Spamas kume , svake minute tvoj post se vidi , nije niko kreten da se razbacujeAnalitico je napisao/la:Ja da sam Dzeko i da sam dobio 35 miliona, odmah bi kupio cijelu Bascarsiju i istakao visoko Zeljinu i Cityevu zastavu na sred carsije.........

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Spamas kume , svake minute tvoj post se vidi , nije niko kreten da se razbacujeAnalitico je napisao/la:Ja da sam Dzeko i da sam dobio 35 miliona, odmah bi kupio cijelu Bascarsiju i istakao visoko Zeljinu i Cityevu zastavu na sred carsije.........
nije to razbacivanje, to je najbolja investicija..Pa vecina nogometasa ulaze u nekretnine i na tome mozes samo da dobijes..Danas ulozis 35 miliona u to a za 3 godine uzmes 60 miliona....Medixon je napisao/la:Spamas kume , svake minute tvoj post se vidi , nije niko kreten da se razbacujeAnalitico je napisao/la:Ja da sam Dzeko i da sam dobio 35 miliona, odmah bi kupio cijelu Bascarsiju i istakao visoko Zeljinu i Cityevu zastavu na sred carsije.........
Upravu si, samo nema pravo nastupa protiv Leicester Citija ovog vikenda.Megamon je napisao/la:Dzeko bi trebao imati pravo nastupa protiv Arisa u EuropaL?
To sto nije placenik, vec zeljan uspjeha, samo moze znaciti da ce dati sve od sebe, a to nema nikakve veze s klubom jarane moj. I Chelsea je do jucer bio placenicki klub, a sad o tome skoro niko ne govori.Italia je napisao/la:nadam se da se neces zajebat kralju, ali opet mislim da nisi trebao u placenicki klub.. nisi ti placenik kao ostali tvoji saigraci (Tevez, Adebayor, Silva..)..
kako god, iako glup potez, sretno kralju
Principatus je napisao/la:Ma kakav Dzeko, nego cuo sam da ce Real Madrid kupiti danas Lakica za 50 milliona Eura i time oboriti transfer rekord Bundeslige.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.