Ima li kakvih prijenosa, osim ovih predsjednikovih?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ovog puta je i nešto novo izrekao.A bolje da nije.Kaže u razgovoru sa igračima je obećao isplatu dugovanja,čak i nekakve bonuse i ne samo to obećao im je nastavak karijere na Zapadu.Nadreality show.Evo me glava zabolila.A nešto mi ga i žao.Nadam se da će nešto iskopeljati i da mu ovo sve neće biti bezveze.Znali bi mi to cjeniti.Nek nam je Bog na pomoći.
-
- Kontakt:
Opet bosnjo samo se.re, popustite covjeka. Sam je rekao da ce se dokazati djelima pa hajde da vidimo to.
Ovo je i dobro. Treba igrace znati motivisati. Zamisljam kako Samir pred derbi, razgovara sa npr. Veselim i kaze mu: Slusaj Veseli, sad izadji na teren i postigni dva gola. Ako to uradis, na kraju sezone ides u Brentford jer sam dobar prijatelj sa Rasmusom Ankersenom. Rasmus i ja kao nokat i meso. Rasmus je inace i u upravnom odboru danske ekipe Midtjylland. Mozda si cuo za tu ekipu. Ako zabijes samo 1 gol preko mog inace dobrog prijatelja Rick Parrya cu pokusati da ti sredim angazman u nekoj engleskoj ekipi. Vjerovatno si gledao moje 3256 gostovanje, 100% se sjecas, to je ono kad sam gostovao na hema tv i tu sam 3255 put objasnio koliko je Rick znacajan za engleski fudbal. Znaci, postigni jedan gol i mozes birati hoces li u Arsenal, QPR, ili Fulham. Ako ne zabijes gol na derbiju ides na istok, u daleku Kinu, jer mom inace dobrom prijatelju Edmondu Chu koji je u upravnom odboru neke ekipe iz kineske trece lige, bas treba zdepasto krilo poput tebe..HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:26Ovog puta je i nešto novo izrekao.A bolje da nije.Kaže u razgovoru sa igračima je obećao isplatu dugovanja,čak i nekakve bonuse i ne samo to obećao im je nastavak karijere na Zapad.Nadreality show.Evo me glava zabolila.A nešto mi ga i žao.Nadam se da će nešto iskopeljati i da mu ovo sve neće biti bezveze.Znali bi mi to cjeniti.Nek nam je Bog na pomoći.
Prva stvar koja mi se ne svidja je pretjerani intervjui bez konkretnih djela. Ovdje i ne mogu njega kriviti toliko jer ga ovi svi zovu. Okej je uzet u prvih dan-dva izjavu neku, ali ovo zivkanje bez nekog konkretnog djela je debilizam. Dzubur rahmetli ne znam da li je za haman godinu ipo mandata bio na TV-u ijednom za neki ovako intervju. Iskreno se ne sjecam.
Druga stvar potenciranje "ja, ja, ja". Opet cu se vratiti na Dzubura rahmetli gdje kao predsjednik nikad nije potencirao "ja" vec "mi". Svjestan da sam ne moze nista jer su takve mogucnosti njegove bile to nije ni potencirao. To da ce on isplatiti moze reci samo jedan covjek u UO koji se i hvata za dzep kad zatreba. Moze, doduse, preko sponzora, ali za sada svaki najavljeni sponzor za vecu svotu nema veze sa njim tako da i kad legne i prebaci se igracima nece ih on isplatiti vec onaj koje te sponzore nasao ili UO bez isticanja.
Neki prvi utisak nakon ne znam koliko tacno dana od Skupstine je da nece ovaj ni imati konkretnih djela vec ce to sve ici preko ovih koji su tu vec bili, njih 6 cini mi se.
