FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo cu reci ni 3 sedmice nisu prosle zato se ostavite kritike Cerica jer ce biti dovoljno vremena za to ako ne ispuni ono sto prica.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
U prevodu, Mladen Veselinović prelazi u Tothenham jer će oni prodati svoja krila ali to sve ako dadne dva gola u derbiju.
Ferguson ga pitao na konferenciji za Lendriceve papire jer je Kavani ohrdina teška i zato čovjek spominje angažmane na zapadu.
Dobit ćemo u zamjenu staru ciglu i recaro sjedalice kratko koristene na Old Trafordu za adaptaciju pomoćnog terena.
E sad, na scenu stupamo mi, on je nama indirektno rekao da moramo blokirati odlazak Veselog u Tottenham kolika god ponuda bila, jer ako su Romini mogli Džekin, možemo i mi Mladenov.
Tu ako se ne pokažemo, nema ništa od investicija.
Klubu je korisnije da je on u Londonu nego ovde, to sam skontao da ga ovde za laprdanje navijači ipak mogu zaganjati a u Londonu nas nema.
A kad je mislio na ugled kluba, mislio je na to da ga ne mlatimo za to laprdanje i da ne izađu naslovi "Navijači pretukli novog predsjednika".
Rekao je da nam treba milion dva, ali da ga ne očekujemo sa vrećom para, iz tog zaključujemo da će novčanice biti po 500 eura kako bi kamara bila manja, ili će u Funtama.
A Badžak je tu da spremi sitnog novca kako bi mogli kusur od plata vraćati, npr ako je Veselom plata 7000, da ne dobije sad odma 4 milje eura, već da niko ne bude zakinut.
E sad to je neki moj utisak, je li neko razumio drugačije.
Ferguson ga pitao na konferenciji za Lendriceve papire jer je Kavani ohrdina teška i zato čovjek spominje angažmane na zapadu.
Dobit ćemo u zamjenu staru ciglu i recaro sjedalice kratko koristene na Old Trafordu za adaptaciju pomoćnog terena.
E sad, na scenu stupamo mi, on je nama indirektno rekao da moramo blokirati odlazak Veselog u Tottenham kolika god ponuda bila, jer ako su Romini mogli Džekin, možemo i mi Mladenov.
Tu ako se ne pokažemo, nema ništa od investicija.
Klubu je korisnije da je on u Londonu nego ovde, to sam skontao da ga ovde za laprdanje navijači ipak mogu zaganjati a u Londonu nas nema.
A kad je mislio na ugled kluba, mislio je na to da ga ne mlatimo za to laprdanje i da ne izađu naslovi "Navijači pretukli novog predsjednika".
Rekao je da nam treba milion dva, ali da ga ne očekujemo sa vrećom para, iz tog zaključujemo da će novčanice biti po 500 eura kako bi kamara bila manja, ili će u Funtama.
A Badžak je tu da spremi sitnog novca kako bi mogli kusur od plata vraćati, npr ako je Veselom plata 7000, da ne dobije sad odma 4 milje eura, već da niko ne bude zakinut.
E sad to je neki moj utisak, je li neko razumio drugačije.
A šta misliš ko je doveo do toga da imamo igrački kadar na nivou PLFBIH?
Svako pravo ima da misli da li je Amar, korona, ova Uprava, ona i tako blize i dalje. Ja sa tim nemamo problem, ali imam problem sa tim sto se po temi FK Sarajevo predstavljas kao "napaceni" navijac Zelje, Amara ne zoves imenom nego mijenjas r i w sto znamo ko radi, ne gledas vise kako kazes. Nesto mi to ne ide uz navijaca naseg da ti kazem iskreno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je realnost druže realnost i jesmo napaćeni jer sve ovo trpimo što se dešava već 3 godine otkad je navedeni došaoLjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 00:58Svako pravo ima da misli da li je Amar, korona, ova Uprava, ona i tako blize i dalje. Ja sa tim nemamo problem, ali imam problem sa tim sto se po temi FK Sarajevo predstavljas kao "napaceni" navijac Zelje, Amara ne zoves imenom nego mijenjas r i w sto znamo ko radi, ne gledas vise kako kazes. Nesto mi to ne ide uz navijaca naseg da ti kazem iskreno.
Necu dalje da nastavljam. Ako ces nastaviti kao sto sam naveo gore nemoj ovdje pisati. Kritika normalna upucena bilo kome okej to moze ovdje, ali vrijedjati ne moze.
Šta kaže navijac Želje? a piše na njihovoj temi, pa od početka smrdi na kilometar

