Radio je on mnogo gore stvari godinama.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
- FabioParatici
Re: Serie A
Problem je sto je ulozio 20-30 miliona u privatni biznis sa jos par budala, i lik ih izlevatio, ne mogu vratit sad ni eura.Burberry46 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:40Uzeo 24 miliona za dvije godine, sve izgubio, ostala jos liga
Conte![]()
![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Lautaro, Theo i Ronaldo najveći padavičari u cijeloj ligi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Lautaro ima 10 golova i 5 asistencija a Chiesa 6 golova i 5 asistencija. To sto je odigrao 400 min vise je plus Lautara jer se ne ozlijedjuje- Robben je bio sila fudbaler, ali covjek odigra 30 utakmica u sezoni, a s druge strane Müller odigra sve i vise zabije golova. Ja bih birao konstantnu radije.meepo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:24Vidi taj Chiesa ima 8 golova i 7 asistencija ove sezone a Lautaro koji je odigrao 400 minuta vise 12 golova i 6 asistencija, ako ti mislis da je Chiesa qurac od igrača onda ok. I Di Natale nije bio veoma dobar već odličan ali to su neka druga vremena. Engleska liga je vise orijentisana na trku,tehniku i fiziče predispozicije , a Italija vise na taktiku zbog toga uzivam gledati Seria A.tiffoso je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:17Rekao bih prosjecna sezona no dobro, valjda se u moje vrijeme smatrao Di Natale veoma dobrim igracem a danas je to Chiesa.
Iskreno govoreci, nije me niko ocarao posebno ove sezone u Italiji. Ibra je mnogo dobar, Roma kao ekipa je do sada overachievement, mozda bih izdvojio Mckenniea i naravno Ilicica kada mu se ona stvar digne. Benacceru fali utakmica i uzorka za nesto vise, Barella nekada u nekim utakmica pruzi ocajan performans i sl. Manje vise to je to, nemas nesto posebno vidjeti. Ja licno ne volim ovu Interovu igru, jos manje Juventusovu. Milan manje vise igra ok, ali onda ekipe kao Atalanta kada dodju u svom ritmu ih pokose.
Ovo ostalo je skromno do dobro, ako cemo posteno. Nemas igraca koji je game changer. Najvise iritira sto bi igraci tipa jednog Cristiana Lucarellija bili alfa i omega ove lige.
Kada pogledam npr. u engleskoj gdje Madison i Grealish dizu svoje timove ponekad, onda skontas da ovo sto mi gledamo je relativno skromno, ali sta je tu je.
Di Natale je dobar igrac. U repki qrac, u LP isto tako. Odlican igrac je Forlan. Repku odveo do 3. Mjesta i polufinale u LP, ali ne krem dela krem...
Malo standarda u kvaliteti nije na odmet ?
Nekada je italija bila fokusirana na tehniku, danas nemaju ni to. Nekada si gledao povucene napadace u italiji, a sad ocaj. Nemoj da se lazemo, englezi imaju sve ko gleda fudbal. City Liverpool su takticki predominantni za italijanske klubove. Pa u Italiji se Inter i Milan bore za titulu, u engleskoj bi mogli mozda za euroligu, ako i to. Garantujem ti da bi Lester se ponosao dobro sa 3 top talijanska kluba. Ti ljudi su bas fokusirani na Epl, koja im je bitnija od Lp rekao bih.
- FabioParatici
**** te led

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Auuu kakve 3 stranice ovdje
Samke najbolje ocjenjeni igrac intera, toliko o dominaciji. Al, meni barem,nikakvo cudo , lik je najbolji igrac intera u zadnjih 10 godina.
(Ps. Nadam se da sad pojedini navijaci juventusa, koji su govorili boli me za ligu itd,vide koliko je bitno da ovu nejac zvanu fc internazionale drzimo dalje od titula jer bi se pretvorili u azdahe ovdje i sirom svijeta)

Samke najbolje ocjenjeni igrac intera, toliko o dominaciji. Al, meni barem,nikakvo cudo , lik je najbolji igrac intera u zadnjih 10 godina.
(Ps. Nadam se da sad pojedini navijaci juventusa, koji su govorili boli me za ligu itd,vide koliko je bitno da ovu nejac zvanu fc internazionale drzimo dalje od titula jer bi se pretvorili u azdahe ovdje i sirom svijeta)
Istina. Al ta situacija o kojoj smo pričali nije bila to. I padavičar se nekad pošteno spotakneOldFashioned je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:42Lautaro, Theo i Ronaldo najveći padavičari u cijeloj ligi.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- OldFashioned
- Kontakt:
Just sayin'..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Opet priča o engleskoj nba ligi..
