Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mozemo mi njega i sad dovest, taman ti ljudi odradili skauting 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro![]()
Kod nas je rok tek počeo
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Neki i dalje taj Zrinjski smatraju glavnim konkurentom. Vjeruj da ne znam koliko bjezimo zrinjskom, moram se sad prisjetiti tabeleSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:34Previše bodova imamo da bismo bili u rangu Zrinjskog.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 feb 2021, 15:52
Da, ali i TSS je neko doveo. Uz sve kritike ide i ta pohvala![]()
Imamo mi dosta kvaliteta i sad : Kova,Oremus,Pidro,Milicevic, Dupovac(na ovom nivou),Pejovic,Djokanovic,TSS,Fanimo.
Imamo i 4 "lijeva" krila i spica aBd u Borisu i Haretu.![]()
E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Eto da nismo doveli Cmiljanića, mogli smo dovesti ovog što se spominjo ovdje skoro![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Osjeti se miris svjezih kifli kad god se pojavi na temi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- belosevic23
- Kontakt:
Ako pratis trzisne vrijednosti dionice Tesle su skuplje od Toyote i VW a temelje se na prodaji "magle" kako ljudi pricaju, tako da ta prica ne pije vode i prolazi samo kod konzervativaca koji zive u proslosti. Ljudi velike pare uzimaju na tim napuhanim vrijednostima kakve god one bile, samo kod nas nije mjerilo. Nek je mjerilo transfer od 300k eura u 2021. godiniBordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:38Pa samo Kristijan Lovrić im vrijedi 5.5 miliona eura, odnosno kao 65% našeg cijelog igračkog kadra.
A pored njega imaju još 6-7 igrača preko milion eura TM vrijednosti.
Te cijene apsolutno nisu nikakvo mjerilo.
Nismo mi za ovo sposobniJadnimi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:49https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Kod nas je rok tek počeo
Lakse je sa 3 menagera raditi
Kazes treba napadac ponudi 4 od ta 4 3 su losa i jedan je skkup
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naravno da nije do para već do nas kao što i sam kažeš. Transferi u fudbalu su obična pijaca koja se svodi na veze, poznanstva i politiku "koga ti imaš tamo", "završi mi", "jesi mi gledo šta za ono" itd. U tome jako slabo plivamo i nemamo "jakog" čovjeka za tu sferu. U vezi akademaca moramo naći jaku menadžersku kuću koja će ih zastupati iako se tu pitaju i igrač i njegova porodica. Tu se mora naći balans.miky_hz je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:53E to nas treba da interesuje kako Vojvodina koja nema za hljeba ciji igraci javno strajkuju "ode" i iskopa igraca u Zambiji koji nesto obecava koji nije izasao iz okvira te granice,ko i zasto njima takvim raspadnutim preporuci takve igraca a nama ne,znaci problem je sto nam fale bolje "veze".Jel ovo do para nije i nemoze se reci da jeste jel kazem nemaju za kifle.BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nase najvece pojacanje ce biti
Da bar ima skalp da mu skinem. Al celava ubleha ni to nema
Fakat ba, hoce li biti kakvih novih igraca, barem da konkurenciju pojacamo jbte, da ne gledam onog mrtvog Velkoskog i Jukica
-
Historicar
- Kontakt:
Evo čitam maloprije, Hasan Bande napadač kojeg je Ajax prije par godina platio preko 8 miliona eura, došao na posudbu u Istru gdje ga čeka borba za opstanakPantelija je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:13Nismo mi za ovo sposobniJadnimi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:49https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... ler/803225BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:42"Vojvodina je prihvatio sve uslove Emmanueal Chabule, a sam igrač bio je izuzetno sretan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Chabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa”, rekao je Kosanović.
Kod nas je rok tek počeo![]()
Lakse je sa 3 menagera raditi
Kazes treba napadac ponudi 4 od ta 4 3 su losa i jedan je skkup
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako iskuči šta dobro, reagovat ćemo, nećemo žurit, gledamo da ako bude novih igrača da budu pojačanja a ne samo broj.
FK Sarajevo
I reci ce kako niko nece da igra u nasoj ligi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na stranu to gore sve, dovoljno je samo reći da je čovjek koji je sa reprezentacijom Hrvatske bio treći na svijetu je došao u PRVU LIGU FEDERACIJE BiH odnosno u tuzlansku Slobodu koja se tad takmičila u pomenutoj, vrlo popularnoj i atraktivnoj ligi koju su činili Podgrmeč, Igman, GOŠK, Čapljina, Branitelj, Iskra, Troglav...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 feb 2021, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Al lik samo cita 
Upravo saznah nase novo pojacanje, pa da se izvinem Hadziji sto sam sumnjao u njega
Dozvolite mi da ga predstavim.
-
Historicar
- Kontakt: