Igracina je nema sta, ali sto je puno puno je.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kolega moj dobri,razlika je tu ogromna,dolaskom Ronalda Juve je visestruko dobio na popularnosti,samo na Insta broj im je skocio sa oko 8 mil(prije njgovog dolaska) na 45 mil od kako je on tu. Ronaldo donosi ogromnu zaradu i privlaci raznorazne sponzore.
A plus Rona je vec osvajao trofeje i direktno sa svojim golovima doprinjeo istim.
- Juventinisimo
- Kontakt:

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- FabioParatici

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- OldFashioned
- Kontakt:

Ja ne mislim da bi ijedan navijač/simpatizer Juventusa poželio ovakvu personu u svlačionici.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- FabioParatici
Momak za 10, vec danas bi dao Dybalu za njega. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Ma sve to stoji ali moje misljenje je da je to previse. Mislim yebe mi se ne placam ja ali eto uzmi Messija i barcu pa vidi na sta spadose da nemaju za kikiriki.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 15:36Kolega moj dobri,razlika je tu ogromna,dolaskom Ronalda Juve je visestruko dobio na popularnosti,samo na Insta broj im je skocio sa oko 8 mil(prije njgovog dolaska) na 45 mil od kako je on tu. Ronaldo donosi ogromnu zaradu i privlaci raznorazne sponzore.
A plus Rona je vec osvajao trofeje i direktno sa svojim golovima doprinjeo istim.
A i svi ti pratioci prate Ronu. Mislis kada bi kojim slucajem otisao u drugi klub da ti isti ne bi zapratili odmah taj klub.
Eto ti primjer Ibre, na terenu ima isti uticaj kao i Rona ako ne i visi barem po Milan a ima 5 puta manja primanja.
O tim pratiocoma necu ih porediti Rona je tu neprikosnoven, vec govorim iskljucivo sto se igre tice.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma ko ne bi??OldFashioned je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:01![]()
Ja ne mislim da bi ijedan navijač/simpatizer Juventusa poželio ovakvu personu u svlačionici.
Odose dionice u nebesa...zamisli, Georgina i Wanda na tribinama, slike, kamere, medije...sve oci uprte u njih dvije...vise para od njih, nego da osvojimo CL..

Pa onda sa strane, one kao "vjezbaju"...slike iskacu svake minute...to bi ludnica bila..
Pa ovi sa SS.ba bi otvorili poseban site, da sve to predoce sirokim narodnim masama...sve u svrhu fitnesa, naravno..i oni bi se oparili samo tako.

Dybala za Icardija...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Messi Barci godisnje donese oko 300 miliona eura.milanist je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:10Ma sve to stoji ali moje misljenje je da je to previse. Mislim yebe mi se ne placam ja ali eto uzmi Messija i barcu pa vidi na sta spadose da nemaju za kikiriki.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 15:36Kolega moj dobri,razlika je tu ogromna,dolaskom Ronalda Juve je visestruko dobio na popularnosti,samo na Insta broj im je skocio sa oko 8 mil(prije njgovog dolaska) na 45 mil od kako je on tu. Ronaldo donosi ogromnu zaradu i privlaci raznorazne sponzore.
A i svi ti pratioci prate Ronu. Mislis kada bi kojim slucajem otisao u drugi klub da ti isti ne bi zapratili odmah taj klub.
Eto ti primjer Ibre, na terenu ima isti uticaj kao i Rona ako ne i visi barem po Milan a ima 5 puta manja primanja.
O tim pratiocoma necu ih porediti Rona je tu neprikosnoven, vec govorim iskljucivo sto se igre tice.
Ronaldo Juventusu 100-150 miliona minimum.Plata 30 miliona plus s porezom neka je to 60-70 miliona Juve je opet dobar.
MOžda ne treba zanemariti niti blizu 100 golova za dvije i po godine?
Apsolutno. Ali vise se spominje taj financijski dio. Ronaldo sam sebe otplacuje plus Juventus ima visestruku korist od toga.
Da recimo nema ne bi ga ni dovodili niti bi mu davali toliku platu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Razumi me, ja sam stari romantik, ovo mi je sve previšeJuventinisimo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:54Ma ko ne bi??OldFashioned je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:01![]()
Odose dionice u nebesa...zamisli, Georgina i Wanda na tribinama, slike, kamere, medije...sve oci uprte u njih dvije...vise para od njih, nego da osvojimo CL..![]()
Pa onda sa strane, one kao "vjezbaju"...slike iskacu svake minute...to bi ludnica bila..
Pa ovi sa SS.ba bi otvorili poseban site, da sve to predoce sirokim narodnim masama...sve u svrhu fitnesa, naravno..i oni bi se oparili samo tako.
Dybala za Icardija...![]()

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- FabioParatici
Nemojmo zaboravit da je Juve i na berzi, kapaju pare sa dvije strane. Samo pogledati vrijednost dionice prije dolaska Ronalda i danas. Hejteri se pitaju da li se Runa vec amortizovao i koliko puta. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Covjek za nepune 2 godine osvojio 4 trofeja...u Interu za 6 godina, ni bajramski turnir...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Vjeruj da jest i te kakav,a kad jos pogledas da ima 'tek' 27 godina onda bi pozeljeli svi da dodje. Recimo ja bi prvi jedva docekao da ga Milan dovede. Icardi je napadac svjetske klase,igrac koji garantuje 20+ golova po sezoni
Neko jbga ne razumije sto Juve toliko Ronu placaFabioParatici je napisao/la: ↑10 feb 2021, 17:33Nemojmo zaboravit da je Juve i na berzi, kapaju pare sa dvije strane. Samo pogledati vrijednost dionice prije dolaska Ronalda i danas. Hejteri se pitaju da li se Runa vec amortizovao i koliko puta.![]()

- Juventinisimo
- Kontakt:
Brat Paratici nas je obradovao sa novim Inter logom....zar nam se nisu smijali prije par godina??
Ja cu nas uvesti u novu godinu, koja samo sto nije...

Ja cu nas uvesti u novu godinu, koja samo sto nije...
Bikonja, i to metalni...2021 is a year of the Ox, starting from February 12th, 2021 (Chinese lunar New Year Day) and lasting until January 31st, 2022. It will be a Metal Ox year.
Sa ovim se nije saliti...haman ce i Milan sa nama u serie B...Before taking any action, Oxes will have a definite plan with detailed steps, to which they apply their strong faith and physical strength.

Zovite @Siama, da ovo razjasni...Oxes are weakest in their communication skills. They are not good at communicating with others.

Bice promjena boja i na dresovima..Lucky colors: WHITE, yellow, green
Unlucky: BLUE
Duse drage, i kamen bi suzu pustio...How to Build Relationships with "Ox People"?
Ox people are not good at communicating with others, so they have less social intercourse. They prefer to stay alone and enjoy solitude instead of participating in group activities. They treat friends sincerely and count much on friendship.

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- FabioParatici

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Odvadi malo i ti ,cuj garantuje 20 + golova po sezoni

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.