FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dino husak osmanović ovih dana češlja klupsku dokumentaciju
2017 i 2018 Željo je isplatio preko 80 000 maraka nezakonito pojedinim igracima i njihovim menadzerima na osnovu nekih naknada ili stavki u ugovoru
koje klupski statut ni savez ne poznaju, ti igraci su josip projic, kenan hadzic, rok elsner, ivan crnov i filip arezina
zadnji igraci za koje se spominjalo da tuze klub zbog dugovanja to uopste nisu ucinili niti su imali namjeru mislim prije svega na lendrica i veselinovica
2017 i 2018 Željo je isplatio preko 80 000 maraka nezakonito pojedinim igracima i njihovim menadzerima na osnovu nekih naknada ili stavki u ugovoru
koje klupski statut ni savez ne poznaju, ti igraci su josip projic, kenan hadzic, rok elsner, ivan crnov i filip arezina
zadnji igraci za koje se spominjalo da tuze klub zbog dugovanja to uopste nisu ucinili niti su imali namjeru mislim prije svega na lendrica i veselinovica
Velika je razlika izmedju interesantnog i kvalitetnog. To sto je zanimljivo ne znaci da je najkvalitetnije ikad. Realno slabija po kvaliteti ce biti ova druga polusezona jer nije doslo nijedno super kvalitetno ime, a otisao je pofin broj kvalitetnih igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ode mjau mjau.
@Sudo to je glavno jelo poslije graha paša.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
pratim aktivno BH ligu od 2002, odgovorno kazem da nikad kvalitetnija liga nije bila.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
klasika, a to sto se digla halabuka i krenulo sa orkestriranim hrakanjem amara nikome nista
isto ko i za mocinica ko sto neko rece kako amar ni strucni stab ne znaju nista ni za handzica ni za mocinica

Ko konkurise za titulu? Sarajevo bjezi nama kokuzima 9 bodova, a kamoli ostalim klubovima. Treba cudo da se desi da ne uzmu titulu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ne dijelim misljenje sa tobom po tom pitanju. Kazem opet da jeste zanimljivo, ali to ne znaci da je to toliki kvalitet. U ovom prelaznom otisli su: Rahmanovic, Brkic, Tatar, Maric, Pervan, Mulic, Cipetic, Serbecic, Radeljic, Bradonjic, Tomasevic i ne znam vise ni ja ko. Sve kvalitetni igraci, a nemas neko super ime, provjereno da je doslo. Znaci da je kvalitet sad sigurno slabiji kad gledas cijelu ligu bez izdvajanja klubova. Zanimljivo ce biti jer je i korona dosta budzete priblizila pa je manja razlika plus sto su se Borac i Velez prikljucili otkad su se vratili. Fino rade i tu su uletjeli da se bore za nesto u ovom slucaju je to Evropa.
Idemo dalje. Drago mi je da se radi. Volim što ništa ne očekujemo. Uvijek nas popiša.SSR je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:01dino husak osmanović ovih dana češlja klupsku dokumentaciju
-
- Kontakt:
TheManiacs1921 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:28https://sport.****/domaci-nogomet/629874/frane-ikic-defanzivac-zeljeznicara-puno-bi-nam-znacilo-da-se-vrate-navijaci
- Protiv Tuzle sam igrao debi pred našim navijačima. Bilo je sjajno, dobio sam ovacije. Vidio sam koliko oni vole ovaj klub i kako je to biti ispred njih na travnjaku. Puno bi nam značilo da su opet tu na tribinama. To bi bio veliki vjetar u leđa našoj ekipi. Posebno, ako bi to bilo do prvog kola nastavka, kada nam dolazi Sarajevo. Znam da se govori o manjem broju navijača, ali to bi svakako bila velika stvar - naglasio je Ikić za "Avaz".
Vjerujem da si ironicanKonzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:03pratim aktivno BH ligu od 2002, odgovorno kazem da nikad kvalitetnija liga nije bila.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliko se sjecam rekao da je i da gotivi Velez pa vjerovatno od dragosti zbog pozicije Veleza i te cijele situacije to govori.

Ma ok neka Veleza,dobar je Velez nego kakav kvalitet,ova liga vise nije bolja ni od Crnogorske a uvijek je prije bila...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma dovoljno je vidjeti gdje su ovi igraci koji su otisli zavrsili. Betoni PL BiH u posljednjoj ekipi HNL-a, Arabiji i slicno. To jeste sve bolje od nase lige ako nista financijski za igrace, ali tuga.
Ma vjerovatno najjslabija u evropi ,bez konkurencije..
Ali hajde i to sto su otisli i gdje ,nije problem koliko ono o cemu smo pisali maloprije brate,prespori igraci i dizelasi,samo takvi mogu ovdje i igrati...
Eventualno ide 2 Turska ili ove arapske zemlje i eto ih nazad za godinu jer ni tamo ne trpe spore i trome igrace..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
To koliko je liga kvalitetna govore rezultati u evropi.. Albanci i Luksemburg su imali predstavnika u grupama, a kod nas najveci uspjesi play off svake prestupne..
Pročepit će negdje.
Ma kakva kvalitetna,najjslabija u evropi realno,bilo pje jos tih par drzavica kao Crna Gora koje nisu u Evropi nista odigrale ali i oni su nas presisali,vjerovatno ce vec ove godine Buducnost u grupnu fazu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa realno je Buducnost dobro napatila Sarajevo. Da su bile dvije da se igraju pitanje je da li bi prosli. I nas Zeta 2017. kad smo igrali sa njima. Uzeli ih na Grbavici samo zato sto ljudi nikad nisu igrali pred onoliko ljudi pa se prepali i u CG se provukli. Onaj eurogol Zakarica (Makarica). Plus Sutjeska Borca sto je napatila. 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Dovoljno ti je vidjeti njihova ulaganja zadnju godinu da vidis da uskoro necemo sa njima uopste u isttu recenicu ,jbg Buducnost je samo od grada cini mi se uza vrijeme ove pandemije dobila par miliona ...LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:53Pa realno je Buducnost dobro napatila Sarajevo. Da su bile dvije da se igraju pitanje je da li bi prosli. I nas Zeta 2017. kad smo igrali sa njima. Uzeli ih na Grbavici samo zato sto ljudi nikad nisu igrali pred onoliko ljudi pa se prepali i u CG se provukli. Onaj eurogol Zakarica (Makarica). Plus Sutjeska Borca sto je napatila.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.