Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo nije realno ljudi dragiihihihihihihi!!
Rede Paprica reci nam kakva je Lutvina kakica?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:51Kaže Cera da će kad Želju dovede u red od vjetnamaca kupiti ime Fk Sarajevo jer ništa drugo i nemaju za prodati i da će to biti Zeljin drugi tim,nešto poput Lokomotive iz Zagreba Dinamu.Ako laže on lažem i ja.
Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:59Rede Paprica reci nam kakva je Lutvina kakica?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:51Kaže Cera da će kad Želju dovede u red od vjetnamaca kupiti ime Fk Sarajevo jer ništa drugo i nemaju za prodati i da će to biti Zeljin drugi tim,nešto poput Lokomotive iz Zagreba Dinamu.Ako laže on lažem i ja.![]()
Gad si mali, puno ti je to pred spavanje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 feb 2021, 00:05Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:59Rede Paprica reci nam kakva je Lutvina kakica?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:51Kaže Cera da će kad Želju dovede u red od vjetnamaca kupiti ime Fk Sarajevo jer ništa drugo i nemaju za prodati i da će to biti Zeljin drugi tim,nešto poput Lokomotive iz Zagreba Dinamu.Ako laže on lažem i ja.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.