I talijanima je bitnija seria a nego liga šampiona, zato je i ne osvajaju godinama..ha ya
I talijanima je bitnija seria a nego liga šampiona, zato je i ne osvajaju godinama..ha ya
#ALLEGRIOUT
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
De hajd bgt nek Juve uzme barem kup. Grehota da ne uzmu nista. 
Veceras zasluzeno Juve prosao. Inter nedorastao izazovu. Idemo dalje...
P. S. Milanisti su najzanimljiviji. 344558 godina ih niđe nije bilo sad na sve lete
Veceras zasluzeno Juve prosao. Inter nedorastao izazovu. Idemo dalje...
P. S. Milanisti su najzanimljiviji. 344558 godina ih niđe nije bilo sad na sve lete
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bili bi takvi kao vi, navijači su bagra čiji god su. Jedino ne znam šta je sa BuffonGigijem koji je toliko isfrustrirana osoba i iskompleksirana Interom kao da smo mi 9 godina bili prvaci, zanima me kakav će bit kad se nekad obrnu uloge.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
To sto sam za Lautara i Chiesu napisao vazi za sva takmicenja. Chiesa je propustio jednu utakmicu zbog ozljede. Druga stvar ne mogu se sloziti oko Di Natalea ali helem nejse. Što se tiče liga ne bi se slozio da su City i Liverpool takticki predominantni. Ne znam jesi li upratio ali IFFHS je proglasio italijansku ligu najjacom za 2020 godinu. To šta bi bilo kad bi bilo ostavimo sa strane jer nije realna usporedba.tiffoso je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:46Lautaro ima 10 golova i 5 asistencija a Chiesa 6 golova i 5 asistencija. To sto je odigrao 400 min vise je plus Lautara jer se ne ozlijedjuje- Robben je bio sila fudbaler, ali covjek odigra 30 utakmica u sezoni, a s druge strane Müller odigra sve i vise zabije golova. Ja bih birao konstantnu radije.meepo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:24Vidi taj Chiesa ima 8 golova i 7 asistencija ove sezone a Lautaro koji je odigrao 400 minuta vise 12 golova i 6 asistencija, ako ti mislis da je Chiesa qurac od igrača onda ok. I Di Natale nije bio veoma dobar već odličan ali to su neka druga vremena. Engleska liga je vise orijentisana na trku,tehniku i fiziče predispozicije , a Italija vise na taktiku zbog toga uzivam gledati Seria A.tiffoso je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:17
Rekao bih prosjecna sezona no dobro, valjda se u moje vrijeme smatrao Di Natale veoma dobrim igracem a danas je to Chiesa.
Iskreno govoreci, nije me niko ocarao posebno ove sezone u Italiji. Ibra je mnogo dobar, Roma kao ekipa je do sada overachievement, mozda bih izdvojio Mckenniea i naravno Ilicica kada mu se ona stvar digne. Benacceru fali utakmica i uzorka za nesto vise, Barella nekada u nekim utakmica pruzi ocajan performans i sl. Manje vise to je to, nemas nesto posebno vidjeti. Ja licno ne volim ovu Interovu igru, jos manje Juventusovu. Milan manje vise igra ok, ali onda ekipe kao Atalanta kada dodju u svom ritmu ih pokose.
Ovo ostalo je skromno do dobro, ako cemo posteno. Nemas igraca koji je game changer. Najvise iritira sto bi igraci tipa jednog Cristiana Lucarellija bili alfa i omega ove lige.
Kada pogledam npr. u engleskoj gdje Madison i Grealish dizu svoje timove ponekad, onda skontas da ovo sto mi gledamo je relativno skromno, ali sta je tu je.
Di Natale je dobar igrac. U repki qrac, u LP isto tako. Odlican igrac je Forlan. Repku odveo do 3. Mjesta i polufinale u LP, ali ne krem dela krem...
Malo standarda u kvaliteti nije na odmet ?
Nekada je italija bila fokusirana na tehniku, danas nemaju ni to. Nekada si gledao povucene napadace u italiji, a sad ocaj. Nemoj da se lazemo, englezi imaju sve ko gleda fudbal. City Liverpool su takticki predominantni za italijanske klubove. Pa u Italiji se Inter i Milan bore za titulu, u engleskoj bi mogli mozda za euroligu, ako i to. Garantujem ti da bi Lester se ponosao dobro sa 3 top talijanska kluba. Ti ljudi su bas fokusirani na Epl, koja im je bitnija od Lp rekao bih.
