FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 feb 2021, 16:42

"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.

Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 09 feb 2021, 16:47

Mozemo mi njega i sad dovest, taman ti ljudi odradili skauting :kafa:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 09 feb 2021, 16:49

BordoSarajevo je napisao/la:
09 feb 2021, 16:42
"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.

Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro :D
https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225
Kod nas je rok tek počeo

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 feb 2021, 16:49

SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 feb 2021, 16:34
Samozdravlje je napisao/la:
09 feb 2021, 15:52
forgempp je napisao/la:
09 feb 2021, 15:31
Da sad nema Tine Susica, mi bismo bili u rangu Zrinjskog, znaci on nas izdvaja malo iznad ostalih trenutno.
Iz ove 3 utakmice se to vidjelo.

Da, ali i TSS je neko doveo. Uz sve kritike ide i ta pohvala :rol:
Imamo mi dosta kvaliteta i sad : Kova,Oremus :rol: ,Pidro,Milicevic, Dupovac(na ovom nivou),Pejovic,Djokanovic,TSS,Fanimo.
Imamo i 4 "lijeva" krila i spica aBd u Borisu i Haretu. :thumbup:
Previše bodova imamo da bismo bili u rangu Zrinjskog.
Neki i dalje taj Zrinjski smatraju glavnim konkurentom. Vjeruj da ne znam koliko bjezimo zrinjskom, moram se sad prisjetiti tabele

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 feb 2021, 16:53

E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2021, 16:54

Aduka87 je napisao/la:
09 feb 2021, 15:53
ma ja Cmiljanic invalid a Toni Jovic kapitalac lol
Osjeti se miris svjezih kifli kad god se pojavi na temi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 09 feb 2021, 16:56

09 feb 2021, 16:38
MortemHz je napisao/la:
09 feb 2021, 16:31
Haj' sve ali gledaj Gorice :shock:
Pa samo Kristijan Lovrić im vrijedi 5.5 miliona eura, odnosno kao 65% našeg cijelog igračkog kadra.
A pored njega imaju još 6-7 igrača preko milion eura TM vrijednosti.

Te cijene apsolutno nisu nikakvo mjerilo.
Ako pratis trzisne vrijednosti dionice Tesle su skuplje od Toyote i VW a temelje se na prodaji "magle" kako ljudi pricaju, tako da ta prica ne pije vode i prolazi samo kod konzervativaca koji zive u proslosti. Ljudi velike pare uzimaju na tim napuhanim vrijednostima kakve god one bile, samo kod nas nije mjerilo. Nek je mjerilo transfer od 300k eura u 2021. godini

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 feb 2021, 17:13

Jadnimi je napisao/la:
09 feb 2021, 16:49

Kod nas je rok tek počeo
Nismo mi za ovo sposobni ;)
Lakse je sa 3 menagera raditi
Kazes treba napadac ponudi 4 od ta 4 3 su losa i jedan je skkup
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 feb 2021, 17:14

miky_hz je napisao/la:
09 feb 2021, 16:53

E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.
Naravno da nije do para već do nas kao što i sam kažeš. Transferi u fudbalu su obična pijaca koja se svodi na veze, poznanstva i politiku "koga ti imaš tamo", "završi mi", "jesi mi gledo šta za ono" itd. U tome jako slabo plivamo i nemamo "jakog" čovjeka za tu sferu. U vezi akademaca moramo naći jaku menadžersku kuću koja će ih zastupati iako se tu pitaju i igrač i njegova porodica. Tu se mora naći balans.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 feb 2021, 17:15

Nase najvece pojacanje ce biti
kad ode čelava glava kvazi SD

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 09 feb 2021, 17:16

Da bar ima skalp da mu skinem. Al celava ubleha ni to nema

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 feb 2021, 17:18

Fakat ba, hoce li biti kakvih novih igraca, barem da konkurenciju pojacamo jbte, da ne gledam onog mrtvog Velkoskog i Jukica

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 feb 2021, 17:19

Stroj1946 je napisao/la:
09 feb 2021, 17:18
Fakat ba, hoce li biti kakvih novih igraca, barem da konkurenciju pojacamo jbte
Niko se pojacanjima više ne nada.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 feb 2021, 17:19

Pantelija je napisao/la:
09 feb 2021, 17:13
Jadnimi je napisao/la:
09 feb 2021, 16:49

Kod nas je rok tek počeo
Nismo mi za ovo sposobni ;)
Lakse je sa 3 menagera raditi
Kazes treba napadac ponudi 4 od ta 4 3 su losa i jedan je skkup
Evo čitam maloprije, Hasan Bande napadač kojeg je Ajax prije par godina platio preko 8 miliona eura, došao na posudbu u Istru gdje ga čeka borba za opstanak :facepalm: I onda se pojedinci čude što su raja frustrirana zbog Cmiljanića i što ga vrijeđaju po fb i forumima.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 feb 2021, 17:20

Stroj1946 je napisao/la:
09 feb 2021, 17:18
Fakat ba, hoce li biti kakvih novih igraca, barem da konkurenciju pojacamo jbte, da ne gledam onog mrtvog Velkoskog i Jukica
Ako iskuči šta dobro, reagovat ćemo, nećemo žurit, gledamo da ako bude novih igrača da budu pojačanja a ne samo broj.
FK Sarajevo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 feb 2021, 17:22

I reci ce kako niko nece da igra u nasoj ligi
Jajalo-bundes liga
Delac čelzi
Benko
Ibanjez
Borjan dogocoren bio
Stevanovic
Pa i stepanov itd itd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 feb 2021, 17:25

Pantelija je napisao/la:
09 feb 2021, 17:22
Jajalo-bundes liga
Delac čelzi
Benko
Ibanjez
Borjan dogocoren bio
Stevanovic
Pa i stepanov itd itd
Na stranu to gore sve, dovoljno je samo reći da je čovjek koji je sa reprezentacijom Hrvatske bio treći na svijetu je došao u PRVU LIGU FEDERACIJE BiH odnosno u tuzlansku Slobodu koja se tad takmičila u pomenutoj, vrlo popularnoj i atraktivnoj ligi koju su činili Podgrmeč, Igman, GOŠK, Čapljina, Branitelj, Iskra, Troglav...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 feb 2021, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 feb 2021, 17:28

Al lik samo cita :tokralju:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 feb 2021, 17:28

Upravo saznah nase novo pojacanje, pa da se izvinem Hadziji sto sam sumnjao u njega :tokralju: :tokralju: Dozvolite mi da ga predstavim.

slika
od sad jaci internet signal imamo u Kampu

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 feb 2021, 17:28

Pantelija je napisao/la:
09 feb 2021, 17:22
Jajalo-bundes liga
Delac čelzi
Benko
Ibanjez
Borjan dogocoren bio
Stevanovic
Pa i stepanov itd itd
Stepanov i Ibanez su prije dolaska u Premijer Ligu igrali grupnu fazu Lige prvaka.Da imamo sposobnijeg sportskog direktora, sa vezama i kontaktima, 1 - 2 kapitalna pojačanja bi sigurno došla kod nas.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, mnon46, MSOZ101, napoleon72, Posejdon, riki46, Vanja8 i 57 gostiju.