FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja bih da se kladimo.Ako ovaj Ceric ne dobije nogu ili ne zaglavi murije do aprila ja plaćam pijanku cjelom forumu,tj raji sa foruma,kafana po izboru a ako dobije nogu raja sa foruma organizuje pijanku.
Pocelo je tad, a pregovori ce zavrsiti u ovom sastavu UO (ako ne krene sta po zlu pu, pu, pu).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tako je, rahmetli Džubur, Balić, Badžak i sa druge strane Roknic
Samo do dana danasnjeg ne znam koji je ekonomski cilj Mozzarta da bude generalni buduci da u Sarajevu nemaju ni jednu kladionicu
-
- Kontakt:
Sjebace se pitice na derbiju kad Veseli zagalami na njih
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
ponesi dubok novcanik birtijasi kad ti se navale na novcanik bices na pasteti do kraja godineHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:24Ja bih da se kladimo.Ako ovaj Ceric ne dobije nogu ili ne zaglavi murije do aprila ja plaćam pijanku cjelom forumu,tj raji sa foruma,kafana po izboru a ako dobije nogu raja sa foruma organizuje pijanku.

I mi isto cemo se sjebati ako bude u prvih 11.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:43Sjebace se pitice na derbiju kad Veseli zagalami na njih

Šta misliš što naprimjer u posljednje vrijeme Mozzart radi humantirane akcije u Federaciji BiH. Neki dan donirali novac distrofičarima federacije BiH, nedavno medicinarima u Bihaću su nešto dali i slično. Postali su i sponzori najjačih sportskih portala u BiH, evo i glavni su sponzor ss.ba fantasya itd. I evo eventualno ako još nama postanu sponzori...Zbroji 2 i 2.
Prosiruju se na teritoriji Federacije opasno u zadnje vrijeme. Eno ih i na Klix-u kao sponzor.braco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:47Šta misliš što naprimjer u posljednje vrijeme Mozzart radi humantirane akcije u Federaciji BiH. Neki dan donirali novac distrofičarima federacije BiH, nedavno medicinarima u Bihaću su nešto dali i slično. Postali su i sponzori najjačih sportskih portala u BiH, evo i glavni su sponzor ss.ba fantasya itd. I evo eventualno ako još nama postanu sponzori...Zbroji 2 i 2.
-
- Kontakt:
Čak mislim da kupuju "konkurenta" na tržištu FBiH. Samo je bilo bitno da uđu na tržište Federacije. A naravno, opstruirali ih Hercegovci uz dogovor sa već dokazanim našim izdajicama.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 08 feb 2021, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Pa da prvo moraju stvoriti neku reputaciju i ugled da bi otvorili poslovnice. Neće odmah otvoriti. Zato idu na foluške tipa humanitarne da udare na žicu raje, zatim masovno promovisanje na najjačim medijima u državi tipa klix i sportsport i onda idu poslovnice kad budu na dobrom glasu.LjoZee je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:49Prosiruju se na teritoriji Federacije opasno u zadnje vrijeme. Eno ih i na Klix-u kao sponzor.braco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:47Šta misliš što naprimjer u posljednje vrijeme Mozzart radi humantirane akcije u Federaciji BiH. Neki dan donirali novac distrofičarima federacije BiH, nedavno medicinarima u Bihaću su nešto dali i slično. Postali su i sponzori najjačih sportskih portala u BiH, evo i glavni su sponzor ss.ba fantasya itd. I evo eventualno ako još nama postanu sponzori...Zbroji 2 i 2.
Nek' si mi olakšao posao, ja sve okolokole jer ne znam smijem li napisat to što si ti.SudoHusika je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:51
Čak mislim da kupuju "Formulu." Samo je bilo bitno da uđu na tržište FBiH. A naravno, opstruirali ih Hercegovci uz dogovor sa već dokazanim našim izdajicama.

Ako je tako onda super, dakle ulaze i na trziste Sarajeva
I cifra koja se spominje je meni top za generalnog, uglavnom nece biti ko sa Misimovicem i Zirat bankom gdje nam je sponzorstvo bilo uzimanje kredita
pod malo povoljnijim kamatama

I cifra koja se spominje je meni top za generalnog, uglavnom nece biti ko sa Misimovicem i Zirat bankom gdje nam je sponzorstvo bilo uzimanje kredita
pod malo povoljnijim kamatama

-
- Kontakt:
To je zadnja opcija, nadamo se da će uspjeti. Odličan posao bi to bio.
Željezničar za život cijeli!
Husika ne lozi raju 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Cak ce I pitarima nesto para dati da nebi bilo da su samo namaLjoZee je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:49Prosiruju se na teritoriji Federacije opasno u zadnje vrijeme. Eno ih i na Klix-u kao sponzor.braco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:47Šta misliš što naprimjer u posljednje vrijeme Mozzart radi humantirane akcije u Federaciji BiH. Neki dan donirali novac distrofičarima federacije BiH, nedavno medicinarima u Bihaću su nešto dali i slično. Postali su i sponzori najjačih sportskih portala u BiH, evo i glavni su sponzor ss.ba fantasya itd. I evo eventualno ako još nama postanu sponzori...Zbroji 2 i 2.
Nego jel moguce ovo za publiku
joj sve bi lakse bilo majke mi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.