Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Rizah
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 22:41

Nadam se da će ako Bog da Johnson biti višak i da će na kraju sezone preći u Liverpool :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 04 jan 2011, 23:49

Sad ce biti zanimljivo vidjeti sta Mancini smjera u napadackom smislu.

Da li ce ostati pri trenutnih 4-3-3, ili ce zbog dovodenja Dzeke preci na 4-4-2.

Ako bi ostao na 4-3-3, jedino sto se namece je da Dzeko bude u sredini, a Tevez ode na jednu od dvije strane, dok bi na drugoj vjerovatno bio Silva. Sredina terena bi se takoder morala mijenjati, sto bi sigurno dovelo do toga da neki od odlicnih igraca moraju provoditi vrijeme na klupi.

Ako bi presao na 4-4-2, ili tacnije 4-4-1-1 sa Tevezom malo iza Dzeke, to bi mi vec imalo dosta smisla. U sredini terena bih ja licno stavio Barrya i Tourea, dok bi strane sacinjavali Silva i Milner/Johnson. To bi opet dovelo do toga da recimo De Jong, Viera, Balotelli moraju pocinjati sa klupe, a da ne govorim od Adebayoru, Wright-Phillipsu...

Ne znam, bice dosta zanimljivo, ali s obzirom da Mancini gotovo svaki mec napravi po 2-3 izmjene, nikad necemo znati ko ce zapocinjati meceve.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 23:56

polga je napisao/la:Sad ce biti zanimljivo vidjeti sta Mancini smjera u napadackom smislu.

Da li ce ostati pri trenutnih 4-3-3, ili ce zbog dovodenja Dzeke preci na 4-4-2.

Ako bi ostao na 4-3-3, jedino sto se namece je da Dzeko bude u sredini, a Tevez ode na jednu od dvije strane, dok bi na drugoj vjerovatno bio Silva. Sredina terena bi se takoder morala mijenjati, sto bi sigurno dovelo do toga da neki od odlicnih igraca moraju provoditi vrijeme na klupi.

Ako bi presao na 4-4-2, ili tacnije 4-4-1-1 sa Tevezom malo iza Dzeke, to bi mi vec imalo dosta smisla. U sredini terena bih ja licno stavio Barrya i Tourea, dok bi strane sacinjavali Silva i Milner/Johnson. To bi opet dovelo do toga da recimo De Jong, Viera, Balotelli moraju pocinjati sa klupe, a da ne govorim od Adebayoru, Wright-Phillipsu...

Ne znam, bice dosta zanimljivo, ali s obzirom da Mancini gotovo svaki mec napravi po 2-3 izmjene, nikad necemo znati ko ce zapocinjati meceve.
To i jest problem kod njega, da nadje odgovarajucu formaciju i pici po njoj bez izmjena to bi bila neka garancija uspjeha ..
Ev moje misljenje za tim :
------------------Hart-------------------------
richards--K.Toure-Lesscot--Kolarov--
-----------Y.Toure-Barry---------------
-----MIlner-------silva-----------Tevez--
-----------------Dzeko------------------
il umjesto Milnera De Yong stim da silva ide desno Barry na silvino mjesto i De Yong na dm

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 jan 2011, 00:20

'ma Džeku na kLupu boLa 8-) :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 05 jan 2011, 03:29

Rizah je napisao/la:Nadam se da će ako Bog da Johnson biti višak i da će na kraju sezone preći u Liverpool :-D

Od tog nema nista.Johnsnon ako nije sada,vjerujem da ce uskoro postati standardan prvotimac.
Chelsea F.C.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 03:37

Hajd sad svako kolo prati i igre Shity-a :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 05 jan 2011, 09:53

Danas dvica na City :D
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 05 jan 2011, 10:19

Od danas navijam za vas!!! :D

DZEKO ZA SVE SI TI KRIV :P

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 05 jan 2011, 10:49

Kakav Dzeko boLa on ce biti standardni prvotimac al u FA Cup-u Mozda su i ispali nepratim ja ove nizerazredne timove -.-'
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 jan 2011, 10:52

WeeD je napisao/la:Kakav Dzeko boLa on ce biti standardni prvotimac al u FA Cup-u Mozda su i ispali nepratim ja ove nizerazredne timove -.-'
Ma u pravu si sigurno. :lol: :lol: Platis nekoga 35 miliona eura i onda ga posaljes na klupu... :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2011, 10:52

WeeD je napisao/la:Kakav Dzeko boLa on ce biti standardni prvotimac al u FA Cup-u Mozda su i ispali nepratim ja ove nizerazredne timove -.-'
Ljubomora je cudo! :?

Igrac vrijedan nesto vise 30 miliona da sjedi na klupi. :? :? Nadam se da si se salio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 05 jan 2011, 10:54

Od danas sam ljubitelj Manchester City-a. GO CITY !! :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 jan 2011, 10:57

B0SANAC je napisao/la:Od danas sam ljubitelj Manchester City-a. GO CITY !! :D
ja sam tek od sutra :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 05 jan 2011, 11:00

Omerbavarac je napisao/la:
Ljubomora je cudo! :?

Igrac vrijedan nesto vise 30 miliona da sjedi na klupi. :? :? Nadam se da si se salio.
U pravu si ma dobar je Dzeko salim se ja :D
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 05 jan 2011, 11:04

Madafaka je napisao/la:
Ma u pravu si sigurno. :lol: :lol: Platis nekoga 35 miliona eura i onda ga posaljes na klupu... :lol:
Adebayor je plaćen toliko pa je na klupi, Balotelli također, netko mora na klupu a tko to ćemo još vidjeti, jedino je Tevez siguran za sada u napadu
Audere est Facere

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 05 jan 2011, 11:05

M. Scofield je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Adebayor je plaćen toliko pa je na klupi, Balotelli također, netko mora na klupu a tko to ćemo još vidjeti, jedino je Tevez siguran za sada u napadu
niko nije siguran.. Tevezu se ne igra, Adebayor nije u formi a Balotelli sere previse.. To je Dzeki super sansa da se uvali u prvi tim..
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 jan 2011, 12:38

M. Scofield je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Naravno, pa Balotelli je Mancinijev miljenik, Tevez kapiten gdje on vidi Dzeku u prvih 11? Jedino 4-3-3 jer sam citao jednu analizu novinara iz Engleske tkoji kaze ako budu igrali 4-3-3 to ce biti strasna ekipa nazad Toure,Silva,Barry naprijed Tevez,Dzeko,Balotelli, medjutim posto je ovo talijan trener tesko to da ce biti!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 jan 2011, 13:19

neka se Edin pripremi i na ceste tuce u svlacionici , opet je bilo varnica i netrpeljivosti u Mancinijevom timu i to u kratkom periodu, posljedna tuca izmedju Toure i Adebayora ..http://sportske.jutarnji.hr/potukli-se- ... or/915606/
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 13:20

A koju sada formaciju igra City ako nije 4-3-3?Ballotelli i Silva po stranama Tevez u sredini,sada kada je Dzeko tu,Ballotelli ide na Apenine,a Tevez po levoj strani.
Ali opet ce tu biti problem onaj o kome sam davno pricao a to je da ce biti "super kvalitetna" razigravacka linija u vezi. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 05 jan 2011, 15:55

Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.