Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
"Duljević ima problema sa mišićem, a kako se navodi propustio je trening u srijedu da bi u četvrtak trenirao smanjenim intenzitetom nakon čega je odlučeno da će ipak propustiti ovaj meč."
"Dobro" da je manja povreda, da nije odluka trenera. Kontam ako ga je mogao "preko noći" prebaciti s tribina u prvi sastav može onda i obrnuto uraditi vrlo brzo. 

Znalo bi se da je prebacen na tribine, par dezurnih portiria bi to vec obznanili, mada mu ne ide na ruku ova pobjeda 

Sada moram da gledam.
Komentator Duljevic Mbappe 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta ovo piše, promašio veliku priliku?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Duljke igra evo u kupu, primijetio sam da se ugojio, osvaja gotovo sve duele i čak ima defanzivnog učinka. Ako ga je ko detaljnije gledao jel sporiji nego prije?
Mora se priznati, barem pokušava da se evolvira u neki tip igrača.
⚜️~⚜️~⚜️
Izmislio fudbal za Tatara i slicne igrace.
Bravo Dulja 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Duljević i Menalo spremni pokriti lijevu stranu u martu, još ako Lulić dođe...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vratio se dulja, mozda i visca sad proigra...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Idemooo! Brajlović da spremi jedan but za Hareta, da se proslavi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja sam par puta u zadnjih par utakmica, ovu danasnju nisam...ima iznenadjujuce odlicno gradjenje lopte...u tom segmentu na nivou Dzeke.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 17:04Duljke igra evo u kupu, primijetio sam da se ugojio, osvaja gotovo sve duele i čak ima defanzivnog učinka. Ako ga je ko detaljnije gledao jel sporiji nego prije?

Inace teško da nesto napravi na utakmici jer je ekipa katastrofalna.
Cestitke na danasnjem golu.
Duljević opet ni u priči, Menalo već drugu zaredom na klupi (prošlu nije ni igrao), kao što sam napisao na drugom podforumu Demirović u februaru 0 golova/asistencija, Prevljak jedan gol iz igre... Bit će situacija kao i u zadnjim utakmicama, kad je najpotrebnije repci opet većina u slaboj formi, dobar dio uopće ne igra... Samo što je sad i gore, Džeko i Pjanić više ne igraju nego što igraju (Pjanić tad imao kontinuitet nastupa u LP), Višća već "fin" period povrijeđen... Idemo osvojiti to SP.
Daj ti nama kakvu pozitivnu statistiku nasih najjacihTopRemove je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:26Duljević opet ni u priči, Menalo već drugu zaredom na klupi (prošlu nije ni igrao), kao što sam napisao na drugom podforumu Demirović u februaru 0 golova/asistencija, Prevljak jedan gol iz igre... Bit će situacija kao i u zadnjim utakmicama, kad je najpotrebnije repci opet većina u slaboj formi, dobar dio uopće ne igra... Samo što je sad i gore, Džeko i Pjanić više ne igraju nego što igraju (Pjanić tad imao kontinuitet nastupa u LP), Višća već "fin" period povrijeđen... Idemo osvojiti to SP.
zmajeva.

Pozove li ga sef Petev, valjat ce 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 27 gostiju.