Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro![]()
Neki i dalje taj Zrinjski smatraju glavnim konkurentom. Vjeruj da ne znam koliko bjezimo zrinjskom, moram se sad prisjetiti tabeleSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:34Previše bodova imamo da bismo bili u rangu Zrinjskog.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 feb 2021, 15:52
Da, ali i TSS je neko doveo. Uz sve kritike ide i ta pohvala![]()
Imamo mi dosta kvaliteta i sad : Kova,Oremus,Pidro,Milicevic, Dupovac(na ovom nivou),Pejovic,Djokanovic,TSS,Fanimo.
Imamo i 4 "lijeva" krila i spica aBd u Borisu i Haretu.![]()
E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro![]()
Osjeti se miris svjezih kifli kad god se pojavi na temi
Ako pratis trzisne vrijednosti dionice Tesle su skuplje od Toyote i VW a temelje se na prodaji "magle" kako ljudi pricaju, tako da ta prica ne pije vode i prolazi samo kod konzervativaca koji zive u proslosti. Ljudi velike pare uzimaju na tim napuhanim vrijednostima kakve god one bile, samo kod nas nije mjerilo. Nek je mjerilo transfer od 300k eura u 2021. godiniBordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:38Pa samo Kristijan Lovrić im vrijedi 5.5 miliona eura, odnosno kao 65% našeg cijelog igračkog kadra.
A pored njega imaju još 6-7 igrača preko milion eura TM vrijednosti.
Te cijene apsolutno nisu nikakvo mjerilo.
Nismo mi za ovo sposobniJadnimi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:49https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Kod nas je rok tek počeo
Naravno da nije do para već do nas kao što i sam kažeš. Transferi u fudbalu su obična pijaca koja se svodi na veze, poznanstva i politiku "koga ti imaš tamo", "završi mi", "jesi mi gledo šta za ono" itd. U tome jako slabo plivamo i nemamo "jakog" čovjeka za tu sferu. U vezi akademaca moramo naći jaku menadžersku kuću koja će ih zastupati iako se tu pitaju i igrač i njegova porodica. Tu se mora naći balans.miky_hz je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:53E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Evo čitam maloprije, Hasan Bande napadač kojeg je Ajax prije par godina platio preko 8 miliona eura, došao na posudbu u Istru gdje ga čeka borba za opstanakPantelija je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:13Nismo mi za ovo sposobniJadnimi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:49https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Kod nas je rok tek počeo![]()
Lakse je sa 3 menagera raditi
Kazes treba napadac ponudi 4 od ta 4 3 su losa i jedan je skkup
Ako iskuči šta dobro, reagovat ćemo, nećemo žurit, gledamo da ako bude novih igrača da budu pojačanja a ne samo broj.
Na stranu to gore sve, dovoljno je samo reći da je čovjek koji je sa reprezentacijom Hrvatske bio treći na svijetu je došao u PRVU LIGU FEDERACIJE BiH odnosno u tuzlansku Slobodu koja se tad takmičila u pomenutoj, vrlo popularnoj i atraktivnoj ligi koju su činili Podgrmeč, Igman, GOŠK, Čapljina, Branitelj, Iskra, Troglav...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 50 gostiju.