, al hajd barem su ikako objavili. Sad još čekamo za Kanurića.Zukanovic je napisao/la: ↑11 feb 2021, 19:32Prvotimci FK Sarajevo Belmin Dizdarević, Halid Šabanović i Numan Kurdić ostatak sezone će provesti na posudbama.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Pa to se Uvijek i znalo. Nije tajna vala. Nasa sreća će biti i prednost, ako odvojimo titulu ako Bog da, i budemo nosioci u 2 pretkolu lp. Čim se plasira u grupe nečeg jer će i ovo treće biti veoma jako takmičenje. Time ćeš privući i one koje nisi mogao dovest sada. Recept je da ovdje pokupi što je najbolje. Osvaja titule koeficjente. I imas se cemu nadat u evropi. A sto vecina raje ne konta ne razumije to je vec nesto drugo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.