Ne moze nam bit lose sigurno, od Veselinovica sam samo ja losije krilo, ali daj mi roka 60 dana i ja cu ga prej.ebat.KANA je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:59ma bogami ako nam se ovo sve izjalovi ,gurati mlade maksimalno nema nam druge .SudoHusika je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:50Ma Boga mi ste u pravu. Odmah i Kulašina i Gasala gurni. Ne mogu lošiji biti nema teoretske šanse. A višestruko nam se može isplatiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
U pravu si,al eto momak je samo pohvalio,jer je čuo priču,ko je ne pohvali vjerujte mi nema sekunde ljubavi prema Želji.Dejan1921 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:26Pa brate ti si prvi ovdje napisao.Admir74 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:19Tako je. Bit ćete kontaktirani. Molim vas da se ovdje ne piše ništa. Samo ću reći Bravo MANIJACI!GBBP je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:17
Nije za javnog foruma.
Molim vas nemojte iznositi neke stvari ovdje,ni vrijeme ni mjesto.
Sve ćete saznati na vrijeme,jer svaki čovjek koji ima ikakve veze sa Željom,svaki Željovac,ne samo Manijaci,će biti dio ovoga.
Da je klub upola organizovan kao Manijaci,ne bi nam se dešavalo ovo što se dešava.
Sabura,saznat ćete sve na vakat.![]()
![]()
Ovo neće biti proslava Manijaka,ovo je za Želju,za sto godina,za ono što smo sanjali godinama.
Samo sabura,mi smo Željo!

1921
-
- Kontakt:
Hoce li se prenositi neka od ovih tekmi sto su ostale?
@hlive je pisao da je protiv Krupe u subotu planirano da bude prenos.Mauricio87 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:26Hoce li se prenositi neka od ovih tekmi sto su ostale?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nadam se da ce ostaviti deset dana priprema na glavnom terenu, jer nam je on najveca boljka trenutno. Ove mocvare i bare mi obicno rijesimo u svoju korist, ali onaj tepih Grbavice nikako.
Hvala bratu koji je javio!
Pa kada javljate javite barem svim aktivnim na temi 

Kako sam ja skontao, javili su samo onima koji navijaju za Zelju. Znaci ne za cerica, ne za amara, ne za misketa.
Halo ima li mene tu ja sam veteran naravno bolesnik Zeljin ali hronicni.Nema veze pohvaljujem sta je god jer vi ste moja braca svi.I krv svoju za plavu boju.
Danas vjerojatno opet prenosimo miMauricio87 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:26Hoce li se prenositi neka od ovih tekmi sto su ostale?

It's better when it's live
Hvala puno za prijenos. Derbi vjrv 1.3.
1921
-
- Kontakt:
Malo se pise ovih dana, sve se nadam da je neko zatisje pred buru

-
- Kontakt:
Ma dokyrcio vise raji forum vjerujzeljodogroba je napisao/la: ↑11 feb 2021, 10:24Malo se pise ovih dana, sve se nadam da je neko zatisje pred buru![]()
![]()
Hvala!hlive je napisao/la: ↑11 feb 2021, 08:24Danas vjerojatno opet prenosimo miMauricio87 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:26Hoce li se prenositi neka od ovih tekmi sto su ostale?![]()

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 41 gost.