Tako kako je i LBJ najbolji kosarkas ali nije najveci.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Tako kako je i LBJ najbolji kosarkas ali nije najveci.
Nije Brady nikad imao ni najbolju ruku ni pokretljivost ni izmisljanje otvotenih hvataca ko Rodgers il ovaj mali Mahomes sad npr. Nikad nije bio ni najtalentovaniji QB al je sve kompenzirao nevjerovatnom psihom i mentalitetom.
Dobar je Mahomes ali ce da se pokaze u buducnosti da Chiefsi nisu dobra fransiza, kao i kod dosta QB-ova sto ce mu limitirati uspjehe u PO.
Može ih imati 10 do kraja opet nece biti GOAT sve je riješeno ovom partijom.
evo ima i SS.ba svog SAS
Babuka je nenadjebiv, dao bih pet godina života da sam gledao Beličeka sinoć kako plačejestamaji je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:05mahomes je tek na početku karijere. novinari moraju da seru jer im je to poso, na nama je da gledamo i uživamo a za koju godinu ćemo znati u kome smjeru mahomes ide
ali ostaje to da je izgubio i AFC finale i SuperBowl od 41-godišnjeg i 43-godišnjeg istog čovjeka koga ganja, to će mu vazda visiti nad glavom
Bas sam nedavno napisao komentar u vezi toga. Mahomes da osvoji jos bruku SB ostat ce uvijek cinjenica da ga je bas Brady pobjedio kad su Chiefsi djelovali nepobjedivo. Da je Mahomes uzeo sinoc ne bi bilo nikakve dileme jer se nikad nije pojavio neko poput njega, ovako ce uvijek ostati ono ali...
Meni je logično da podržavaš osobu koja je 20 godina bila slika ekipe za koju navijaš. Brady će uvijek ostati upamćen kao QB Patriotsa, isto kao što je i Montana kao QB 49ersa. No da ne bude zabune sljedeće sezone kada bude utakmica tih 60 minuta će mi biti u rangu sa Manningom.jestamaji je napisao/la: ↑08 feb 2021, 04:22ja ne bih mogao nikad za nekog drugog navijati osim za moj tim. možda protiv ...superfreak je napisao/la: ↑08 feb 2021, 04:18
Cijeli Boston je navijao za Tampu od onog momenta kad su Patriotsi eliminirani, what's your point?![]()
ono što je najbolje od svega, svi pričaju tampa ima atomski offense, a na kraju se oni vrate svojim korjenima i defense im opet donese superbowl.
Ustvari, jučer sam bio mamuran za pet ljudi, gledao sam tekmu u trećoj vodi, i onda danas na posao.jestamaji je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:21@goran , sve čestitke, ovo je bilo fenomenalno, uživaj dok traje! nadajmo še da će trajati još najmanje jednu sezonu, veliki dio tima bi mogao ostati!
napiši koju kad se otrijezniš, ti si jedini bucs fan koga ja znam, da čujemo kako to izgleda iz prve ruke![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.