Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Medixon
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Medixon » 05 jan 2011, 10:39

Analitico je napisao/la:Ja da sam Dzeko i da sam dobio 35 miliona, odmah bi kupio cijelu Bascarsiju i istakao visoko Zeljinu i Cityevu zastavu na sred carsije.........
Spamas kume , svake minute tvoj post se vidi , nije niko kreten da se razbacuje :twisted:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 05 jan 2011, 10:42

Medixon je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Ja da sam Dzeko i da sam dobio 35 miliona, odmah bi kupio cijelu Bascarsiju i istakao visoko Zeljinu i Cityevu zastavu na sred carsije.........
Spamas kume , svake minute tvoj post se vidi , nije niko kreten da se razbacuje :twisted:
nije to razbacivanje, to je najbolja investicija..Pa vecina nogometasa ulaze u nekretnine i na tome mozes samo da dobijes..Danas ulozis 35 miliona u to a za 3 godine uzmes 60 miliona....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2011, 10:47

Bajka se zavrsava...

Konacno smo docekali dan da procitamo da je Dzeko napokon odletio u Englesku (u ovom slucaju City) na medicinski pregled i na potpisivanje ugovora.
Dolazi u trenutno najjacu ligu u kojoj je fizicka sprema nesto najvaznije i u kojoj se od svakog igraca trazi maximalna privrzenost kako klubu tako i svakoj utakmici.
Igrace protiv odlicnih odbrambenih igraca, kao i protiv kretena koji imaju u cilju da nekoga povrijede, ali sta je tu je.

Neka mu je sretno i iskreno se nadam da proces adaptacije nece dugo trajati i da ce sto prije poceti zabijati.

Care nas, jos jednom neka te sreca prati u novom klubu!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 jan 2011, 10:48

MA HEBO TO LJUDIII....DZEKANEEE HAJDE BPLANNN HAJDEEEEEEEEEEEEE NESTRPLJIV SAMM COVJECE..DA SE NAPIJEM POSTENO ,AL POCINJEM KAD TE VIDIMD A POTPISUJES TIIII DAJES SVOJ POTPIS KAD TE VIDIM U DRESU TEK TAD CU DA SLAVIMM DOTAD NISS JOS.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 jan 2011, 11:04

Kako mu ovaj dres bezveze stoji.

Koliko je medijski pokrivana saga o njegovom transferu, to ce biti nista u odnosu na ono sta ce se desavati dok boravi u Premiershipu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 jan 2011, 11:06

Hvala Bogu da je i to jednom završeno. :roll: Ja lično očekujem da Edin još napreduje u EPL i da svim skepticima dokaže kako je jedan od top-napadača svijeta.

Bravo lave naš! Eh, odoh se večeras kvalitetno napiti, ovo treba zaliti. :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 05 jan 2011, 11:07

Ima li neko da prodaje ovaj dres City-ja.Ako ima nek s :D :D e javi na pp
PONOSNO I HRABRO

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 05 jan 2011, 11:08

ode dzeko, :cry:

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 05 jan 2011, 11:12

nadam se da ce Big Ed postati legenda na otoku, svaka cast edo!
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 05 jan 2011, 11:13

Dzeks seli na otok !! SRETNO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 jan 2011, 11:15

Dzeko bi trebao imati pravo nastupa protiv Arisa u EuropaL?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 jan 2011, 11:17

nadam se da se neces zajebat kralju, ali opet mislim da nisi trebao u placenicki klub.. nisi ti placenik kao ostali tvoji saigraci (Tevez, Adebayor, Silva..)..

kako god, iako glup potez, sretno kralju :)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 05 jan 2011, 11:17

Megamon je napisao/la:Dzeko bi trebao imati pravo nastupa protiv Arisa u EuropaL?
Upravu si, samo nema pravo nastupa protiv Leicester Citija ovog vikenda.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 05 jan 2011, 11:24

Sretno Dzekssone!!!Još nismo svjesni koliko je ovaj mladić uradio za naš fudbal/nogomet.Još ako se pokaže u Engleskoj, naši igrači će biti traženi i tamo.U Njemačkoj su naučili itekako cjeniti BiH igrače, najviše zbog Džeke!
I ja!Koliko je samo puta po svijetskim novinama spomenuto ime naše države, i to u pozitivnom smislu.Ovo su pravi ambasadori svoje zemlje, a ne ovi političari sjeme im se zatralo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 jan 2011, 11:26

Italia je napisao/la:nadam se da se neces zajebat kralju, ali opet mislim da nisi trebao u placenicki klub.. nisi ti placenik kao ostali tvoji saigraci (Tevez, Adebayor, Silva..)..

kako god, iako glup potez, sretno kralju :)
To sto nije placenik, vec zeljan uspjeha, samo moze znaciti da ce dati sve od sebe, a to nema nikakve veze s klubom jarane moj. I Chelsea je do jucer bio placenicki klub, a sad o tome skoro niko ne govori.
I ne znam u cemu je problem, citava kritika Juventusovih navijaca je suvisna, posto Juve ocigledno nije zelio da iskesira taj novac za njega. Neka ide onome ko ga vise "cijeni".
Uostalom, nece proci dugo prije nego sto ManCity napravi pravi TIM i postane pravi kandidat za najvise domete, kao sto je to bio slucaj i sa Chelsea. Doveli su dobrog trenera, prava pojacanja, a igre u poslijednje vrijeme i tabela pokazuju svoje... ;)

Dakle, samo naprijed "Jacko" i daj sve od sebe... Bice valjda neke nafake za tebe!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 jan 2011, 11:29

Kako čitam na jednom forumu, Džeko ima pravo nastupa i protiv Leicestera za vikend ;)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jan 2011, 11:34

Sad ce mu pronaci neki pokvaren zub i nece ga kupit :D :D :D :D

Bote kolko mi je drago ko da sam ja preso u City a ne on..................
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 jan 2011, 11:37

Evo šta kaže Arsene Wenger za Džeku.

'He has similar fluency, comparable to Berbatov. He is a guy who is technically astute with good physical power.

'He is decisive. He chooses his moments. He is very strong in the air as well, that’s one of his great qualities. He is a super player. He is at the very top, when he is at his game.

'For many clubs the price was too high but, for Man City, £27m is not a risk. Look at the number of players who cost £20m who do not even get on the bench at Man City.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jan 2011, 11:41

Ma kakav Dzeko, nego cuo sam da ce Real Madrid kupiti danas Lakica za 50 milliona Eura i time oboriti transfer rekord Bundeslige. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 jan 2011, 11:42

Principatus je napisao/la:Ma kakav Dzeko, nego cuo sam da ce Real Madrid kupiti danas Lakica za 50 milliona Eura i time oboriti transfer rekord Bundeslige. :D

Sta pisu vukovi po forumima,jesu li se raspizdili ko vucice :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.