FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Pa realno odigra je jucer ocajnu utakmicu, vjerojatno najgoru od kada je u klubu, ali isto tako jednako los je bio i Lautaro, koji opet osim te agresivnosti ne donosi nista, realizacija cista nula. Kad se vec spominje Icardi, da je imao prilike koje je imao Lautaro u ovih zadnjih par utakmica bio bi vec na 30 golova, easy...ali on je paksu i otisao je zbog drugih razloga a ne igracke kvalitete. Zabrinjava ova losa forma 2 napadaca, Sanchez je trenutno u puno boljoj formi od obojice ali i on nije u stanju zabiti prazan gol, sta dovoljno govori o trenutnoj situaciji. Idealna prilika za popravak dojma im ide u iducih 10 dana, neka jednu odluci Lukaku a drugu Lautaro i sve im je oprosteno 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Icardi je najbolje partije pruzao kad je igro u paru sa Palaciom, tako da mislim da bi mu ovo sto sad igramo dosta bolje odgovaralo nego kad je bio sam u napadu zadnjih par sezona. I Sanchez i Lautaro su dosta pokretljivi i ima tu dosta prostora za iskoristit, sto Lukaku nazalost ne znatiffoso je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:53Icardi je mnogo bolji igrac od Lukakua da se razumijemo. Jednostavno ima bolju kretnju, pa sam je on trpao Juventus godinama i pruzao najbolje partije protiv njih. U LP se sjecam protiv Barce iz nicega golove, protiv Tottenhama covjek volej ufati nebeski. Medjutim, jednostavno trenutna taktika i ekipa nije za Icardija da bi se uklopio tu dobro. Lautaro ima mnogo potencijala, ali mora da se koncentrise on tj. prestane nepotrebno padati, ukljuciti glavu kada treba zabiti gol, ima sve predispozicije da bude mnogo dobar igrac, ali fali mu klik, koji ce vjerovatno doci za neke 2 sezone tek kad onako grubo gledas situaciju sa njim. I Ibra je u Interu dvije sezone prosjecan bio, tek se kasnije dozvao.GeriOldman je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:12Ova ekipa nikad ništa neće osvojiti sa lukakuom kao prvim igračem ekipe. Limitiran, trom i mrzovoljan magarac koji ne može iz ofsajda izaći, al zato širi ruke 90 minuta. Kad na to dodaš lautara koji je nevjerovatno glup igrač dobiješ ovo što dobiješ.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Upravo o tome pricam. Taj prostor je nesto sto dobar napadac mora da koristi. Icardi je cesto i sam igrao te je onda posebno tesko bilo sa 2 stopera ali opet je imao golove koji se rijetko vidjaju. Ne bih vise sad sta je bolje ili losije. Icardi je prodan i doveden je novi napadac, po mom misljenju nepotrebno jer se ista plata mogla dati Icardiju kao sto se dala Lukaku-u. To je ono sto me bode u oci, a druga je stvar sto je Icardi uvijek bio tu kad ga se trebalo, te i ono sto je dolazilo covjek je utapao bez problema. Zivio je godinama od asistencija Candreve, Guarina i sl. Danas to mnogo bolje izgleda. Zalosno je da Hakimija mnogi ne mogu ispratiti u zamisli i povratnih lopti.arminz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:38Icardi je najbolje partije pruzao kad je igro u paru sa Palaciom, tako da mislim da bi mu ovo sto sad igramo dosta bolje odgovaralo nego kad je bio sam u napadu zadnjih par sezona. I Sanchez i Lautaro su dosta pokretljivi i ima tu dosta prostora za iskoristit, sto Lukaku nazalost ne znatiffoso je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:53Icardi je mnogo bolji igrac od Lukakua da se razumijemo. Jednostavno ima bolju kretnju, pa sam je on trpao Juventus godinama i pruzao najbolje partije protiv njih. U LP se sjecam protiv Barce iz nicega golove, protiv Tottenhama covjek volej ufati nebeski. Medjutim, jednostavno trenutna taktika i ekipa nije za Icardija da bi se uklopio tu dobro. Lautaro ima mnogo potencijala, ali mora da se koncentrise on tj. prestane nepotrebno padati, ukljuciti glavu kada treba zabiti gol, ima sve predispozicije da bude mnogo dobar igrac, ali fali mu klik, koji ce vjerovatno doci za neke 2 sezone tek kad onako grubo gledas situaciju sa njim. I Ibra je u Interu dvije sezone prosjecan bio, tek se kasnije dozvao.GeriOldman je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:12Ova ekipa nikad ništa neće osvojiti sa lukakuom kao prvim igračem ekipe. Limitiran, trom i mrzovoljan magarac koji ne može iz ofsajda izaći, al zato širi ruke 90 minuta. Kad na to dodaš lautara koji je nevjerovatno glup igrač dobiješ ovo što dobiješ.
