Ma ima i toga , ali opet vidi im zadnjih par utakmica.Ekipa koja je treca najskuplja u Italiji igra toplo hladno i desi se da na nekim utakmicama ne naprave nijednu sansu.De Laurentis pregovara sa Sarriem, mozda vidimo daleko opasniji Napoli do kraja sezone ako Sarri zamijeni Gattusa.delinjo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:08Moguce ali ja i ne mislim da je nesto do njega,tesko je izbiti ovaj luzerski mentalitet iz igraca Napolija,ajmoi realno buraz od Sarrija pa evo sve 5,6 godina ,svake godine su u igri za neki trofej i mislim da su samo onaj kup uzeli...Insigne,Mertens,sve su to meni solidni igraci ali ce u gotovo svakoj bitnijoj utakmici cokirati![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma jeste ali i to skuplja je pitanje koliko je mjerilo,hajde eto Lozano se vodi kao neki skup i dobar igrac a realnost je da je ispodprosjecan igrac koji ne zasluzuje uopste igrati ovaj nivo fudbala.meepo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:12Ma ima i toga , ali opet vidi im zadnjih par utakmica.Ekipa koja je treca najskuplja u Italiji igra toplo hladno i desi se da na nekim utakmicama ne naprave nijednu sansu.De Laurentis pregovara sa Sarriem, mozda vidimo daleko opasniji Napoli do kraja sezone ako Sarri zamijeni Gattusa.delinjo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:08Moguce ali ja i ne mislim da je nesto do njega,tesko je izbiti ovaj luzerski mentalitet iz igraca Napolija,ajmoi realno buraz od Sarrija pa evo sve 5,6 godina ,svake godine su u igri za neki trofej i mislim da su samo onaj kup uzeli...Insigne,Mertens,sve su to meni solidni igraci ali ce u gotovo svakoj bitnijoj utakmici cokirati![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izdrzi Vrebac 

Za Lozana se slazem , cak je meni Pollitano mnogo bolji igrac od Lozana, ali opet ima Napoli kvalitetnih igraca kao sto su Insigne,Osimhen,Ziellinski,Bakayoko,Fabian Ruiz,Mario Rui,Mertens,Di Lorenzo,Manolas ,Koulibaly.
Misljenja sam da Gattuso ne zna iskoristit sav ofanzivni potencijal i kvalitet koji ima.
Eh tu dolazimo do dijela gdje se slazem sa tobom oko Gatuusa,on je trener koji ce nastimati odbranu i igrati taj neki kontraski fudbal,nema on sta traziti u Napoliju,tu se moram sloziti da im je dodatno ubio ofansizvni potencijal.meepo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:36Za Lozana se slazem , cak je meni Pollitano mnogo bolji igrac od Lozana, ali opet ima Napoli kvalitetnih igraca kao sto su Insigne,Osimhen,Ziellinski,Bakayoko,Fabian Ruiz,Mario Rui,Mertens,Di Lorenzo,Manolas ,Koulibaly.
Misljenja sam da Gattuso ne zna iskoristit sav ofanzivni potencijal i kvalitet koji ima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- FabioParatici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Apsolutno se slažem kolegameepo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:36
Za Lozana se slazem , cak je meni Pollitano mnogo bolji igrac od Lozana, ali opet ima Napoli kvalitetnih igraca kao sto su Insigne,Osimhen,Ziellinski,Bakayoko,Fabian Ruiz,Mario Rui,Mertens,Di Lorenzo,Manolas ,Koulibaly.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
@fabioparatici
9031 dan.
Živio.
9031 dan.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- FabioParatici
Jel ovo Jiangsu Suning hinjski otpustio trenera koji im je donio titulu prvaka? Pa se ti moj Conte daji, trosi i bori da im doneses neku titulu, a na kraju ce te otjerat ko kera. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa Canta je prava kopija iz Juventusa..FabioParatici je napisao/la: ↑11 feb 2021, 11:45Jel ovo Jiangsu Suning hinjski otpustio trenera koji im je donio titulu prvaka? Pa se ti moj Conte daji, trosi i bori da im doneses neku titulu, a na kraju ce te otjerat ko kera.![]()

Slijedeci je stadion..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Znaci oplako sam radi Demirala...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- FabioParatici
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... d-MAN.html
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Prognoza sutra Napoli - Juventus ? 0 - 1 , 0 - 2 ili 1 - 2 ?
- Beduin
- Kontakt:
Kad vec ne mogu oba kluba izgubiti onda 0:0 i ja zadovoljan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj Lozano ima IQ u minusu.
Ovu ruku bi morao gledati. Penal za napoli
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Glup potez Chiellinia al odluka, po meni, bas zajbana. Woj je svakako bio na lopti. Al sudije to izgleda ne gledaju.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bio je i igrac Napolia na lopti prije nego ga spucase sakom 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kao u kupu protiv nas, lopta nije ni blizu igraca ali faul je faul.
Napoli ima strasan kadar, sa pravim trenerom siguran sam da bi se tukli za scudetto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.