- FabioParatici
Kad smo kod brojeva, proslo je 3543 dana otkako je Inter osvojio zadnji trofej.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Tu je to. Al višeFabioParatici je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:57Kad smo kod brojeva, proslo je 3543 dana otkako je Inter osvojio zadnji trofej.
- FabioParatici
Evo i 3544.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Ovaj kompleksas sto spominje Milan treba da zna da je Milan zadnji osvojio titulu prije Juventusove dominacije, kao i Superkup 2016 godine.
Mene bi bilo sramota da mi klub 3 godine zaredom ispada u grupnoj fazi a toliko novca ulozeno na trenera i igrače i jos da svakom serem kako smo najjaci.
Uzmi kakvih tabletica da se smiris i lakse zaspes
Mene bi bilo sramota da mi klub 3 godine zaredom ispada u grupnoj fazi a toliko novca ulozeno na trenera i igrače i jos da svakom serem kako smo najjaci.

Uzmi kakvih tabletica da se smiris i lakse zaspes

9 godina ovakve dominacije, avg 20 bodova vise po sezoni....i ti hoces reci da smo nekorektni? Pa dusu bi nam ovdje vadili da Juventus jednu titulu izgubi. Nema finije i uljudnije bagre od juventina. Interovci su jako puno, previse, nadojeni mrznjom prema najvecem klubu u Italiji.
Engleska liga jeste nba i to 8K televizor za italijansku. Prosla su vremena kad su talijani to mogli udarati u 00‘ dozovite se ljudi.
Covjece neki dan City uzeo Liverpool i nema kod Liverpoola izgovora nemam stopera vec Hendo i Fabinho stanu dole i brani se. Liverpool je sada u losoj formi, ali City kada ima formu, ubise ljudi kolosalno. Ja licno mogu da pogledam i Everton i Av i Lester i nikad me utakmica ne razocara.
Taktika u italiji postoji samo kod vecih klubova jos, a kad Napoli nabije Viole 6-0 tu nema majstore taktike da se razumijemo, ne pricaj nebuloze. Pa po utakmici pada redovno 3-4 gola ??
Mani se ti sta IFFSH kaze ljudino, ono sto ekipe prikazuju na terenu je bitno. Bayern je sila teska bio prosle sezone ali Bundesliga nije vrijedna pomena. Dakle, ko gleda Epl zna o cemu pricam.
Ovaj decko sto me citirao gore ismijavanjem za City i Liverpool, neka malo pogleda kako City igra. Licno mi je to dosadan fudbal, ali kada ufate ritam, brutalno izgleda. Italijani su se htjeli modernizovati i ovo su dobili, ja kazem da je stari calcio bio mnogo bolji i nije tu trebalo mnogo sta dirati u pristupu.
Milan je osvojio titulu poslije Intera i tjt. Svaka Vam cast sto ne igrate LP. Nevjerovatno.
Covjece neki dan City uzeo Liverpool i nema kod Liverpoola izgovora nemam stopera vec Hendo i Fabinho stanu dole i brani se. Liverpool je sada u losoj formi, ali City kada ima formu, ubise ljudi kolosalno. Ja licno mogu da pogledam i Everton i Av i Lester i nikad me utakmica ne razocara.
Taktika u italiji postoji samo kod vecih klubova jos, a kad Napoli nabije Viole 6-0 tu nema majstore taktike da se razumijemo, ne pricaj nebuloze. Pa po utakmici pada redovno 3-4 gola ??
Mani se ti sta IFFSH kaze ljudino, ono sto ekipe prikazuju na terenu je bitno. Bayern je sila teska bio prosle sezone ali Bundesliga nije vrijedna pomena. Dakle, ko gleda Epl zna o cemu pricam.
Ovaj decko sto me citirao gore ismijavanjem za City i Liverpool, neka malo pogleda kako City igra. Licno mi je to dosadan fudbal, ali kada ufate ritam, brutalno izgleda. Italijani su se htjeli modernizovati i ovo su dobili, ja kazem da je stari calcio bio mnogo bolji i nije tu trebalo mnogo sta dirati u pristupu.
Milan je osvojio titulu poslije Intera i tjt. Svaka Vam cast sto ne igrate LP. Nevjerovatno.
FabioParatici je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:01Evo i 3544.Mago je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:58Tu je to. Al višeFabioParatici je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:57
Kad smo kod brojeva, proslo je 3543 dana otkako je Inter osvojio zadnji trofej.![]()
Cuvamo se za ligu. Ove sto su prvi niko i ne gleda. Pogotov ove sto su se jucer pojavili. #meepo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.