samo deri majstore
al ko sto sam i prije govorio, nije on kriv sto se naso u situaciji da mora bit u prvih 11 iako je bilo jasno ko dan da nije spreman da nosi ekipu
Ali ovo jednostavno nije istina, nije stvar bila u placi, vec u tome sta se on uvrijedio kad su mu oduzeli kap. traku, i sukob sa tadasnjim trenerom, "laziranje" ozljede i to sta je ostavio ekipu na cjedilu, odjednom je Lautaro postao prvi napadac u trenutku kad je ekipa bila pred raspadom, i igrom slucaja smo izborili LP te sezone u zadnjoj utakmici, gdje je Icardi promasio penal i to je dosta mlako pucao kao nikad prije do tada.tiffoso je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:49Upravo o tome pricam. Taj prostor je nesto sto dobar napadac mora da koristi. Icardi je cesto i sam igrao te je onda posebno tesko bilo sa 2 stopera ali opet je imao golove koji se rijetko vidjaju. Ne bih vise sad sta je bolje ili losije. Icardi je prodan i doveden je novi napadac, po mom misljenju nepotrebno jer se ista plata mogla dati Icardiju kao sto se dala Lukaku-u. To je ono sto me bode u oci, a druga je stvar sto je Icardi uvijek bio tu kad ga se trebalo, te i ono sto je dolazilo covjek je utapao bez problema. Zivio je godinama od asistencija Candreve, Guarina i sl. Danas to mnogo bolje izgleda. Zalosno je da Hakimija mnogi ne mogu ispratiti u zamisli i povratnih lopti.
Evo pogledaj Dzeku i usporedi ga sa Icardiem, ista situacija, oba dva su navodno pregovarali sa rivalom iz lige, sta je vjerojatno samo pokusaj da se dobije bolji ugovor, obojica su se sukobili sa trenerom, obojici je uzeta traka, ali Dzeko je tu, na tribinama, bodri i veseli se sa suigracima, trenira normalno, i bori se za povratak u ekipu. Stvar je psihe, Icardi na terenu je ubojica, ali van terena je gnjidica i pussyboy.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ja sam ubijedjen da je Marottin plan bio da ga proda kad je doso, otud i oduzimanje trake kako bi ga se lakse rijesilo i okrenulo navijace protiv njega. Jos mu je Icardi dodatno napravio uslugu kad je odbio da igra.
Ako se ne osvoji liga ove godine, nadam se da leti zajedno sa Conteom. Doso je ko neko ko je trebo ocistit sranje a napravio je jos vece
Ako se ne osvoji liga ove godine, nadam se da leti zajedno sa Conteom. Doso je ko neko ko je trebo ocistit sranje a napravio je jos vece
Bit ce veselo na kraju sezone, pogotvo ako se ne uzme titula, a sve su dali za nju. Klub pred prodaju, bez trofeja opet, ima da ljeto bude žestoko...
