Najbolji golman svih vremena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Najbolji golman svih vremena
Dzaba sto strucnjaci i kompetentni ljudi kazu da je Gigi najbolji kad ce se opet ovdje na forumu naci neki debili koji ce govoriti da je Kahn kikser najbolji, da je najbolji Schmeichel koji je imao 3-4 dobre sezone i koji je bio bez konkurencije u premiershipu u to vrijeme pa se samo on isticao, zatim onaj Casillas koji ne zna postaviti zivi zid i kojemu pada koncentracija kako mec odmice itd. itd.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Blue_He4rt
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Dzaba sto strucnjaci i kompetentni ljudi kazu da je Gigi najbolji kad ce se opet ovdje na forumu naci neki debili koji ce govoriti da je Kahn kikser najbolji, da je najbolji Schmeichel koji je imao 3-4 dobre sezone i koji je bio bez konkurencije u premiershipu u to vrijeme pa se samo on isticao, zatim onaj Casillas koji ne zna postaviti zivi zid i kojemu pada koncentracija kako mec odmice itd. itd.
Cech je bolan najdominantniji...Uskoro ce i ponijet epitet toga...
Chelsea F.C.
prebacite ovu temu u Serie A..
vrlo je povezan naslov teme sa golmanom iz iste te lige

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
U onim starim vremenima je Lav Yashin postavio standarde koji se ne mogu oboriti.
U modernom fudbalu je najbolji golman Giggi Buffon - bez realne konkurencije.
Nazalost, mislim da je njegovo proslo i da se ne moze vratiti ni priblizno na taj nivo.
Voleo bih da gresim. Videcemo.
U modernom fudbalu je najbolji golman Giggi Buffon - bez realne konkurencije.
Nazalost, mislim da je njegovo proslo i da se ne moze vratiti ni priblizno na taj nivo.
Voleo bih da gresim. Videcemo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
o Lavu sam cuo hvalospjeve, mora da je valjao bas bas, nisam ga nikad gledao, al ovo sto sam gledao, Buffon je kralj, jedini golman koji je nosio mozda i sam , uz pomoc naravno Cannavara jednu repku to titule svijetskog prvaka, mozda je cak umjesto Cannavara zasluzio nagradu za najboljeg, al eto dalo se prvi put stoperu pa golman neki drugi ce mozda nekad da uzme tu nagradu al ni Gigi nije bio daleko, Gigi the Superman 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Već se našao jedan koji je to uzeo.JuveSissoko je napisao/la: al eto dalo se prvi put stoperu pa golman neki drugi ce mozda nekad da uzme tu nagradu al ni Gigi nije bio daleko, Gigi the Superman

Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
Kahn 2002 ispred Ronalda jelde ,i Kahn je najbolji u posljednih 15 godina sigurnogeronimo je napisao/la:Već se našao jedan koji je to uzeo.JuveSissoko je napisao/la: al eto dalo se prvi put stoperu pa golman neki drugi ce mozda nekad da uzme tu nagradu al ni Gigi nije bio daleko, Gigi the Superman
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne ne, nisam mislio na to ,nego ovo FIFA igrac godine, valjda se tako zvanicno zove nagrada, sto je Cannavaro kao jedini stoper odnosno odbrambeni igrac dobio,na tu sam mislio, samo ne znam zvanicni naziv ,tako nekakogeronimo je napisao/la:Već se našao jedan koji je to uzeo.JuveSissoko je napisao/la: al eto dalo se prvi put stoperu pa golman neki drugi ce mozda nekad da uzme tu nagradu al ni Gigi nije bio daleko, Gigi the Superman
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Edwin Van Der Sar 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Slobodan Janjus!!! 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Angelo Peruzzi 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
JA sam.
Imam dobre skills, brz sam, penal-ekspert i visok sam(1,93)
Imam dobre skills, brz sam, penal-ekspert i visok sam(1,93)
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
- Kontakt:
U izboru IFFHS-a
Buffon najbolji golman desetljeća
Piše: A. Beganović
Srijeda, 05.01.11. 11:28.
U izboru Instituta za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) najbolji golman desetljeća je italijanski reprezentativac Gianluigi Buffon.
Drugoplasirani je španjolski reprezentativac i golman Reala, Iker Casillas, dok je na trećem mjestu golman Chelseaja, Petr Čech.
Od 76 golmana koji su bili u konkurenciji njih 44 dolazi iz Evrope, 21 iz Južne Amerike, petorica su iz Srednje i Sjeverne Amerike, četvorica iz Afrike, dok po jedan dolazi iz Azije i Oceanije.
eto ko je najbolji..dzaba vam sve..

