Taj covjek je zaslužan za pola duga poreznoj upravi.revolt je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:54Bilo je sve spremno, ali horde zla odlucise otjerati covjeka koji je vodio taj proces, sta ce sada biti vidjecemo u buducnostiOsmaDolazi je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:25Sta je sa ovim konkretno? Sta je klub uradio? To je najbitnija stvar u citavoj ovoj frtutmi prema upravi. Treba ih razapeti ako nije nista uradjeno.MortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:10- Općina Centar i FK Sarajevo se zajednički obavezuju da će užurbano i kolegijalno učiniti sve da na martovskoj sjednici Općinskog vijeća bude usvojen Ugovor o zakupu stadiona.
- Općina se obavezuje da će u hitnom roku zvanično dostaviti svu traženu dokumentaciju, potrebnu za ugovor i projekat renoviranja stadiona, po zahtjevu FK Sarajevo.
- FK Sarajevo se obavezuje da će do kraja januara Općini Centar dostaviti prvi prijedlog Ugovora o dugoročnom zakupu.
- FK Sarajevo se obavezuje da će uporedo sa prijedlogom Ugovora pripremiti projekat renoviranja stadiona za kategoriju IV UEFA takmičenja koji će biti sastavni dio ugovora.
- FK Sarajevo se obavezuje da će do kraja januara otvoriti poseban namjenski račun, koji će se koristiti isključivo za projekat renoviranja stadiona.
Taj covjek je zavalio klub i svojoj bivšoj firmi stekao finansijsku korist sa onim nevjerovatnim preplaćenim Seatima.
Svaku marku koju se ugradio da Bog da sebi na lijekove potrošio.
I da ne bi sad napisao nisu moje pare. Pare su od Kluba čiji sam član, kojeg pratim od kako znam da izgovorim svoje ime i u najvećem mi je interesu da Klub napreduje na profesionalnom i finansijskim planu. Svaki koji je uradio ili ce uraditi isto sto i doticni proklet bio.