Bilo kako bilo, covjek je upravu za nasu ligu i nase medije koji su u najmanju ruku amaterski..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: SaNa, dana/u 08 feb 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year, we'll be millionaires!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne napadaj bez veze Zorana, i on gadgete voli. A i pogledao je Narcose.
PSPHM
Lazima hahah
Lazes bolaa ko pas, al haski

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dakle, to je zakljucak na osnovu nekog anonimusa sa forumaHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:25Dakle, valja nam na proljece uživati u Krsteovim bravurama na lijevom krilu.
(nista protiv momka koji je ono napisao, samo kazem )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izgleda moramo opet da ih ruzimo kako bi iskopali pojacanja.
Sta je tu je
Sta je tu je
NEMA NAZAD
Rucak u mekDolansu ? Ti castis
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Poslije protesta krenula je najljepsa bordo era otkako je kluba, a vrijeme je i da se kutnjaci sa teme aktiviraju.
NEMA NAZAD
Eto vidis opet nemas argumenata i opet posezes za licnim napadimaZoran28 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:37Lazima hahah
Lazes bolaa ko pas, al haskia gluposti valjas kao Pablo Eskobar bijelo
![]()
Ti si jedna mala djevojcica preplasena od zivota
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Ko krene na hamburger nek svrati ispred porstorija i zagalami koji put. Nema nam druge.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovdje pojedini nikako da shvate da mi nemamo nikakvu referencu da zacijenimo igrača. Gdje su naši najveći talenti? Jednog tjeraju iz Hajduka, drugi odigrao par tekmi za Marseille pa furao po Meksiku, treći (koji i nije naš) igra u Standard Liegeu a svi smo očekivali barem neku Fiorentinu, Sevillu, tako nešta. Kako da prodamo igrača? Taj Partizan je dao jednog Mitrovića, Jovetića, Stefana Savića, Nastasića, Živkovića, Jojića, Drinčića, Škuletića... Normalno da mogu zacijenit svakog igrača, jer će svaki kupac moći reći "a vidi, možda se u tom momku krije novi Mitrović ili Nastasić, vrijedi ga pratit". Šta da kažu za nas, ko se krije? Kao da imaš priliku da zaposliš studenta sa UNSA koji je dao svjetski priznate doktore, inženjere, matematičare... Ili nekog s travničkog univerziteta za kojeg niko živ nije čuo. Malo realnosti nije na odmet.
A sad vam smeta što portali šute, a prije par godina vam je smetalo što su Nedima proglasili Suarezom? Sad momka svi ismijavaju, poletio nekud, Benfika, Suarez, eto mu sad Mušija... Da sutra mediji za Pidru napišu da je novi Marcelo, svaki potez momku bi se gledao kroz prizmu "vidi našeg Marcela, šta mu Zakarić radi", itd. Nije svako psihički jak da se nosi sa tim pritiskom wonderkida, al i da ne poleti i ne ufura se. Klubovi poput Partizana imaju psihologe koji ih usmjeravaju, mi imamo babe koji verbalno napadnu trenera kadeta jer im sinovi nisu u prvom planu. Bio sam svjedok tome.
A sad vam smeta što portali šute, a prije par godina vam je smetalo što su Nedima proglasili Suarezom? Sad momka svi ismijavaju, poletio nekud, Benfika, Suarez, eto mu sad Mušija... Da sutra mediji za Pidru napišu da je novi Marcelo, svaki potez momku bi se gledao kroz prizmu "vidi našeg Marcela, šta mu Zakarić radi", itd. Nije svako psihički jak da se nosi sa tim pritiskom wonderkida, al i da ne poleti i ne ufura se. Klubovi poput Partizana imaju psihologe koji ih usmjeravaju, mi imamo babe koji verbalno napadnu trenera kadeta jer im sinovi nisu u prvom planu. Bio sam svjedok tome.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dug prema igracima je topli obrok za januar toliko. Lupate o nekim platama smjesno. A ovaj dug za topli nije dug nego kasni par dana.
Udomi me cika Depcho, sakri me ispod club-stola od svih tih zlih ljudi. Depcho boimse, nabavi mi psa andzela cuvara.
-
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 feb 2021, 22:21Maki je u pravu , maki problem je Sportski direktor , drugo problem je uhljupi u klubu sto ne znaju akademiju srediti i sto na vrijeme ne unistavaju korov kad primijete da se siri ...
