Humorističan nam je Ado, neka ga. Ako voli da se ponavlja, samo nek gura.ajdohordas je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:25Ne mozes vjerovat koja kolicina gadosti i bljuvotine prema covjeku koji u najmanju ruku radi solidan posao.
Fuj svega mi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije moj jeste mog kluba i zsmalo nas je kostao odlaska investitora i doticnog nabijem na ku.rac za sve a posebno za transfer cimirotaNisamInSajder je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:28Jel uzeo tvoje pare? Jel tvoj novcanik laksi za 500 000 KM?
To isto vrijedi i da nas je zavaljao Jahic. Nit vama u novcanik nit iz novcanika...
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci trebamo gledati i sutjeti kad neko krade u klubu. Ha ja sta nas zaboli ako ce nas krasti i bas to nas recimo ugasiti kao klub. Svasta.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sad ne zna niko kako stojimo jer su nas napustila 2 najbolja igrača a treći najbolji je povrijeđen. Kakvi ćemo bit bez tih igrača, ne znamo, znamo samo kako smo bez njih izgledali protiv Radnika, ne baš najbolje.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:51Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.
Da si to pitanje postavio prije odlaska pomenutog dvojca, rekao bi da bi bili u top 10 po kvalitetu.
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Koji je to treci povrijedjen ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:55Sad ne zna niko kako stojimo jer su nas napustila 2 najbolja igrača a treći najbolji je povrijeđen. Kakvi ćemo bit bez tih igrača, ne znamo, znamo samo kako smo bez njih izgledali protiv Radnika, ne baš najbolje.bordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:51Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.
Da si to pitanje postavio prije odlaska pomenutog dvojca, rekao bi da bi bili u top 10 po kvalitetu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa negdje u 4 jakosnoj grupibordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:51Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.

Prva grupa: Dinamo, Zvezda
Druga: Partizan, Rijeka, Osijek
Treca: Maribor, Olimpija, Hajduk, Gorica, Vojvodina
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prije bih rekao da smo treca, jer ne vidimko bi nas mogao dobit od navedenih.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 01:09Pa negdje u 4 jakosnoj grupibordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:51Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.
Prva grupa: Dinamo, Zvezda
Druga: Partizan, Rijeka, Osijek
Treca: Maribor, Olimpija, Hajduk, Gorica, Vojvodina
Na kraju si nas stavio u rang Slaven Belupa, Cukarickog, Celjea, Buducnosti itd a ipak smo kvalitetniji od njih.
-
- Kontakt:
Prijatelju ovdje ima 10-15 momaka koji su bliski Klubu ili bili bliski. Imaju info. iz prve-druge ruke. Ja nisam taj, pisem samo po osjecaju i kad pogledam tm vidim do kad ko ima ugovor. Manje-vise svi igraci zele ostati u FKS do isteka ugovora, jer nigdje ne mogu naci bolje uslove. Oni koji imaju ponudu iz vana odlaze. Malo ih majkemi, trojica u zadnje 3 god.(Rahman,Stanojevic i Derac dresa). 10-15 nasih igraca bi sad produzili na 4 god. i pod slabijim uslovima.hordasDoboj je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:53Nisi mozda upratio, ali ja sam bio ovdje jedan od kriticara ovog roka. I ja sam misljenja da uz krilo i da niko ne ode ova ekipa moze bez problema zavrsiti prvenstvo.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:46
Prijatelju do 30.6. "21 treba odigrati 14 bitnih utakmica(dobro zakljucno sa majem) i Kup 4-5(manje bitno):
l. krilo : Jukic, Krste, Milanovic i Dervisagic
stoper: Adukor, Besic da treba ako bi unovcili Milicevica (?)
l.bek: Salcin, Hodzic
Mi ako od 30.06.2021 ne okupimo roster da grmi, onda Uprava ??? Zao mi je, ali se treba zahvaliti prekobrojnim, a ima ih mashala.
Kasnimo za Evropu ove godine, dosta opravdano i mislim da tek od januara 2022 g. mozemo posloziti ekipu za Evropu 2022/23 g.
Ne kudim i ne kritikujem, napredak je ocit. Na kraju mislim da smo kroz ovo morali proci, ali MORAMO popravljati.
@fera gromado ljudska![]()
![]()
Cinjenica da nismo napredovali onako kako smo trebali i da nismo pripremili ekipu za Evropu. Nije jos nista izgubljeno ni na ljeto da dodju igraci koji su kvalitet ali sigurno da se moglo i ranije.
Dakle imamo dosta igraca koji su malo ili nikako dali doprinos za Titule i +9, oni ce ostati do isteka ugovora(30.06."21). Nam je prosle god. dao dozvolu za angazovanje TSS, Milicevica.. Sad ??

Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pitaj ga jesu li svabe ljubomorne kad cuju da je pricao sa musijinim isprdkom i da li mu uopste vjeruju da ga je zvao taj velikan?Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 feb 2021, 02:09Vidjet cemo sta ce Vedad odgovoriti na pitanja novinara sutra...
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Jedva cekam da otkrije!Indianac je napisao/la: ↑11 feb 2021, 02:35Pitaj ga jesu li svabe ljubomorne kad cuju da je pricao sa musijinim isprdkom i da li mu uopste vjeruju da ga je zvao taj velikan?Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 feb 2021, 02:09Vidjet cemo sta ce Vedad odgovoriti na pitanja novinara sutra...
Pitao sam ga ako je tacno nek i Izeta nagovori da dodje al nece momak to da pita, ne gotivi nas paaaaa malo mu vokri

Cijeli zivot za ideju, tvoje rijeci su u spreju
Zato nemoj da te puca, paranojaaaaaa
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mi ako ugazimo malene i Zrinju 80% smo prvaci, a ako i Listicu nabijemo gotovo je. Vadi fanfare.
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
Brate moras shvatiti da nece niko u nasu ligufeniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:02Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napokon da je neko tome stao u kraj - i odmah rezultati zadnje dvije sezone.

Pljuckajte lagano, to je sve sto mozete.
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, Beli98, Benko123, BeYaZ, BLN030, boki86, Bosniacum Lilium, bvsic, Combattente87, Dadox, Dobrinja12345, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], head88, HZbec, iliyaa8, insimadop, Inspiracija, JackW, James1987, johntravolta123, Kaunas, kogmagie46, laznokrilo, LegendKiller, MaroonWhite1946, miguelramos, mikimaus, napoleon72, NazorUso, OzmoodPinglewood, Pantelija, perodeformero, pinki, Posejdon, Rauber33, relativizam, riki46, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, tajsamja, tuitamo, UltraNorth, Vanja8, Venom, ZaZelju i 570 gostiju.