Pustis da ti Morz i onaj masnica prcaju klub, ti klimas glavom i to se zove ljubav.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ajdohordas
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Htjeli su neki da imamo kult licnosti ko oni tamo.. ne mogu da vjerujem da neko moze biti zavidan na njihovu "ljubav". Moraju oni braniti i vjerovati jer su odyebali Misketa da im se taj vrati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Kako meni na k idu nekada ovi pokusaji navijaca Sarajevo.
Mi se kroz citavo postojanje trudimo da budemo drugaciji od uhljupa i politickih miljenika i radimo sve suprotno i dodje ti neko i izvali da je to njihovo ljubav prema klubu. Kakva ljubav je to covjece dragi? Nema ko im Zelju nije isisao a najvise ti sto su "zelju najvise voljeli".
Ja da sam kao oni i da volim klub onako kao oni, ja bih za Olimpik navijao.
Imate selam od Sabrine, evo Krste pozdravlja
Al bez zayebancije nesto su se okupili ovdje
Al bez zayebancije nesto su se okupili ovdje
"Timeo Insajdos et dona ferentes"
Vergilije, "Eneida", 46.god. BC
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:48"Timeo Insajdos et dona ferentes"
Vergilije, "Eneida", 46.god. BC
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije pojačanje u pitanju... Samir Cerić izabrao Sabrinu za investitora
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ja ovdje pricam o navijacima, a ne klubu. Stitimo ga tako sto yebemo mrtve ljudima koji su nas za tri godine usrecili kako nije niko u zadnjih 20 godina? Cudan neki nacin podrske klubu.feniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:37To sto oni vole i zimire na sve i svasta je pogubno. Volimo i mi, samo mi ga i stitimo. Da smo ko i oni i nas bi davno opljackali razjebali srozali. Sve sto si ti napiso je na kraju krajeva neki + za nas i za klub sto je najbitnijeMiljacka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:25Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:08
Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
ajdohordas
- Kontakt:
De ba nemojte se pravit debilima kad niste debili. I nemojte izvlacit iz konteksta ono sto vama odgovara samo da bi svoje bljuvotine i svoja **** opravdali koja ste sasuli na klub i upravu zanemarujuci sve uspjehe koje su ostvarili. Vrlo dobro znate sta je momak htjeo reci i na sta je mislio, iako se jednim dijelom pogresno izrazio.
Na kraju krajeva spremite se da pojedete sva ta **** koja ste posrali, u zadnjih par dana.
Ubrzo opet pocinje pishanje po cijelog ligi, pljuvacima i pesimistima kao i u zadnje tri godine.
Na kraju krajeva spremite se da pojedete sva ta **** koja ste posrali, u zadnjih par dana.
Ubrzo opet pocinje pishanje po cijelog ligi, pljuvacima i pesimistima kao i u zadnje tri godine.
Zakoracio je desnom nogom preko praga, sjeo je na stolicu...fotografi su tu....to je to
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Konačno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.