Znaci ostalo je samo jos da smo najgora liga u Evropi i da ovi igraci guglaju 'gradski stadion Bijeljina stanje' pa nas odbiju radi togafeniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:02Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 10:47Znaci ostalo je samo jos da smo najgora liga u Evropi i da ovi igraci guglaju 'gradski stadion Bijeljina stanje' pa nas odbiju radi togafeniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:02Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci![]()
E zato ljudi sa foruma znaju kakav je ko.
Pita li se iko sto vidovita Dzemila ne skida vise sihire, ne govori cija je zena ili muz napravio prevaru , sto ne pravi zapise...
Ne pita se niko...?
A zena radi punom parom za skauting sluzbu foruma...
" Boga mi od ovog nejmate fajde, nedje je na nokte udario nece ni dva gola za vas dati..."
Pita li se iko sto vidovita Dzemila ne skida vise sihire, ne govori cija je zena ili muz napravio prevaru , sto ne pravi zapise...
Ne pita se niko...?
A zena radi punom parom za skauting sluzbu foruma...
" Boga mi od ovog nejmate fajde, nedje je na nokte udario nece ni dva gola za vas dati..."
Dusa sto nas Miske odbihordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 10:47Znaci ostalo je samo jos da smo najgora liga u Evropi i da ovi igraci guglaju 'gradski stadion Bijeljina stanje' pa nas odbiju radi togafeniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:02Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- hordasDoboj
- Kontakt:
BravoZoran28 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 10:57Dusa sto nas Miske odbihordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 10:47Znaci ostalo je samo jos da smo najgora liga u Evropi i da ovi igraci guglaju 'gradski stadion Bijeljina stanje' pa nas odbiju radi togafeniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:02Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci![]()
kaze kaljuza nece on
Slik'o se Vedo sa SFK, nudio se, al nasi nista
a lik u Saraj'vu evo sedamn'esti dan
![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dusa stavi vise smaJlova 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce ko doci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 feb 2021, 09:28Valjda.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:47Danas jedno od dva pojačanja koja je najavio @OsmaDolazi![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
KO JE SA NAMA DO 2023. GODINE
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad te vec smatram za ozbiljno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mirko Oremus dogovorio je nastavak saradnje sa FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De ne yebite, ja se ubio gledajuci zvanicnuJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:16Mirko Oremus dogovorio je nastavak saradnje sa FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa nisam rekao da je na zvanicnojGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:19De ne yebite, ja se ubio gledajuci zvanicnuJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:16Mirko Oremus dogovorio je nastavak saradnje sa FK Sarajevo![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:20Pa nisam rekao da je na zvanicnojGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:19De ne yebite, ja se ubio gledajuci zvanicnuJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:16Mirko Oremus dogovorio je nastavak saradnje sa FK Sarajevo![]()
nije jos u javnosti ali bit ce
Znaci @Osmadolazi je bio upravu, aBd da na zvanicnoj uskoro bude i Mirko i Milicevic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmetović, njih trojica su bili naša tri najbolja igrača dok su sva trojica bili tu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 feb 2021, 01:04Koji je to treci povrijedjen ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:55Sad ne zna niko kako stojimo jer su nas napustila 2 najbolja igrača a treći najbolji je povrijeđen. Kakvi ćemo bit bez tih igrača, ne znamo, znamo samo kako smo bez njih izgledali protiv Radnika, ne baš najbolje.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:51Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.
Da si to pitanje postavio prije odlaska pomenutog dvojca, rekao bi da bi bili u top 10 po kvalitetu.
Da smo slabiji bez njih trojice - itekako, pa nema ekipe na svijetu koja neće biti slabija kad im fale 3 najbolja igrača.
Mi sa adekvatnih zamjenama/pojačanjima i pametnim radom možemo dić ekipu i na level veći nego sa njima trojicom, pa vidjet ćemo hoćemol.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Joj sto me neki tjeraju ovdje da svasta napisem...
Moralne vertikale horizontale guvernale
Moralne vertikale horizontale guvernale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kovacevic
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski
Handzic

Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski
Handzic
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kristalnih 11 u mjesecu Maju.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:27Kovacevic
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski
Handzic
![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Nema ga sta zvat... kafica, lagani razgovor sa covjekom, intervjuSanchez1987 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 09:22Kad novinari pisu za pojacanja iz 1 federalne onda, pa zar vjerujete novinarima,sad kad je kao zvao Vedu e to je istina novinari sve znajuIndianac je napisao/la: ↑11 feb 2021, 02:35Pitaj ga jesu li svabe ljubomorne kad cuju da je pricao sa musijinim isprdkom i da li mu uopste vjeruju da ga je zvao taj velikan?Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 feb 2021, 02:09Vidjet cemo sta ce Vedad odgovoriti na pitanja novinara sutra...posalji Hadzija ponudu Lewandovskom i ostani dozivotni SD boli te
![]()
Od nekoliko pitanja jedno ili dva ce biti Tobetovo i moje
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 11 feb 2021, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bhfanatic14, James1987, SilaMoc1946, zagorski i 76 gostiju.