On se sa navijacima posvadja onog trenutka kad je objavio onu knjigu, sta se tice ovog ostalog mozda je to istina, ali to sad vec spada u sferu teorija zavjera, te stvari koje se dogadjaju u pozadini mi nikad necemo saznati i mozemo samo nagadjati. Ja sam opet misljenja da niti jedan normalan klub, ili barem onaj koji tezi osvajanju trofeja na taj nacin nebi otjerao igraca. On je realno prodan ispod cijene i to debelo.
Mislim da ova ekipa jednostavno nije mentalno dovoljno jaka da osvoji ligu, jednostavno fali ono nesto, neki klik...recimo ono sta ibrahimovic predstavlja milanu, svaki put kad imaju priliku za nesto desi se choke.
Ocekuj prodaju igraca sve i da se osvoji titula, a vjerojatno ce i Conte otici uz neki dogovor sa upravom.
Mislim da ova ekipa jednostavno nije mentalno dovoljno jaka da osvoji ligu, jednostavno fali ono nesto, neki klik...recimo ono sta ibrahimovic predstavlja milanu, svaki put kad imaju priliku za nesto desi se choke.
Ocekuj prodaju igraca sve i da se osvoji titula, a vjerojatno ce i Conte otici uz neki dogovor sa upravom.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
drugacije ga se ne bi moglo ni prodat osim ovako kako je napravljeno, a prodaja je omogucila da Conte dobije LukakuaTritolone je napisao/la: ↑10 feb 2021, 10:47On se sa navijacima posvadja onog trenutka kad je objavio onu knjigu, sta se tice ovog ostalog mozda je to istina, ali to sad vec spada u sferu teorija zavjera, te stvari koje se dogadjaju u pozadini mi nikad necemo saznati i mozemo samo nagadjati. Ja sam opet misljenja da niti jedan normalan klub, ili barem onaj koji tezi osvajanju trofeja na taj nacin nebi otjerao igraca. On je realno prodan ispod cijene i to debelo.
kako stvari stoje ne pise nam se dobro iduce sezone, al hajde da sacekamo sta ce bit sa Suningom
a gledajte sad kad izgubimo od Lazija da bi iducu dobili Milana i opet na istom
Pa dobro, nije bas Lukaku morao biti taj target man, moglo se tu i nekog drugog dovest (Dzeko, Mandzukic?) i a Icardia iskoristit kao finishera gdje je najbolji, i uz to potrosit manje. Ocu reci nije Icardi prodan da bi se doveo Lukaku, vec je Lukaku kupljen zato sta se morao prodat Icardi zbog trzavica sa svlacionicom, trenerom, navijacima itd. Kad smo vec kod sbbkbb ja sam uvjeren da bi Lukaku Icardi bio jedan od ako ne i najbolji napadacki dvojac na svijetu, Icardi se cesto spocitavalo da je drven, ali istina je skroz drugacija, on je brz, i iznimno je pamet, puno bolji vidi prostor i osjeca loptu od Lukakua i Lautara i uvijek se nađe na pravom mjestu, a uz to je clutch, i zabija uvijek vazne golove, steta sta je problematican i sta si je unistio sve izgrađeno u Interu. Sta se mene tice toliko o njemu, nema smisla raspravljat vise o Icardiu, za mene je on igracki najbolji napadac na svijetu ali to ponistava nekim drugim osobinama.
Bit ce klasicna utakmica protiv Lazia, vjerojatno cemo povesti i onda se zabit u obranu kao zadnja 2-3 puta. Protiv Milana im igra samo pobjeda i tu nema opravdanja za druge rezultate.
