Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
#falilo6igraca#nijebiokontakt#plusvalenza#internaprodaju#interuminusu#stavisliku#CrvenizaBrozovica#Contenijenasalegenda,ilijeste#intermijenjalogo,kopirajuve#mauroicardiigracsakarakterom#
- FabioParatici
Da je Siamo biti lahko, Siamo bi bio svahko. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Jel sa zdravljem sve ok brate ,ide li po planu ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela brate tako je vjeruj mi,ako ne vjerujes meni odi pa vidi njegove brojke 5-6 godina vec unazad.delinjo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 18:35Odvadi malo i ti ,cuj garantuje 20 + golova po sezoni![]()
Icardi je top igrac

Možda zato što će ovo još uvijek biti grb? Samo blaga evolucija postojećeg grba, nismo izbacili sve i ostavili jedno stilizovano slovo kao neki.Juventinisimo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 18:26Brat Paratici nas je obradovao sa novim Inter logom....zar nam se nisu smijali prije par godina??![]()

Normalno je da se grb mijenja kroz historiju i nemam ja ništa protiv izmjena ali da ne odstupa previše od tradicije, da svako ko ga vidi po prvi put da ga odmah asocira na Inter, za razliku od npr. stilizovanog slova J koje prije svega nije grb a kamoli da ima nešto sa tradijom kluba. Juventini kao i uvijek miješaju babe i žabe i pokušaju sve utrpat u isti koš s njima.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ide Hvala bogu nabolje, ali imam jos borbi a ubi me i Korona. Ova zatvorenost mi ne ide u prilog zbog Psiholoskog stanja! Tako da Imam vremena pa ovdje citam gluposti i poredjenja cija **** je veca i tolike strucnjake!
Nema respekta ni kulture komentarisanja vec odmah vrijedjanja i zadrta vjerovanja u neku svoju ideologiju? Zalosno stanje naseg mentaliteta.
Pozdrav tebi...
Izdrzi brate sad ce bolje vriejme pa ces i ti odmah biti bolji,vazno je da ide na bolje ...Vrebac je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:56Ide Hvala bogu nabolje, ali imam jos borbi a ubi me i Korona. Ova zatvorenost mi ne ide u prilog zbog Psiholoskog stanja! Tako da Imam vremena pa ovdje citam gluposti i poredjenja cija **** je veca i tolike strucnjake!
Nema respekta ni kulture komentarisanja vec odmah vrijedjanja i zadrta vjerovanja u neku svoju ideologiju? Zalosno stanje naseg mentaliteta.
Pozdrav tebi...
A moj ti je savjet zbog foruma nema nerviranja,sta ce ti to u zivotu ...
@ronaldo pa u Parizu i nema neke brojke

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@Delinjo
Kako brate prve sezone u 20 tekmi u prvenstvu dao 12 golova,a ove evo u 11 tekmi 5 komada. Dakle pricam samo o prvenstvu,prosle sezone je dao u LP cini mi se 5 komada,a ove u LP jos nije igrao jer je bio povrijedjen.
@Vrebac
Hvala Bogu da ide na bolje,veliki pozdrav
Kako brate prve sezone u 20 tekmi u prvenstvu dao 12 golova,a ove evo u 11 tekmi 5 komada. Dakle pricam samo o prvenstvu,prosle sezone je dao u LP cini mi se 5 komada,a ove u LP jos nije igrao jer je bio povrijedjen.
@Vrebac
Hvala Bogu da ide na bolje,veliki pozdrav

Malo je pao u Parizu ali da se vrati opet bi bio ubjedljivo najbolji finisher u ligi, ne znam igrača koji ima tako visok procenat realizacije. Ali uz njega u paketu dolazi i kurava pa eto ko se smije upustit u taj rizik nek izvoli.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Icardi je odličan napadač ,ali koji god klub da ga dovede sretno mu bilo upravo zbog njegove zene agenta.
- Beduin
- Kontakt:
Ja donedavno nisam ni znao za bolest i slucajno procitam na Interovoj temi, tacno mi je Vrebac odmah tad porastao u ocima, sampion za mene. Nek je hairli druze, da prebrodis sve to i krenes kroz zivot jos jaci i zdraviji aBd.delinjo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:59Izdrzi brate sad ce bolje vriejme pa ces i ti odmah biti bolji,vazno je da ide na bolje ...Vrebac je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:56Ide Hvala bogu nabolje, ali imam jos borbi a ubi me i Korona. Ova zatvorenost mi ne ide u prilog zbog Psiholoskog stanja! Tako da Imam vremena pa ovdje citam gluposti i poredjenja cija **** je veca i tolike strucnjake!
Pozdrav tebi...
A moj ti je savjet zbog foruma nema nerviranja,sta ce ti to u zivotu ...
@ronaldo pa u Parizu i nema neke brojke![]()
A forum ko forum razbibriga, poberes neke informacije, ubijes malo vremena i caos.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Burazeru da ti ozdravis aBd. A ima nas svakakvih ovdje i zna biti toksicno.Vrebac je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:56Ide Hvala bogu nabolje, ali imam jos borbi a ubi me i Korona. Ova zatvorenost mi ne ide u prilog zbog Psiholoskog stanja! Tako da Imam vremena pa ovdje citam gluposti i poredjenja cija **** je veca i tolike strucnjake!
Pozdrav tebi...
Nisam upratio, sta je bilo @Vrebac? Brz oporavak sta god da je u pitanju!
Il Club più titolato al mondo!
Insighne je pokusao Boziju ruku
Gattuso ce vjerovatno nakon tekme dobiti nogu.

Gattuso ce vjerovatno nakon tekme dobiti nogu.
Kakvi su ovo luzeri..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne znam sta je tacno u pitanju..rijetko kada obilazim druge teme...Vrebac je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:56
Ide Hvala bogu nabolje, ali imam jos borbi a ubi me i Korona. Ova zatvorenost mi ne ide u prilog zbog Psiholoskog stanja! Tako da Imam vremena pa ovdje citam gluposti i poredjenja cija **** je veca i tolike strucnjake!
Pozdrav tebi...
Brz oporavak ti zelim i nedaj se..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Moguce ali ja i ne mislim da je nesto do njega,tesko je izbiti ovaj luzerski mentalitet iz igraca Napolija,ajmoi realno buraz od Sarrija pa evo sve 5,6 godina ,svake godine su u igri za neki trofej i mislim da su samo onaj kup uzeli...Insigne,Mertens,sve su to meni solidni igraci ali ce u gotovo svakoj bitnijoj utakmici cokirati

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nekako vam najljepse stoji ovaj iz 1978...zmija..Biscione je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:55Možda zato što će ovo još uvijek biti grb? Samo blaga evolucija postojećeg grba, nismo izbacili sve i ostavili jedno stilizovano slovo kao neki.Juventinisimo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 18:26Brat Paratici nas je obradovao sa novim Inter logom....zar nam se nisu smijali prije par godina??
Normalno je da se grb mijenja kroz historiju i nemam ja ništa protiv izmjena ali da ne odstupa previše od tradicije, da svako ko ga vidi po prvi put da ga odmah asocira na Inter, za razliku od npr. stilizovanog slova J koje prije svega nije grb a kamoli da ima nešto sa tradijom kluba. Juventini kao i uvijek miješaju babe i žabe i pokušaju sve utrpat u isti koš s njima.

Sto se tice mjesanja baba i zaba...u pravu si....Cuadradov start otvoren stopalom jeste za crveni, ovaj vas "nije htjeo"...

I onda se prizivamo na konstruktivnu raspravu...e yebga neMre to tako...sorry
Mi Juventini smo najgori..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.