Pantelija je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:23Jah, dobra logika.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:12Da imaju kvalitet, bili bi tu. Izgleda da nemaju čim ih je Vinko pustio. Ima nešto što se zove trening, upućeniji je on 100x od bilo koga od nas. Te glupe priče da nekog ne 'miriše' ili ne 'gotivi' su smiješne.
Samo je tu problem sto ne treba meni trening da vidim kakva je tupa heba na beku
Samo dajem primjer. Mi od igraca sa 25+ godina ako nije ekstra kvalitet nemamo koristi kao klub. A mi mpramo ostvatiti tu korist. Ako ne ostvarujemo onda nam se smanji budzet, jer occito da igranje 2 pretkola ne moze pokriti budzet a nikad niko igraca iz nase lige preko 21 godine nece ozbiljno platiti. Nikad!
Dakle da bi ga udali mora se forsirati sa 18 pa cak i 17.
@Alfrede najgora je opcija na silu gurati mlade. Problem je sto nismo doveli na vrijeme igrace tipa Danilovic,Bradonjic(samo primjer-ne komentarisi ovu dvojicu), ako smo,a jesmo u to vrijeme, a i sad najorganizovaniji klub. To se Dinamu i CZ rijetko dogodi. Tu je kvaka. Marinovic je top trener pred kojeg je postavljen cilj Titula, a sta ako Nam klekne. Dobro ima Tan.

@Pantelija sve stoji, ali idi malo dalje od Hebibovica, hocu reci ima 10-tak gorih ili malo boljih Hebibovica. Daj imena