Druga stvar potenciranje "ja, ja, ja". Opet cu se vratiti na Dzubura rahmetli gdje kao predsjednik nikad nije potencirao "ja" vec "mi". Svjestan da sam ne moze nista jer su takve mogucnosti njegove bile to nije ni potencirao. To da ce on isplatiti moze reci samo jedan covjek u UO koji se i hvata za dzep kad zatreba. Moze, doduse, preko sponzora, ali za sada svaki najavljeni sponzor za vecu svotu nema veze sa njim tako da i kad legne i prebaci se igracima nece ih on isplatiti vec onaj koje te sponzore nasao ili UO bez isticanja.
Neki prvi utisak nakon ne znam koliko tacno dana od Skupstine je da nece ovaj ni imati konkretnih djela vec ce to sve ici preko ovih koji su tu vec bili, njih 6 cini mi se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ako igrače motiviše kao što je nas motivisao ne gine nam borba za opstanak.Brkooo je napisao/la: ↑09 feb 2021, 00:05Ovo je i dobro. Treba igrace znati motivisati. Zamisljam kako Samir pred derbi, razgovara sa npr. Veselim i kaze mu: Slusaj Veseli, sad izadji na teren i postigni dva gola. Ako to uradis, na kraju sezone ides u Brentford jer sam dobar prijatelj sa Rasmusom Ankersenom. Rasmus i ja kao nokat i meso. Rasmus je inace i u upravnom odboru danske ekipe Midtjylland. Mozda si cuo za tu ekipu. Ako zabijes samo 1 gol preko mog inace dobrog prijatelja Rick Parrya cu pokusati da ti sredim angazman u nekoj engleskoj ekipi. Vjerovatno si gledao moje 3256 gostovanje, 100% se sjecas, to je ono kad sam gostovao na hema tv i tu sam 3255 put objasnio koliko je Rick znacajan za engleski fudbal. Znaci, postigni jedan gol i mozes birati hoces li u Arsenal, QPR, ili Fulham. Ako ne zabijes gol na derbiju ides na istok, u daleku Kinu, jer mom inace dobrom prijatelju Edmondu Chu koji je u upravnom odboru neke ekipe iz kineske trece lige, bas treba zdepasto krilo poput tebe..HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:26Ovog puta je i nešto novo izrekao.A bolje da nije.Kaže u razgovoru sa igračima je obećao isplatu dugovanja,čak i nekakve bonuse i ne samo to obećao im je nastavak karijere na Zapad.Nadreality show.Evo me glava zabolila.A nešto mi ga i žao.Nadam se da će nešto iskopeljati i da mu ovo sve neće biti bezveze.Znali bi mi to cjeniti.Nek nam je Bog na pomoći.
On ako do nastavka sezone ne donese barem 100.000 € u klub slobodno moze da se ostavi ove price !
Mjau !
Ova sva desavanja u i oko kluba najviše ukazuju na to da ćemo mi za godinu-dvije putem Čelika
Kad se čovjek uhapsi ide ona rečenica "Sve što izgovoriš, može se upotrijebiti protiv tebe." Dokaze i snimke imamo!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
S obzirom da volis pisati na drugim temama u okviru ovog dijela foruma za nasu ligu predstavljajuci se kao neki "napaceni" navijac ovdje ti mjesto nije. Jos si rekao da si odlucio da ne gledas Zelju vise tako da na opste diskusije ili PL-opcenito pa komentarisi.
@LjoZee jel to zabranjeno reci istinu? Istina je ta da smo smijesni,i?
Nije zabranjeno, ali naveo sam ti razloge. Tvoje takvo pisanje meni daje povoda da mislim da uopste i nisi nas navijac. Provjeriti ne mogu, a i ne zelim. Rekao si da ne gledas onda nema potrebe ni da komentarises ovdje sa nama iskreno.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
A šta ne gleda,nisam skonto.
Navedi kad sam rekao? Da jesam rekao ali da ne gledam od kad je varalica Amar ovdje,a gdje je on tu trava ne raste,vidite li uopste dokle je doveo klub....

Nisi rekao da ne gledas konkretno otkad se Osim vratio nego da si prestao gledati sad jer nam je igracki kadar na nivou Prve lige Federacije pa ih ti ne gledas jer nemaju kvalitet za titulu.
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 42 gosta.