Bit ce klasicna utakmica protiv Lazia, vjerojatno cemo povesti i onda se zabit u obranu kao zadnja 2-3 puta. Protiv Milana im igra samo pobjeda i tu nema opravdanja za druge rezultate.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne znam zašto se uopšte porede Lukaku i Icardi. Icardi je bio glavni igrač Intera koji je bio najlošiji zadnjih 30 godina. Lukaku i Lautaro sad igraju u timu koji ide na titulu.Icardijevi golovi su malo toga donijeli klubu ali je on bogami svojim ponašanjem puno toga uništio. Pored toga, bez obzira na sve golove, igrač koji u toku utakmice ima 10ak dodira s loptom, nekad čak i manje, ne znam koliko je dobar za ekipu koja se bori za trofeje. Ima on puno loših strana, kako karakternih tako i igračkih.
-
GeriOldman
- Kontakt:
I kao takav je televizor u boji za trenutni napadački tandem.
1921
Pa ne poredimo Icardija sa Suazom i Rochijem. Kako god, drago mi je da Icardi više nije član Intera pa makar bili 15-ti na tabeli.
Jbg. Tako je to juce Handa bio problem, danas Lukaku!
I ako treba biti iskren i reci da zadnji par utakmica ima losu energiju i kretnju na terenu Ali to je normalno i tu treba Trener sa strucnim stabom da reaguje i da se problem rijesi! Lukaku je extra koristan samo sto ga Conte ne koristi, Pa svaki put kad se je zagradio primi i poslao loptu u dubinu bila je opasnost po protivnika.
Amen
Dovoljno je pogledati tko je kapetan.Mimoza.Dalje ne treba ić.
Što se tiče Icardija i Lukakua,nemam pojma o čemu se raspravlja al znam da je Icardi za dvije klase bolji igrač uvijek bio.Kome to nije jasno možda najbolje da se ostavi pracenja nogometa.
Icardi je za dvije klase bolji finišer ali je Lukaku za klasu bolji igrač sveukupno gledajući. Jbt zar ne vidiš šta čovjek radi i koliko učestvuje u igri? Da je Lautaro normalan finišer za Seriju A bio bi prvi strijelac lige koliko mu Lukaku otvara prostora, svi štoperi se hrvaju sa Lukakuom a Lautaro za to vrijeme fula zicere. A Icardi nikad nije stvarao za druge nego su samo oni morali za njega, jest da je realizirao sa visokom uspješnosti ali sveukupno gledano je slabiji igrač i uvijek bih radije Lukakua i kao igrača a da ne spominjem kao dobrog duha svlačionice. Siamo neće priznat ali bi prihvatio Icardija objeručke da se vrati i to ne mogu shvatiti nakon svega što nam je uradio.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Itekako je Icardi sudjelovao u igri.Nevjerojatno da to uopće treba objašnjavat ljudima koji su gledali te utakmice.Nevjerojatno da se to zaboravilo.Nevjerojatno da se zaboravilo koliko je čovjek zicerčina namjestio Cuntdrevi,Perishitu i ekipi,al ovi nisu bili sposobni okvir gola pogodit,a kamoli zabijat.Dovoljno je pogledati i broj asistencija koji potvrđuje to što sam gledao,Icardi imao sezone po 8 i 6 (+ dvije po 4),a dojam je da je mogao i duplo imat svaku od tih sezona da je itko osim njega bio sposoban redovno zabijat.Lukaku ni prošle ni ove sezone za sada nije ni prismrdio tome iako ima značajno bolje suigrače u ekipi nego je Icardi tada imao.2 i 3 asistencije.I više je nego očito zašto jer čovjek samo gol gleda.Ljuti se i kad ne dobije lopti u nemogućoj situaciji.Icardi je rijetko bio takav nego je uvijek gledao da doda suigraču ako je to moguće.Čak i previše je to radio nekad s obzirom da ostali nisu bili sposobni zabijat.