To je to. Sve i jedan igrac koje je nabrojao Maki je mladji od 20-21 god. Rahman dusa nasa da je imao jos 5 god. ugovora ne bi dobili ponudu vecu od 300-400 k€. Djeca su nam u segmentu € donijeli vise Sadiku,Hadzic(dobro neko se zayebao da su talenti-vidjet cemo ?).
Gdje su ponude za Krstu(reprezentativac), Handzica, Ahmetovica u top formi u FKS, pa i Milicevica i Oremusa, ogradjujem se mozda i ima, ali nisu bile javne. Mujakic je precjenjen vjerovatno iako ga ne smatram osrednjim igracem. Cimirot pa i Mihojevic su nesto.
Kova i Djokanovic bi mogli biti nesto skuplji, bojim se da je za Pidru

Razumijem da su ovo zayebancije oko rasula, a koji nam je plan B za recimo da Nam klekne. Tacno je i da ne navijamo za finansije, ali samoodrziv klub moze biti samo preko Akademije. Mozemo biti zadovoljni sportskim rezultatima u BiH, ali bez afirmacije mladih uz 4-5 iskusnih i kvalitenih stranaca nema iskoraka.
Koliki je doprinos Krste,Handzica,Hodzica,Milanovica,Dzafica, pa i Ahmeta do prije povrede, za ovih +9 ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Skoro jarane, to je sekundarni problem, ti si ipak prodao nedima za isto para ili vise od Tatara, znaci da to suarez i furanje jbg pali....ocigledno a sta ce mu ko govorit tek dodje poslijeskoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:45Ovdje pojedini nikako da shvate da mi nemamo nikakvu referencu da zacijenimo igrača. Gdje su naši najveći talenti? Jednog tjeraju iz Hajduka, drugi odigrao par tekmi za Marseille pa furao po Meksiku, treći (koji i nije naš) igra u Standard Liegeu a svi smo očekivali barem neku Fiorentinu, Sevillu, tako nešta. Kako da prodamo igrača? Taj Partizan je dao jednog Mitrovića, Jovetića, Stefana Savića, Nastasića, Živkovića, Jojića, Drinčića, Škuletića... Normalno da mogu zacijenit svakog igrača, jer će svaki kupac moći reći "a vidi, možda se u tom momku krije novi Mitrović ili Nastasić, vrijedi ga pratit". Šta da kažu za nas, ko se krije? Kao da imaš priliku da zaposliš studenta sa UNSA koji je dao svjetski priznate doktore, inženjere, matematičare... Ili nekog s travničkog univerziteta za kojeg niko živ nije čuo. Malo realnosti nije na odmet.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sve tacno sto si napisao, al mora se ici naprijed, mora se ulagati probati neki rezultat napraviti, da se podigne ljestvica transfera. Treba reći da su ova dva loša transfera a ne pa hajde dobili smo nesto, dobro je. Svi ocekujemo napredak 5 god imamo investitora to je vec ozbiljan period, mora se vise i rezultatski u europi i transfer politika mora biti bolja, osim Cimirota nismo prodali igraca u ozbiljan klub,malo premalo.skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:45Ovdje pojedini nikako da shvate da mi nemamo nikakvu referencu da zacijenimo igrača. Gdje su naši najveći talenti? Jednog tjeraju iz Hajduka, drugi odigrao par tekmi za Marseille pa furao po Meksiku, treći (koji i nije naš) igra u Standard Liegeu a svi smo očekivali barem neku Fiorentinu, Sevillu, tako nešta. Kako da prodamo igrača? Taj Partizan je dao jednog Mitrovića, Jovetića, Stefana Savića, Nastasića, Živkovića, Jojića, Drinčića, Škuletića... Normalno da mogu zacijenit svakog igrača, jer će svaki kupac moći reći "a vidi, možda se u tom momku krije novi Mitrović ili Nastasić, vrijedi ga pratit". Šta da kažu za nas, ko se krije? Kao da imaš priliku da zaposliš studenta sa UNSA koji je dao svjetski priznate doktore, inženjere, matematičare... Ili nekog s travničkog univerziteta za kojeg niko živ nije čuo. Malo realnosti nije na odmet.
Vidis da si dijagnoza, koja ne moze ni na forumu razgovarat bez da ti nekog pokusas omalovaziti kako bi mogao nesto reci...???
Dencho boimse
Ja se bojim za tvoje bliznje
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337 i 70 gostiju.