Buffon najbolji golman desetljeća
Piše: A. Beganović
Srijeda, 05.01.11. 11:28.
U izboru Instituta za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) najbolji golman desetljeća je italijanski reprezentativac Gianluigi Buffon.
Drugoplasirani je španjolski reprezentativac i golman Reala, Iker Casillas, dok je na trećem mjestu golman Chelseaja, Petr Čech.
Od 76 golmana koji su bili u konkurenciji njih 44 dolazi iz Evrope, 21 iz Južne Amerike, petorica su iz Srednje i Sjeverne Amerike, četvorica iz Afrike, dok po jedan dolazi iz Azije i Oceanije.
eto ko je najbolji..dzaba vam sve..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Gianluigi Buffon

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ma Gigi je numero uno.
Slijede...
Oliver Kahn,Francesko Toldo,Iker Casillias,Dida.
Poslije ovih top 5 vrijedi spomenuti i slijedece...
Legendarnog golmana engl. repke - Seaman,slabo mi comp skroz radi ne mogu uci na google kako treba pa ne znam jesam li fino napisao njegovo prezime.
Canizares - legenda Valencije i Spanije.
Jens Lehman - on i Kahn onda u Njemackoj,legendarno.
Sjetimo se starog Bartheza
Peter Cech,pa Pagliuce
Julio Cesar,Chimenti legendarni
Sebastian Frey u modernom fudbalu,pa evo Lloris iz Lyona je isto strasan,a pred njim je jos mnogo godina...
Ja bi cak i Reinu iz Liverpoola spomenuo,naravno dok je Liverpool bio najbolji,tad je i Reina sigurno bio u top 3.
Pa sjetimo se portugalskog Ricarda i penala
Rustu Recber turska legenda..
To su ti golmani koji su po mom misljenju posljednjih godina dominirali..
Slijede...
Oliver Kahn,Francesko Toldo,Iker Casillias,Dida.
Poslije ovih top 5 vrijedi spomenuti i slijedece...
Legendarnog golmana engl. repke - Seaman,slabo mi comp skroz radi ne mogu uci na google kako treba pa ne znam jesam li fino napisao njegovo prezime.
Canizares - legenda Valencije i Spanije.
Jens Lehman - on i Kahn onda u Njemackoj,legendarno.
Sjetimo se starog Bartheza

Peter Cech,pa Pagliuce

Julio Cesar,Chimenti legendarni

Sebastian Frey u modernom fudbalu,pa evo Lloris iz Lyona je isto strasan,a pred njim je jos mnogo godina...
Ja bi cak i Reinu iz Liverpoola spomenuo,naravno dok je Liverpool bio najbolji,tad je i Reina sigurno bio u top 3.
Pa sjetimo se portugalskog Ricarda i penala

Rustu Recber turska legenda..
To su ti golmani koji su po mom misljenju posljednjih godina dominirali..
NON MOLLARE MAI
Ma Lav Jašin je najjači ,govorite šta hoćete

- DAVID VILLA
- Kontakt:
Po meni je najbolji Valdes... 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
DAVID VILLA je napisao/la:Po meni je najbolji Valdes...

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.