Evo još uvijek ne vjerujem da je moguće da se zaboravilo.Da su se zaboravili oni silni passevi iz obrane do Icardija na centru gdje bi ovaj pored dvojice zadrzao loptu i onda proslijedio u prostor na krilo za ona dva imbecila koji bi zasrali svaku akciju na kraju.Hrpu puta se samo ovakva akcija odradila,a gdje je jos ostalo.Nevjerojatno da moraš Interovom navijaču objašnjavat da Icardi nije lik koji je samo čekao u 16 da dobije loptu i ubaci je u mrežu.Da se zaboravilo kako je po više igrača navlačio na sebe da otvori prostor ostalima.Ne samo da je nemjerljivo bolji finišer nego nije ništa pretjerano manje,kako se naglašava,sudjelovao u igri nego što ovaj sudjeluje.Nevjerojatno da vam je netko uspio prodat tu priču da tu Lukaku radi masovnu razliku.Na ovo dvoje dodaš to da je uvijek sudjelovao u presingu dok sada imaš drvenu Mariju u napadu kojoj je ispod časti malo stisnut protivničke braniče dok se Lautaro ubija od presinga (nije ni čudo da promašuje toliko kad mora i umjesto ovog odrađivat dio posla).I za kraj imaš clutch.Nešto što Lukaku nikad neće imati.Uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.Uvijek u bitnim trenutcima.Nisam baš čitao zašto ste opet ušli u raspravu oko ove dvojice,al ta dvojica uopće nisu za usporedbu jer je Icardi opipljivo bolji napadač.Tko ima sumnji ozbiljno bi trebao razmisliti o ponovnom gledanju utakmica iz prošlih sezona sa Icardijem.
Lukaku je bolji od Icardija isto kako je i Wiseman bolji od LaMela.Eto da ti tako odgovorim.
Neka Lukakua tu,neka Icardija tamo.Al nemojte ih uspoređivat više.
Evo još uvijek ne vjerujem da je moguće da se zaboravilo.Da su se zaboravili oni silni passevi iz obrane do Icardija na centru gdje bi ovaj pored dvojice zadrzao loptu i onda proslijedio u prostor na krilo za ona dva imbecila koji bi zasrali svaku akciju na kraju.Hrpu puta se samo ovakva akcija odradila,a gdje je jos ostalo.Nevjerojatno da moraš Interovom navijaču objašnjavat da Icardi nije lik koji je samo čekao u 16 da dobije loptu i ubaci je u mrežu.Da se zaboravilo kako je po više igrača navlačio na sebe da otvori prostor ostalima.Ne samo da je nemjerljivo bolji finišer nego nije ništa pretjerano manje,kako se naglašava,sudjelovao u igri nego što ovaj sudjeluje.Nevjerojatno da vam je netko uspio prodat tu priču da tu Lukaku radi masovnu razliku.Na ovo dvoje dodaš to da je uvijek sudjelovao u presingu dok sada imaš drvenu Mariju u napadu kojoj je ispod časti malo stisnut protivničke braniče dok se Lautaro ubija od presinga (nije ni čudo da promašuje toliko kad mora i umjesto ovog odrađivat dio posla).I za kraj imaš clutch.Nešto što Lukaku nikad neće imati.Uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.Uvijek u bitnim trenutcima.Nisam baš čitao zašto ste opet ušli u raspravu oko ove dvojice,al ta dvojica uopće nisu za usporedbu jer je Icardi opipljivo bolji napadač.Tko ima sumnji ozbiljno bi trebao razmisliti o ponovnom gledanju utakmica iz prošlih sezona sa Icardijem.
Lukaku je bolji od Icardija isto kako je i Wiseman bolji od LaMela.Eto da ti tako odgovorim.
Neka Lukakua tu,neka Icardija tamo.Al nemojte ih uspoređivat više.
Opet ovaj, daj drži se košarke i ne smaraj narod ovdje...
Vodi ga sebi kuci....
Vodi ga sebi kuci....
-
GeriOldman
- Kontakt:
Čuj Icardi nije radio za ekipu hahahahahhaha pa legendo počeo si gledati Inter dolaskom lukakua, šta drugo reći. Sve i da jeste tačno to, A NIJE, Icardi je za lukakua televizor u boji. TELEVIZOR U BOJI.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.