Muksi123 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:38Nerazumijem ove navijače Sarajeva
Ovo pišem kao napaćeni navijač Želje
Zašto se brinete odlazcima Rahmanovića i Tatara?
Ok,oni jesu bili daleko najbolji igrači Sarajeva i daleko najbolji igrači u ligi,ali shvatite da ste trenutno najjači,najuredniji klub u državi a ono što je najvažnije najjači ste i financijski,da prodate još 3-4 najbolja igrača iz ekipe opet ćete se prošetati ligom jer nemate konkurenta,a i čisto sumnjam da Sarajevo neće dovesti 1-2 ekstra pojačanja kao zamjene...Nekontam vas,eh da je takva situacija u Želji ja bi bio najsretniji.....
Nemate razloga za brigu daleko ste najjači u državi i bez Tatara i bez Rahmana
Pozz svima![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kakvi su ba ovo profili hahahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Neznam jos. U planu je. Al ovdje su najavljene velike količine kiše ovih dana a niti jedan stadion nema uvjete. Nema natkrivine i normalne pozicije za snimanje. U Međugorju pogotovo.
It's better when it's live
-
- Kontakt:
Onaj ko je doveo ovog idiota treba da odgovara
Ma nije los@Muksi123 samo eto, pitar je.
- MocMahale444
Znaci kraljljljljlj
ovaj brate laže za maratona.
Sine u ginisovu ga treba odmaH.
Imamo dzeku, viscu i “šehovica”.
Kaze bit cemo ko arsenal i tot
Rekao sam igracima preko zooma ako budu dobri kupit cu im PaCikLo
.
Najjaci smo i da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
M.S.Ž-Ž.J.N (crvena kravata smeta)

Sine u ginisovu ga treba odmaH.
Imamo dzeku, viscu i “šehovica”.
Kaze bit cemo ko arsenal i tot

Rekao sam igracima preko zooma ako budu dobri kupit cu im PaCikLo
Najjaci smo i da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
M.S.Ž-Ž.J.N (crvena kravata smeta)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovdje kao da poneki navijaci jedva cekaju da samo nesto zgrijesi Ceric da bi popljuvali...a kao da nisu svjesni da ako ne uspije kao predsjednik to je onda opasnost za Zelju jer nije bilo drugih opcija pa bi bilo totalan raspad sistema...zato molit Boga da covjek uspije u svojim namjerama.
Bolje imati predsjednika koji ima visoke ciljeve, a sto mozda djeluje kao fantazija u usima navijaca nego nekoga koji nema viziju niti te visoke ciljeve. Ondaj ko cilja visoko ima nade da podigne Zelju na veci stepen pa koliko toliko.
Bolje imati predsjednika koji ima visoke ciljeve, a sto mozda djeluje kao fantazija u usima navijaca nego nekoga koji nema viziju niti te visoke ciljeve. Ondaj ko cilja visoko ima nade da podigne Zelju na veci stepen pa koliko toliko.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
On ti je predsjednik na papiru samo za sada. Lahko se qurciti i pricati dok Badzak se slomi i vadi iz dzepova lovu. Badzak isplacuje, a on prica kako ce on isplatiti igrace. Kako da ne.Konzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 08:53Ovdje kao da poneki navijaci jedva cekaju da samo nesto zgrijesi Ceric da bi popljuvali...a kao da nisu svjesni da ako ne uspije kao predsjednik to je onda opasnost za Zelju jer nije bilo drugih opcija pa bi bilo totalan raspad sistema...zato molit Boga da covjek uspije u svojim namjerama.
Onog momenta kad ili ako Badzaku doqurci i digne ruke tek onda je Zeljo u problemu. A ovaj ili vecina clanova UO otisli danas, sutra, prekosutra nikakva steta.
brate sam Badzak je stao iza ovoga pa hajmo ga podrzati ,valjda zna sta radiLjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:01On ti je predsjednik na papiru samo za sada. Lahko se qurciti i pricati dok Badzak se slomi i vadi iz dzepova lovu. Badzak isplacuje, a on prica kako ce on isplatiti igrace. Kako da ne.Konzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 08:53Ovdje kao da poneki navijaci jedva cekaju da samo nesto zgrijesi Ceric da bi popljuvali...a kao da nisu svjesni da ako ne uspije kao predsjednik to je onda opasnost za Zelju jer nije bilo drugih opcija pa bi bilo totalan raspad sistema...zato molit Boga da covjek uspije u svojim namjerama.
Onog momenta kad ili ako Badzaku doqurci i digne ruke tek onda je Zeljo u problemu. A ovaj ili vecina clanova UO otisli danas, sutra, prekosutra nikakva steta.
Sve napisano je nažalost istina.LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:01On ti je predsjednik na papiru samo za sada. Lahko se qurciti i pricati dok Badzak se slomi i vadi iz dzepova lovu. Badzak isplacuje, a on prica kako ce on isplatiti igrace. Kako da ne.
Badžak da sutra odustane od svega iz bilo kojeg razloga, biće popljuvan kao da ništa uradio nije.
Štaviše, neprijatelj kluba.
Za novog predsjednika mislim da je hoštapler.
Niko sretniji od mene ako griješim.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MojaMalenkost, MoSaZeLjo1921 i 27 gostiju.